Kavisli burun düz olurmu???

buarada albume 2 tane yan profil resim ekledim kızlar size zahmet bi baksanız duz burun nasıl olur bana :)

beyzacim resmine yorum yaptım ama kavislide düzde güzel yapilirsa harika duruyor, bence kavise vs takmamak lazım yüzüne yakısan burun en güzel burun oluyor :)sevgilerhihoyyyt

Allahım bu doktorlarıda anlamıyorum yaa bende düz burun ve biraz büyük olsun istiyorum doktor illa küçük vede kavisli burun diyor.. ooofffffffffffffff korkuyorum ya güzel olmazsa yaaa ya çok minik olursaa ..gözüm alışık olmadıgı içinmidir nedir bu çizilen burun bana çok küçük gibi geliyo yaaaaaa

sen hiç mızmızlanma tasarımın çok hoş olmuş :))alsanaalsanasmile

Herşeyin modası geçtiğinde atıyoruz peki burunlarımızında modası geçtiğinde onudamı atıcaz. kafamçokkarıştı

yaaa şimdi burnuma vurmana izin verebilirim ama bikaç gün sonra çok dikkatli olmamız lazımmm :kedi: şişşşş aslında ben çok korkuyorum çaktırmaaaaaa mafoldumben

korkma fistik güzel olacagını dusun kotu olarak aklına ne gelirse basınada o geliyor, iyi seyler havalı burun ve ameliyattan sonra her yandan foto cektirebilme ve her sac modelini yapabilme lüksünü düşün:))kaydirigubbakcemile5

erkek burnu derken :)

:))
iki ay oldu ameliyat olalı canım.. sonuçtan hiç memnun değilim.. doktor kavis verim derken köküne kadar gitmiş.. şimdi bekliyorum zamanımm dolsun diye düz burun istiyorum birazda kemik olabilir belki diye düşünüyorum ama burun yapım buna pek müsaitte olmayabilir belki o yüzden kaba dururmu diye dedim.. zaten doktorla karar verilir buna.. yazdığım önceki mesajlarımdan da durumumu anlarsın ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…