Iste ben tersini dusunuyorum.ailemden col isyerindekilerle vakit geciriyorum.is yeri huzuru onemli benim icin.artik bende kimsnin biseyine karismiyorum.bir sorun vardi toplanip gidelim dediler sacimin teli oynamaz sizin icin dedim.beni uzen vauci bile bana mudahale edebiliyor.bunduuma nasil son verecegim bilmiyorumİş yerinde ki insanları ciddiye alanları ve çok fazla kafayı takanları anlamıyorum. Adı üzerinde iş yeri sadece işinizi zamanında ve düzgün yapın , gerisini boş verin... Başkalarının ne düşündükleri ile hayatım boyunca zerre ilgilenmedim bugünden sonra da ilgilenmem. Ben beni biliyorum , beni Yaradan beni biliyor gerisi boş.... Sadece fevri olmamanız da fayda var , bir de iş yerleri öyledir yönetime gelince herkes arkadan konuştuğu her konuda memnundur :) Ben artık bireysel hareket ediyorum varsa kendi sıkıntım bire bir gidip konuşuyorum.
26 yıldır iş hayatının içinde aktif rol alan bir insan olarak iş yerinde dostluk olmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim size ve evet hayatımızın büyük kısmı iş yerinde geçiyor haklısınız ancak sadece işinizi yaparsanız huzursuzlukta yaşamazsınız. Şahsen bir eksikliğini görmedim hayatımda "günaydın" "iyi akşamlar" hasta ise "geçmiş olsun" ile sınırlıdır iş arkadaşlıklarım....Iste ben tersini dusunuyorum.ailemden col isyerindekilerle vakit geciriyorum.is yeri huzuru onemli benim icin.artik bende kimsnin biseyine karismiyorum.bir sorun vardi toplanip gidelim dediler sacimin teli oynamaz sizin icin dedim.beni uzen vauci bile bana mudahale edebiliyor.bunduuma nasil son verecegim bilmiyorum
Evet bende mesafeliyimdir.disarida cay ictigim sayili kisi vardir.benim sorumum mudurlerimle yasamis oldugum problemden dolayi herkesin gücünü benim uzerimde sinamaya calismasi.kantincinim caycinin bile musteri ile yasadigim probleme mudahale etme haddini gostermesi.haaa hadlerini bildirdim ama simdi kurumda kimseyle konismayan gecimsiz biri olarak görülmem.ve o etiketi söküp atmak istiyorum üzerimden26 yıldır iş hayatının içinde aktif rol alan bir insan olarak iş yerinde dostluk olmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim size ve evet hayatımızın büyük kısmı iş yerinde geçiyor haklısınız ancak sadece işinizi yaparsanız huzursuzlukta yaşamazsınız. Şahsen bir eksikliğini görmedim hayatımda "günaydın" "iyi akşamlar" hasta ise "geçmiş olsun" ile sınırlıdır iş arkadaşlıklarım....
Ya boş ver öyle bilsinler ne olacak sanki böylece sana da kimse bulaşmaz bir daha :)Evet bende mesafeliyimdir.disarida cay ictigim sayili kisi vardir.benim sorumum mudurlerimle yasamis oldugum problemden dolayi herkesin gücünü benim uzerimde sinamaya calismasi.kantincinim caycinin bile musteri ile yasadigim probleme mudahale etme haddini gostermesi.haaa hadlerini bildirdim ama simdi kurumda kimseyle konismayan gecimsiz biri olarak görülmem.ve o etiketi söküp atmak istiyorum üzerimden
Üniversiteaynı sorunlar ama bu kadar değil tabi.bende tam tersi saf gibi ses çıkarmayan yenı memurken hakkım olanı savunamdım.şimdi olsa hemen soylerım yuzlerıne .ben sorunumu davranışalrından memnun olmadığımı soyledım bır nebze ıyıydıler ama yıne aynı devam ettıler sonra samımıyetı kestım sustum duvar gıbıydım sadece iş konuştuk arada sınır olsamda neyse dıyorum ya enerjımı harcamıyorum iş yerınde muhabbet falan fazla yok.hoş sohbetımı aıleme saklıyorum .stres olduğum seylerı başkalarına sınırlendığim şeylerı aılemden cıkarmak yerıne huzursuzluğu bana yaşatnlara soyleyerek utandırrak aştım.hastanedesınız sanırım
Ya evet sukur cogu seyde aklandim.cok mucadele ettim ama haksizliga goz yummadim.mesela pesimden ayrilmayan surekli muhabbet etmeye calisan bir sahis vardi.severdim kendisini akli basinda cocuk.benim mudurler ile aram bozulumca baktim hic selam vermiyor.gecen bir evrak getirdi bana vermesi gerekiyor benim belgem ama yanimdaki arkadasa verdi.o evrak benimdi niye ona veriyorsun hayirdir kaale mi almiyorsun dedim.yok yanlis anlama diye.ne alaka neyse bundan sonra benimle alakali isleri bana ver dedimzaten şikayetelr geri alınmış vs resmi olarak bi sorun yok. aramız iyi diyosunuz. tek sorun 'müdür yalakaları' mı? napıyolar ki, görmeyin duymayın.
Ya mesela isle alakali bir sorun ciktimi anlayip dinlemeden direk hanzade yapmistir diyorlar.yada cay ocagi isleten adam benim isim ile alakali benimle tartisma cesaretini kendinde bulabiliyorİtibar kaybettiğiniz falan yok ki. Siz uğraşıp doğruyu ortaya çıkarmışsınız...
Menfaatçilerin size sırtını dönmesi, sizin itibar kaybettiğiniz anlamına gelmiyor.
Ben olsam, onlar iletişim kurmaya çalışsa da konuşmam. Ne halt olduklarını göstermişler, siz neden önemsiyorsunuz ki bu kişileri?
+10İş yerinde ki insanları ciddiye alanları ve çok fazla kafayı takanları anlamıyorum. Adı üzerinde iş yeri sadece işinizi zamanında ve düzgün yapın , gerisini boş verin... Başkalarının ne düşündükleri ile hayatım boyunca zerre ilgilenmedim bugünden sonra da ilgilenmem. Ben beni biliyorum , beni Yaradan beni biliyor gerisi boş.... Sadece fevri olmamanız da fayda var , bir de iş yerleri öyledir yönetime gelince herkes arkadan konuştuğu her konuda memnundur :) Ben artık bireysel hareket ediyorum varsa kendi sıkıntım bire bir gidip konuşuyorum.
Ya mesela isle alakali bir sorun ciktimi anlayip dinlemeden direk hanzade yapmistir diyorlar.yada cay ocagi isleten adam benim isim ile alakali benimle tartisma cesaretini kendinde bulabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?