Kaybedilen güven

KKyesim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
97
5
16
İstanbul
Aşırı kıskanç bir sevgiliniz var.öyle böyle değil,hastalık derecesinde.ancak bütün bu kıskançlıkları size özel.ve sizin herkes tarafından doğal karşılanacak ancak ona göre büyük bir hata sayılacak bir davranışınızı gördü.ve size olan güveninin azaldığını söyledi.bundan sonrada size güvenmemeye başladı.bu durumda ne yaparsınız?onun güvenini nasıl kazanırsınız?

Aşırı kıskanç bir sevgiliniz var.öyle böyle değil,hastalık derecesinde.ancak bütün bu kıskançlıkları size özel.ve sizin herkes tarafından doğal karşılanacak ancak ona göre büyük bir hata sayılacak bir davranışınızı gördü.ve size olan güveninin azaldığını söyledi.bundan sonrada size güvenmemeye başladı.bu durumda ne yaparsınız?onun güvenini nasıl kazanırsınız?

izin herkes tarafından doğal karşılanacak ancak ona göre büyük bir hata sayılacak bir davranışınızı gördü
yani bu nedir anlayamadım canım az acarsan yorum alırsın ona göre

Şimdi ben sana yaptığım bir şeyi söylicem ama sen sakın onu yapma. Benim de eski sevgilimle böyle problemlerimiz çok olurdu. 1 hafta küs kalmıştık. O arada benim yine üniversiteden bi arkadaşımın tanıdığı saç maskeleri satıyodu. Ondan alcaktım ucuza. Bu alışveris de bizim küs olduğumuz zamana denk geldi ve haberi yoktu. Neyse biz sonra barıştık. Onun dersinde sınıfta oturuyoruz. Daha yeni barışmışız. Bana kimseyle konuştun mu diye sordu. Anlattım ben de.Derste bi köpürdü çık diyo bana sessiz ol diyorum. Çık git diyo :S Ya bi sakin ol dedim dinlemedi. Kendisi çıktı. Ben de peşinden. Yakalayamadım. Aradım telefonunu kapatmış. Durağa gittim otobüs bekliyodu. Saçma sapan yalvardım. Çok gereksiz. Şimdi öyle bişey olsa arkama bakmam.

İşte ayaklarına kapanırsan daha da eziliyosun. Başları göğe eriyo daha da yükleniyolar. Dediğin gerçekten normal bi durumsa biraz kendi haline bırakmayı dene. Yalvarmadan tatlı sözlerle almayı dene gönlünü. Olmuyosa zaten seni seven insan seni süründürmez.

Demem o ki kendini ezdirmeden tatlı bi şekilde affetmesini sağla. Affetmiyosa da üsteleme.

Back
X