- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.068
- 448
- Konu Sahibi sultannazik
Ayyyy icim daraldi,okurken.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allaha butuk kobusmayayim esim onlarin arkasinda yani haksizligin arkasinda olan gucsuz bir erkek olsaydi bu ladsr buyuk bir sevgim olmazdi gozumde bocek gibi olurdu.. allahtan hayal kirikligi yasmaadim. adam veni korumus hali bu kadar yuprandim korumasa nolurdu bilemiyorum
e olsunda zaten burdaki herkesin yazdıkları gerçek hayat malesef evlilik öncesi düşünceler hayalden başka bişey değil mesela ben hep annem gibi olur ne güzel ailem genişler diye düşünrdm ama hiç öyle bşy yk kimse kızmasında kusura bakmasından kimseden kimseye ne anne nede kız olmazzzz...hele kaynanadan hiççççBen evli değilim, ortada henüz ciddi bir şeyde yok. Bende bile kaynana fobisi oluştu burada ki konuları okumaktan.![]()
benim tek sucum evlenmek ve bir sene once iliskimin bittigi pisikipatin nisankimin karsisina cikmasiydi.. ki bu benim istegim degil takip ediyormus... ben saygisizlik yaomadim haksizlikta. kizi bakmadi ven vaktim evimde gorumcem gelicek diye onceden odasini bike hazirlardim birseyden haberim yokmu megerse arkamdan is karistiriyirlarmis. ben bir kere laf soktum. ki cok iyi hatirliyorum onuna. cok agir itamda bukundiu icin sirf. baakada birsey yok.. esim arkamda ona ragmen esimide benide bezdirdiler. simdi basa sarmaktan korkuyirum. cunku agizlari durmuyor..Kayananlar kim? Panik atakla ilgili bi şey göremedim. Burda kendinizin haklı yönlerini yazıyosunuz gibi geldi. Çok da altta kalmış gibi gelmiyosunuz bana. Karşılık verip verip ben masumum bi şey yapmadım diyosunuz sanki. Eşiniz de yanınızdaysa ve bu kadar istemiyosanız görüşmeyin. Mezarı düşünüyosanız önce kimin gireceği belli olmaz. Herkes mutlu olacağı hayatı yaşasın.
Oyy amma yuzsuzluk bizimkiler de yuzsuz otesilermalesef butun yapilanlardan sonra gecen cuma torun girmeye catckapi geldiler. ailemden aldigim terbiyeyle kovamadim. ama pek pisman degiller kaoidan cikarken bana; biz kimin ne oldugunu biliykruz diye guzliden laf soktu..!! ce ben artik patlamak uzereyim fakat. onlarin istedigi bu ki bana bir hakli bir kulp bulsunlar. ben iyi oldukca cikdiriyorlar bunu yaomicam. ama onlari nasil alt ederim bilmiyorum!!!![]()