kavisli burun düzleştirilebilirmi(yardımlarınızı bekliyorum)

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
130
evet arkadaşlar sorum bu gayet açık heralde ben ameliyat oldum estetik ve doktoruma kesinle kavis felan yap demedim ve o burnuma kavis yapmış burnum uzun bir burundu ve kısaltmış çok pişmanım doktor seçimimde .doktoruma sadece nefes problemim olduğunu ve hafif düşme varma bunu gdermesini istemiştim buyuk hata yapmışım. nolur bana yardımcı olun bu sorun düzelte bilirmi burnumu uzatamasa bile burun sırtımı düz yapıp eski burnuma benzete bilirmi eski burnuma benzete bilirmi. ameliyat önceki resmimi ve sonraki resmimi koycam ona göre yorum yaparsanız çok sevinirim.ve 2. ameliyat şart zaten çünkü burnumda deforme var. ilk 4 resim yeni burnum

Eklentiler

• IMG_0973.JPG
    IMG_0973.JPG
    43,5 KB · Görüntüleme: 1.928
  • IMG_2612.JPG
    IMG_2612.JPG
    109,1 KB · Görüntüleme: 1.743
  • IMG_3741.JPG
    IMG_3741.JPG
    111,7 KB · Görüntüleme: 1.106
  • IMG_3594.JPG
    IMG_3594.JPG
    45,1 KB · Görüntüleme: 1.183
evet arkadaşlar sorum bu gayet açık heralde ben ameliyat oldum estetik ve doktoruma kesinle kavis felan yap demedim ve o burnuma kavis yapmış burnum uzun bir burundu ve kısaltmış çok pişmanım doktor seçimimde .doktoruma sadece nefes problemim olduğunu ve hafif düşme varma bunu gdermesini istemiştim buyuk hata yapmışım. nolur bana yardımcı olun bu sorun düzelte bilirmi burnumu uzatamasa bile burun sırtımı düz yapıp eski burnuma benzete bilirmi eski burnuma benzete bilirmi. ameliyat önceki resmimi ve sonraki resmimi koycam ona göre yorum yaparsanız çok sevinirim.ve 2. ameliyat şart zaten çünkü burnumda deforme var. ilk 4 resim yeni burnum
eski burnum da burdaki resimlerde istediğim eski hali :KK43:

Eklentiler

• 26807_1398616040686_1417923_n.jpg
    26807_1398616040686_1417923_n.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 1.057
  • 30158_1446197590195_7972147_n.jpg
    30158_1446197590195_7972147_n.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 949
  • 46817_1542743243776_5062404_n.jpg
    46817_1542743243776_5062404_n.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 998
  • 60243_1582598320128_2261411_n.jpg
    60243_1582598320128_2261411_n.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 924
eski burnum da burdaki resimlerde istediğim eski hali :KK43:

merhaba canım, burnuna dolgu yaptırabilirsin ama kalıcı olmuyor 6 ayla 1 yıl içerisinde yenilemen gerekiyor sanırım..yine de tam olarak bilmiyorum doktorunla konuş istersen? kaç ay oluyor ameliyat olalı ?

merhaba canım, burnuna dolgu yaptırabilirsin ama kalıcı olmuyor 6 ayla 1 yıl içerisinde yenilemen gerekiyor sanırım..yine de tam olarak bilmiyorum doktorunla konuş istersen? kaç ay oluyor ameliyat olalı ?
ameliyat olalı nerdeyse 2 seneye yaklaştı ay değil yani ve burnumda zaten deforme var 2.ameliyat gerekiyormuş bende olmuşken diyorumki eski burun sırtım gibi düz olsun en azından boyunu zaten kısaltmış burun sırtı eskisi gibi olsa bi benze mutlu olcam dolgu yapmadan düzleştirilemiyomu kalıcı olarark:KK43:(((:-):-)(offf

ameliyat olalı nerdeyse 2 seneye yaklaştı ay değil yani ve burnumda zaten deforme var 2.ameliyat gerekiyormuş bende olmuşken diyorumki eski burun sırtım gibi düz olsun en azından boyunu zaten kısaltmış burun sırtı eskisi gibi olsa bi benze mutlu olcam dolgu yapmadan düzleştirilemiyomu kalıcı olarark:KK43: çok pişmanım çokkk bir mucize olsa keşke:KK43:((offf

ameliyat olalı nerdeyse 2 seneye yaklaştı ay değil yani ve burnumda zaten deforme var 2.ameliyat gerekiyormuş bende olmuşken diyorumki eski burun sırtım gibi düz olsun en azından boyunu zaten kısaltmış burun sırtı eskisi gibi olsa bi benze mutlu olcam dolgu yapmadan düzleştirilemiyomu kalıcı olarark:KK43:((:-)-):-)(offf

araştırdım senin için biraz, kemik ve kıkırdak eklemesi yapılıp kalıcı olarak düzleşebiliyormuş :KK66::KK66:

araştırdım senin için biraz, kemik ve kıkırdak eklemesi yapılıp kalıcı olarak düzleşebiliyormuş :KK66::KK66:
çok teşekkür ederim tatlım öncelikle benim için vaktini harcadığın için peki kemiği yada kıkırdağı nerden buluyorlarmışki:) böyle bir bilgiye rastladınmı

çok teşekkür ederim tatlım öncelikle benim için vaktini harcadığın için peki kemiği yada kıkırdağı nerden buluyorlarmışki:) böyle bir bilgiye rastladınmı

bölümüm sağlık olduğu için bu konu hakkında bildiklerimi paylaşmak isterim, kıkırdak ya da kemik senin vücudundan alınacak yani senden bi parça olduğu için uyuşmamazlık gibi bi konu söz konusu değil, mesela kulağından falan alıyorlar kıkırdağı, burnuna koyuyolar ya da burnundaki fazla olan bölgeden alıp kesip şekillendirip gerekli yere koyuyorlar :)

bölümüm sağlık olduğu için bu konu hakkında bildiklerimi paylaşmak isterim, kıkırdak ya da kemik senin vücudundan alınacak yani senden bi parça olduğu için uyuşmamazlık gibi bi konu söz konusu değil, mesela kulağından falan alıyorlar kıkırdağı, burnuna koyuyolar ya da burnundaki fazla olan bölgeden alıp kesip şekillendirip gerekli yere koyuyorlar :)
burnumda bi fazlalık kalmamışki maşallah bütün eti kemiği toplamış götürmüş . alsın ya kulağımdan istediği kadar komple kulağımı bile alabilir yani:)musade ederim acaba kendi doktoruma gidip durumu anlatsam eski resimlerimi felan götürsem yapabilirmi cnm sence eski haline benzetse en azından yoksa yeni doktor mu araştırıyım sence çok teşekkür ederim bu arada insanlar morelle yasıyor sen bugun bana çok morel verdin:)

burnumda bi fazlalık kalmamışki maşallah bütün eti kemiği toplamış götürmüş . alsın ya kulağımdan istediği kadar komple kulağımı bile alabilir yani:)musade ederim acaba kendi doktoruma gidip durumu anlatsam eski resimlerimi felan götürsem yapabilirmi cnm sence eski haline benzetse en azından yoksa yeni doktor mu araştırıyım sence çok teşekkür ederim bu arada insanlar morelle yasıyor sen bugun bana çok morel verdin:)
Canım ben aynı doktora emanet etmeden yanayım burnuşunu:) sonuçta içini dışını o biliyor o burunda onun imzası var ,nerde ne yaptığını bildiği için bende aynı doktora ikinci şansı verebilirsin ama illa yeni doktor istiyorum diyorsan bekir sivri benim doktorumun adı , şiddetle tavsiye ederim :)

Ben yapılmış haliyle burnuna bayıldım çok güzel. Deforme neresinde peki? Ayrıca eski halin kadar düz yaptırmamalısın bence bu hali sana çok yakışmış.

Ben yapılmış haliyle burnuna bayıldım çok güzel. Deforme neresinde peki? Ayrıca eski halin kadar düz yaptırmamalısın bence bu hali sana çok yakışmış.
deforme yandan bakınca belli olmuyor cnm önden bakınca belli doktor kemik açılmış dedi kapatmam lazım ikinci ameliyat lazım demişti

Canım ben aynı doktora emanet etmeden yanayım burnuşunu:) sonuçta içini dışını o biliyor o burunda onun imzası var ,nerde ne yaptığını bildiği için bende aynı doktora ikinci şansı verebilirsin ama illa yeni doktor istiyorum diyorsan bekir sivri benim doktorumun adı , şiddetle tavsiye ederim :)
doktorumu aradım neden beim burnumla oynasdınız dedim dün.ben size sadece nefes problemimi ve düşüklüğü giderin demiştim .neden kavis verdiniz ve ucuyla oynadınız dedim.burun içi ve dışı aynı olmuyor içine girince iş değişiyor dedi bana.bende ameliyat olmadan önce tek size gelmedim başka doktorlar nefes problemini şekline dokunmadan hallede bilceklerini söylediler dedim.benim ifadem değişti dedim.nerdeyse 2 seneye yaklaştı ben hiç alışamadım dedim psikoljim bozuldu iyice dedim .eski burnumu tekrar yapabilirmisiniz dedim oda bir gel muayne edip konuşalım dedi

ben seni çok iyi anlayabiliyorum ,bende de aynı sıkıntı var kavisinden hoşlanmıyorum,revizyonla burun sırtını yükseltirip ucunu da biraz düşürmek istiyorum inşallah 1 sene dolunca yaptıracağım.Sana tavsiyem kulak kıkırdağından değilde kaburga dan kıkırdak ekletmen çünkü kulak kıkırdağı eriyebiliyormuş bunu çok araştırdım.Sorunun çözümü var ama bu işte en iyilerine ameliyat olmalısın sonra bu halini aramamak için..

ben seni çok iyi anlayabiliyorum ,bende de aynı sıkıntı var kavisinden hoşlanmıyorum,revizyonla burun sırtını yükseltirip ucunu da biraz düşürmek istiyorum inşallah 1 sene dolunca yaptıracağım.Sana tavsiyem kulak kıkırdağından değilde kaburga dan kıkırdak ekletmen çünkü kulak kıkırdağı eriyebiliyormuş bunu çok araştırdım.Sorunun çözümü var ama bu işte en iyilerine ameliyat olmalısın sonra bu halini aramamak için..
eriyor derken cnm ben doktorla görüştümde kavis olan yeri kıkırdakla doldurcam dedi ama sormadım .kıkırdak ayarlıcam yada kulağından alcam dedi sanırım.olmayımmı

Mrb cnm seni çok iyi anlıyorum bende 2 hafta önce burnumu yaptirdim özelikle düz olmasını isterken kavis vermiş bende düz istiyordum ama alışmaya calisicam tekrar bi ameliyata cesaret yok. Senin deforme yan kısmında mı resimlerinde yanda hafif çöküklük var gibi geldi ameliyattan ne kadar süre sonra deforme oldu burnun

Eki Görüntüle 1628912 Eki Görüntüle 1628912
Mrb cnm seni çok iyi anlıyorum bende 2 hafta önce burnumu yaptirdim özelikle düz olmasını isterken kavis vermiş bende düz istiyordum ama alışmaya calisicam tekrar bi ameliyata cesaret yok. Senin deforme yan kısmında mı resimlerinde yanda hafif çöküklük var gibi geldi ameliyattan ne kadar süre sonra deforme oldu burnun

Okuyunca korkuyorum ya daha 2. haftadayim o kadar zahmet cektik yaptırdık bide deforme olma ihtimali mi var :110: millet neler yaziyo ben bunlari okusam asla olamazdm herhalde. Size gelince bence burun sekliniz gayet guzel eski halina gore kucuk dokunuslar yaptırın cok bozmayin bence :KK24:

X