Kavisli burun düz olurmu???

bazı doktorlar kavisi burunun tam başlandıç noktasından yapıyor ozamanda çok oyuk bir burun görüntüsü ortaya çıkıyor oraya dolgu yada kıkırdak eklettirebilirsin bazı şeylerin çözümü vardır

bazı doktorlar kavisi burunun tam başlandıç noktasından yapıyor ozamanda çok oyuk bir burun görüntüsü ortaya çıkıyor oraya dolgu yada kıkırdak eklettirebilirsin bazı şeylerin çözümü vardır

o kadar sorun ediyorum ki.. gözlerimdeki bakışlar değişti, ameliyatın başarısızlığından ileri gelen bir sebepmiş ya gözlerin birbirinden uzak kalması diye tabir edilen ablak görünüm.. bazı şeylerin çözümü olduğunu bilse de insan çok zor zamanlar geçiriyor işte.. yenisi içinde tedirgin olmadan duramıyor.. velhasıl bu burun ameliyatları öyle kolay bir iş değil..

Arakadslar aramizda bir burun ameliyati geciripte
Birinci ameliyatinda cok kisa, kalkik veya cok kavisli buruna sahip olupta begenmeyip yüzüme hic yakismadi diyip kikirdak ekleten varmi? Burnunu uzatan, indiren veya kavisli bir burnu düz burun yaptiran?

Arakadslar aramizda bir burun ameliyati geciripte
Birinci ameliyatinda cok kisa, kalkik veya cok kavisli buruna sahip olupta begenmeyip yüzüme hic yakismadi diyip kikirdak ekleten varmi? Burnunu uzatan, indiren veya kavisli bir burnu düz burun yaptiran?
Naptınız acaba çok merak ediyorum açtığınız konuyu bastan sona okudum benim ameliyat olmadan dü bir burnum vardı burnum kırık diye ameliyat oldum ve diktada karışmadım yüzüme uygun olan neyse onu yapsın diye sonra pişman olmayın diye doktor düz uzun olan burnumu kavis yapmış ve biraz kısaltmış.ben eski burnumu çok özledim ve çok pişmanım .ve yaptıgı ameliyatta kemik açılmış 2 ameliyat dedi .ben acaba doktora eski resimlerimi göstersem eski düz burnuma geri yapabilir mi .siz yaptırdınıMı ne durumdasınız

canim ayni sey n beimde basıma gelmişti ama doktorum düzlestirdi adı hadi nural antalyada buraya gelince kalacak yer problemide olmuyor onlar hallediyor mediface tıp merkezi die ara internetten bide HADİ NURAL DİYİNCE ANTALYADA BİMEYEN YOK HOCAYI GEÇMİŞ OLSUNNN

canim ayni sey n beimde basıma gelmişti ama doktorum düzlestirdi adı hadi nural antalyada buraya gelince kalacak yer problemide olmuyor onlar hallediyor mediface tıp merkezi die ara internetten bide HADİ NURAL DİYİNCE ANTALYADA BİMEYEN YOK HOCAYI GEÇMİŞ OLSUNNN[yorumunu okuyunca senin o kadar mutlu oldumki:)bir umut ışığı oldu benim için cnm nolur ben bir konu açtım kavisli burunu düzleştirme diye oraya ameliyat öncesi ve sonrası resimlerimi ekledim . sence benim burnumuda yapabilirmi bir bakarmısın resimlerime orda eski burnumu ve yeni burnum arasındaki farkı görebilirsin.eski burun sırtıma cevirebilirlermi sence :(

canım benim konuma da bir bakarmısın kavisli burunu düzleştirme diye açtığım konu.eski ve yeni burnumu ekledim anlarsın belki benimde baya oymuş dimi eski haline çevirebilirmi sence yorumunu bekliyorum

Bende ameliyat olali 3 ay oldu. Kavisten hıç memnun degilim. Burnumun ucu hala şiş olduğu icinde daha kavisli duruyor. 6 ay gecsin duzelmezse dolgu yaptiririm heralde. Bi ameliyati daha gözüm kesmiyor

Back
X