Kayahan'ın son hali üzüntüye boğdu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Üçüncü kez yumuşak doku kanseri tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye yatan Kayahan, sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. Kayahan'ın tedavi sonrası değişimini gören hayranları üzüntüye boğuldu.
kayahan_son_hali_kanser.jpg

14 Şubat'ta Nilüfer’le Beşiktaş Balmumcu Meydanı'ında halk konseri vermeye hazırlanan Kayahan, bu özel gece için iki takım kıyafet diktirdi.

ÖZEL SMOKİN HAZIRLATTI

Yıllarca küs kalan ve geçtiğimiz yıl barışan Nilüfer’le sahneye çıkacak olan sanatçı, müziğin yanı sıra görsel bir şov için ünlülerin modacısı Levon Kordonciyan’a smokin hazırlattı.

Aynı zamanda Atatürk'ün kostümlerini diken ailenin dördüncü kuşak oğlu olan Levon Kordonciyan, sanatçıya lacivert renkte iki takım elbisenin yanı sıra bir de pelerin dikti. Sevgililer Günü’nde kendilerine eşlik edecek olan eşi İpek Acar da Kayahan’la aynı stile sahip olmak için smokin giyecek.

Allah şifa versin. Kendisi gerçek bir değer, usta bir sanatçı.
Umarım bir an önce iyileşir...

Allah şifa versin. eşini tebrik ediyorum hep destek tam destek. olması gerektiği gibi. hatırlıyorum da ilk evlendiklerinde aralarında ki yaş farkı nedeniyle nasıl olsa bitecek bi evlilik bi heves gözüyle bakılmıştı.

Allah yardımcısı olsun,inşallah atlatmıştır artık ,toparlanır inşallah:KK43:

Unutmayalım arkadaşlar bu haberleri kayahanda okuyordur. Kendine çevresindekiler iysin diye destek verirken haber ığruna butür şeylerin yazılması hoş değil zaten başlık rezalet.

Unutmayalım arkadaşlar bu haberleri kayahanda okuyordur. Kendine çevresindekiler iysin diye destek verirken haber ığruna butür şeylerin yazılması hoş değil zaten başlık rezalet.
Ünlü insanların ölümü bile reklam malzemesi yapılıyor maalesef:KK43:bende aynı şeyleri düşündüm bu yazıyo okurken ve nette her yerde var,ciddi bir hastalıktan çıkmış ne bekliyorsunuz ki??biraz grip olup,makyaj yapmayınca bile tipimiz kayıyor,bence de böyle üzücü haberler yapılması hiç hoş değil:KK43:

X