kaybedip te unutamadiginiz biri var mı. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bugün tam 40. Günü oldu.. bAna bakıp beni büyüten anneannemi kaybedeli..
Bir kız çocuğu düşünün 4 yaşında kendi öz annesini tanımayıp anne diye anneannesine koşan. . Benim için anne oydu.. sürekli beni onun başına bırakıp oğlu ile ilgilenen anneme ısınmadim bi türlü. . Asla anneannemin Kalbimdeki yerini tutamaz..onda biri dahi olamaz..
Zamanla geçer dediler ama unutamiyorum onu.. mekanı cennet olsun demeleri bile zoruma gidiyor..
Nasıl desem.. anlatamıyorum. . Birdenbire sanki aldılar onu ellerimden..
Var mı hiç kaybettiğiniz ama unutamadiginiz biri..

Oğlumun doğumundan bir hafta önce babamı kaybettim nedensiz kişiliksiz biri araba ile çarptı ve bir anda hayatımız hayallerimiz tepetaklak olduçok acı ben bir an olsun aklımdan çıkaramıyorum ama oğlum ve kızlarım güç kuvvet verdiler karnındakini düşünerek güçlü olman gerekiyor Allah sabır versin mekanları cennet olsun inşallah

Oğlumun doğumundan bir hafta önce babamı kaybettim nedensiz kişiliksiz biri araba ile çarptı ve bir anda hayatımız hayallerimiz tepetaklak olduçok acı ben bir an olsun aklımdan çıkaramıyorum ama oğlum ve kızlarım güç kuvvet verdiler karnındakini düşünerek güçlü olman gerekiyor Allah sabır versin mekanları cennet olsun inşallah
Çok zor.. anlıyorum sizi..
Haklısınız da.. ama unutamiyorum onu..

Aynı durum tamamen babaannem benim sadece ama unutuyosun, daha çok yeni... Benim neredeyse 1 buçuk sene oldu, zor, ama unutuluyor, ara ara aklına gelip boğazını düğümlüyor, gözünü yakıyor, ama unutuluyor. Nur içinde yatsınlar...

Aynı durum tamamen babaannem benim sadece ama unutuyosun, daha çok yeni... Benim neredeyse 1 buçuk sene oldu, zor, ama unutuluyor, ara ara aklına gelip boğazını düğümlüyor, gözünü yakıyor, ama unutuluyor. Nur içinde yatsınlar...
Gerçekten mi..
Peki bu kendini suçlama ne zaman bitiyor..
Keşke daha fazla ilgilenseydim
Keşke daha fazla arasaydim
......
Onu çok çok özledim. .........

Allah rahmet eylesin babannene amin Seni çok iyi anlıyorum yaşayan anlar ancak oğulları okadar kıymetlidirki sanki onlarsız nefes alamayacak sanırsın öve öve olmayan meziyetlerini oğullarının anlattıkça daha da coşarlar ve sende bakakalırsın :KK22:

Zaman herşeyin ilacı derler ya. bu söz şu an sinirini bozuyordur senin. ama gerçekten öyle. unutmasanda artık daha az acı vermeye başlayacak yokluğu. hayat telaşı içinde kaybolup gideceksin. bazen aklına bile gelmeyecek.Daha 40 gün olmuş. inanın ki çok yeni. Her acı ilk günkü gibi kalsaydı kimse yaşayamazdı bence. Son raddeye gelince herkes hayatına son vermeyi tercih ederdi.
Başınız sağolsun.

Gerçekten mi..
......

Bana his olmuş gibi son zamanlarda çok ilgilenirdim kendisiyle yani elimden geldiğince bu arada hastalığı yoktu, beklenmedik bi şekilde evde kalp krizinden gitti biriciğim... Daha acı oldu yaşadığım ilk ölümdü üstelik annem gibi sevdiğim yakınım evimdekiydi birlikte büyüdüğümdü koynunda uyuduğumdu...

Velhasıl düşünme, eminim ona layık olmuşsundur, şuan bunu dert edinmen bile ne kadar vefalı olduğunun göstergesi, o seni çok seviyordur ve bunun için üzülmeni istemez.Dünyadakiler ordakiler için çok üzülünce onlar orda rahat olmazmış, o yüzden üzme bu kadar kendini. Ölümlü dünya, herkes bilseydi ne zaman gelceğini ölümün ayrılmazdı yanından sevdiklerinin, ama elimizde değil, sürekli yanında olup ilgilenemiyoruz bu çok normal. Sen onu güzel an, hatırla, ona dua et.

Kıyamam sana..Mekanı cennet olsun.Allah sabır versin sana..Benim yeğenimin kızına da ablam bakıyor yegenim vefat etti..

18. doğumgünüm yeni geçmişti. Abim bana demişti ki "Artık reşit bir bireysin. Kendi imzanı kendin atabileceksin, daha bir sürü şeyde yasal hak sahibisin artık" Bunu söylemesinin üstünden 10 gün geçmişti ki bir gün aniden kalp krizi sonucu babamı kaybettim. Ertesi gün üniversiteye giriş sınavım vardı. Ve ben o sınava girdim. Attığım ilk imza da babamın üstündeki hesabı işyerine devretmek için yasal mirasçı olarak attığım imzaydı...

40 gün daha çok yeni , acın çok taze .

Bende annemi kaybettiğimde , acın çok taze derlerdi ... nefret ederdim bu sözden . Anne acısı bu ya bayatlar mı , eskir mi , geçer mi diye ?

13 yıl geçti üzerinden . O ölürse ya ölürüm ya deliririm derdim ; ne delirdim ne öldüm ardından.

O keşkeler bende de vardı. Keşke şöyle yapsaydım , keşke erken farketseydim ...

Geçiyor , acısı geçiyor. Emin ol.

Allah sabırlar versin, sende evladına anneannenin sıcaklığı kadar iyi bir anne ol dilerim .

Gerçekten mi..
......
Zaman unutturmuyor ama inan alıştırıyor
Çektiğin acıyı özlemi kabullensiyosun daha as hissetmeye başlıyorsun
Yapamadığın şeyleri düşünüp yükünü arttırma
Şuandan sonra onun için yapabileceklerine yönel

Bugün tam 40. Günü oldu.. bAna bakıp beni büyüten anneannemi kaybedeli..
Bir kız çocuğu düşünün 4 yaşında kendi öz annesini tanımayıp anne diye anneannesine koşan. . Benim için anne oydu.. sürekli beni onun başına bırakıp oğlu ile ilgilenen anneme ısınmadim bi türlü. . Asla anneannemin Kalbimdeki yerini tutamaz..onda biri dahi olamaz..
Zamanla geçer dediler ama unutamiyorum onu.. mekanı cennet olsun demeleri bile zoruma gidiyor..
Nasıl desem.. anlatamıyorum. . Birdenbire sanki aldılar onu ellerimden..
Var mı hiç kaybettiğiniz ama unutamadiginiz biri..

Rahmetli dedem... rabbim nurlar icinde yatirsin insallah.
Anneannenizin de mekani cennet olsun. Basiniz sagolsun.

Canim unutman gerekmiyor zaten senin anılarında yaşayacak. Sadece zamanla acisi azalacak. Dedemi ve cok genc yasta dayimi kaybettim. O aci hic gecmez hep icinde durur. Cok yaşlı anneannem var ona birşey olursa diye ödüm kopuyor. Ayni anlattigin gibi beni o büyüttü. Ne kadar şanslıymış ki arkasinda senin kadar seven birini birakmis. Aglama etme diyenlere aldirma acını yasaman gerek sonuna kadar İçine atma. Hepimiz bir gün gidecegiz oraya. Allah yardımcın olsun basin sağolsun

Basiniz sagolsun. En azindan bu yasiniza kadar anneannenizi tanidiniz onunla birlikte bunca yil vakit geçirebildiniz bunca zamanlik anılarınız var. Umarim siz de ileride anneanneniz kadar sevilen bir buyukanne olursunuz.
Ben anneannemi kaybedeli 9 yil oldu. Annemin olmadigi yerde hep o vardi bir veda bile edememistim bir anda haberini aldim. Basta sanki evindeymis gibiydi sanki hic gitmemis gibi bu yuzden mezarliga gidemedim hic. Mezarini her gordugumde sanki haberini yeni almisim gibi aci hissediyordum. Simdi ise sanki hic olmamis gibi hissediyorum anıları siliniyor gibi geliyor ya da yasadiklarim masalmis gibi.. Insan her seye alisiyor.

Back
X