- Konu Sahibi bluekelebek
-
buarada albume 2 tane yan profil resim ekledim kızlar size zahmet bi baksanız duz burun nasıl olur bana :)
Allahım bu doktorlarıda anlamıyorum yaa bende düz burun ve biraz büyük olsun istiyorum doktor illa küçük vede kavisli burun diyor.. ooofffffffffffffff korkuyorum ya güzel olmazsa yaaa ya çok minik olursaa ..gözüm alışık olmadıgı içinmidir nedir bu çizilen burun bana çok küçük gibi geliyo yaaaaaa
ya bende kavisli istiyorum ama dr bana bole bişey yapamicagnı soledikemiklerim yuksek diilmiş
sen hiç mızmızlanma tasarımın çok hoş olmuş :))alsanaalsanasmile
Evet arkadaşlar haklısınız ama bence düz burun daha iyi duruyo kavisli burunun modası geçti canişkolarım :) ama bakalım daha 5 ay oldu zaten 1 sene geçmeden yada 8 ay geçmeden olmayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı...
yaaa şimdi burnuma vurmana izin verebilirim ama bikaç gün sonra çok dikkatli olmamız lazımmm :kedi: şişşşş aslında ben çok korkuyorum çaktırmaaaaaa mafoldumben
ya hiç bişey için bu kadar pişman olmadım keşke olmasaydım yaa çok pişmanım...;(
nolduuuuu neydn pismansin
bilmiyorumkismile
ya hiç bişey için bu kadar pişman olmadım keşke olmasaydım yaa çok pişmanım...;(
ayol millet kavisli olsun diye ameliyat oluyor :) benimkini vereyim sana kurşun kalem gibi ama çok uzun :))
Merak etme kavisli burnu düz yaparlar. Hatta bazıları burnuna hafif bi tümsek bile koydurtuyormuş.Demek ki mümkün.
erkek burnu derken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?