- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
Arkadaslar insaAllah uzun olmaz ama okuyup yardimci olun nolur.akil akildan ustundur.izin alarak ikinci uyelik aldim.kendi hesabimdan yazmak istemedim.bir kurumda calisiyorum basli basina bir devlet o kurum.bilgi isleminden sefine temizlik personelinden güvenligine polisinden genel sekreterine kadar cok kalabalik bir kurum.neyse bizim yonetimimiz degisti.mudurumuz iyi biri olmasina ragmen (ki cok merhametli babacan ama fena halde doldurusa gelen vasifsiz sadece mudur kimligi olan biri)yardimcisi tam bir şirret mudur yerine müdürlük yapan hic kimsenin haz etmedigi biridir.bunlar yonetime girince ben dahil 20 kadar kisinin departmanini degistiler.bizde toplanip konusalim dedik.gittik baktik kimseden ses yok adamlar yuzumuze bakiyor giris ben yaptim.adam biz oyle uygun gorduk diyince bende ayrimcilik yapmayin cifte standart uygulamayin ozaman herkesin yerini degisin sadece bizi degil dedim.adam bana kafayi takti.diger arkadaslarda bizim sikayetimiz yok halimizden memnunuz diyince essekligime bir bardak su ictim.neyse bu adam aylarca hergun bolum sefini yollayip isi aksatttigimi gorevimi terk ettigimi surekli telefonla konusttugumu iddia ederek uyari yaptirdi.tabi ben bunlarin hic birini yapmadigim icin kabul etmedim ama adam mobbingin siddetini artirarak devam ettirdi.bu kez surekli departmanimi degismeye tam alistim derken baska yere almaya basladi.insanlar icinde azarlamalar falan benim psikolojim iyice gitti.ust yonetime gittim sonuc üretmek yerine beni tehdit ettiler. Sebeb ben ast o üst ve o adami yonetim atadi zaten ve mecliste tanidigi oldugu icin onu atip ta beni tutmazlar.uzatmiyim.ben bir yil psikolojik siddete maruz kaldim.bimer cimer savcilik surekli sikayette bulundum.pes etmeyen dik kafali bir yapim var.onlar ugrasti ben ugrastim.en son bakanligi arayip mufettis getirttim.ve hakkimda tutulan tutanaklar islemler hep iptal edildi.adamlarda benden ellerini eteklerini çekip iyi davranmaya basladilar.bende karşılık verdim acikcasi ama asla secde etmem kimseye.hakkim olani söke söke aldim.simdi aramiz iyi.ama gelin gorunki itibarim kayboldu.mudurlerin yalakalari arkadas sinsileri dost görünümlü cukur kazicilari hep gucsuzlugumden guclenmeye zayifligimdan faydalanmaya uzerimden prim yapmaya devam ettiler.musteri ile sorun yasasam oo hanzade iste yine yapmis yapacagini demeye basladilar.bir musteri ile tartistim kadin evraklarini yuzume firlatti islemini yapmadim kantinci gelip benimle tartismaya basladi yanindada temizlikci.mudur geldi musteriye haddini bildirip adamlari kovdu kızın isine karisirsaniz sizi yakarim diye.simdi benim departmanimdakiler benimle konusmuyor.umrumda degil ama insanlarin bana saygisizca yaklasmalari beni cok üzüyor.hep sorunlu problem cikaran biri olatak gorulmem beni rahatsiz ediyor.yakin erkek arakadasima musteri ile kavga etrigimi soyledim sucu bende buldu yine dalaşmis diye. olayi anlatinca bana hak verip hemen mudurleri seslese idin yada beni dedi bende kadinin gelip ozur dileyip helalik aldigini konuyu kapattigimi soyledim.boyle arkadaslsr kaybettigim itibari ben nasil geri kazanacagim yokmu yolu.insanlar beni kucuk görüyor. Hic sayginligim kalmadi yasadiklarimdan dolayi