- 1 Aralık 2014
- 1.497
- 1.001
- 103
- Konu Sahibi Tatszhayat
Cümlemizden canim benimAllah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cümlemizden canim benimAllah razı olsun
Gözardı ediniz. Rahatsız olup inatla kendinizi bu rahatsızlığa maruz bırakmak normal değil.Her girdigim konuda sizin tartismalarinizi ya da dalga gecmelerinizi okuyorum.bunu bana da cevap verin diye soylemiyorum.kendinizin farkinda olun diye.en dogru sizin digrunuz degil.zorbaliga mi maruz kaldiniz ya da cok mu yalnizsiniz bilemem elbette ama cidden beni rahatsiz ediyor yorumlariniz
Çoğu konuda size katılsam da bazen gerçekten kaba ve kırıcı olabiliyor yorumlarınız. Dobralıkla kabalık arasında incecik bir çizgi var. Düşüncelerimizi dürüstlüğün yanında nezaketle de iletebiliriz.Gözardı ediniz. Rahatsız olup inatla kendinizi bu rahatsızlığa maruz bırakmak normal değil.
Elimden geleni yapiyorum ama her konuda neredeyse abartisiz.insanlar yardim almak icin yaziyorlar.ve yardim isteyen ya da konusmak isteyen insanlara kaba davranilmasi,alay edilmesi bana normal gelmeyen.normal birine normal gelmez.zaten.konu sahibesinin konusunu bununla doldurmak istemezdim cikiyorum o sebeple bi daha yazmayacagim.ama belki farkinda drgilsinizdir diye yazmak istedim.tavriniz insani degil.konuyu acan dalga gecme amaciyla bile acsa ayni sorundan muzdarip biri okur ve faydalanir.hicbirimiz her konuda uzman degiliz elbette sadece yorum yapiyoruz.ama ben oyle dusunmuyorsam digerleriyle.dalga gecebilirim ya da ona kotu soz soyleyebilirim.kafasi rahatsiz edici.Gözardı ediniz. Rahatsız olup inatla kendinizi bu rahatsızlığa maruz bırakmak normal değil.
Yaşınız kaç olursa olsun hepimizde olan bir korku bu. Bazen yaşları 70e gelmiş anne ve babamı düşündüğümde benim de içimi korku kaplıyor. Ama insan ömrü çok uzadı. Hem anneniz geçmiş daha. Evlenememe korkusu da kötü tecrübe sonrası normal bence. İnsanlar trafik kazası yapar ve araba kullanmaktan korkar ya ona benziyor. Korku belki bir düzeye kadar değerini bilme, ölçülü olma, hatalardan kaçınma noktasında faydalıdır ancak sürekli hissettiğinizde de sizi yıpratır. Her korkunuzda içinizde kurmak yerine annenize sarılın, güzel sözler söyleyin, onu mutlu etmeye çalışın. Annenizle nice guzel seneleriniz olsun umarım.Bir süredir annemi kaybetme korkusu yaşıyorum özellikle geceleri . Herhangi bir hastalığı yok çok şükür , yaşı da çok değil ama sanırım aşağıdaki komşudan etkilendim . Komşumuz 70 yaşlarında bekar , annesiyle yaşıyordu . Annesi geçen sene vefat etti . Evde yalnız kalamıyor kadın. Sürekli bir yere gidiyor , bizi çağırıyor kendisi geliyor . Çok zorlandığını her gün ağladığını söylüyor . Ben de 27 yaşındayım . Evlenmek istiyorum nasip olmadı bir türlü . Başımdan bir nişan geçti daha önce . Evlenememe korkum var benim de . Yalnız kalma korkusu . Yalnız kalırsam ve anneme bir şey olursa ne yaparım korkusu ? Nasıl yenebilirim bunu . Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
Ben çoktan göz ardı ettim eminim bir çok üye de kendisini göz ardı etmiştirHer girdigim konuda sizin tartismalarinizi ya da dalga gecmelerinizi okuyorum.bunu bana da cevap verin diye soylemiyorum.kendinizin farkinda olun diye.en dogru sizin digrunuz degil.zorbaliga mi maruz kaldiniz ya da cok mu yalnizsiniz bilemem elbette ama cidden beni rahatsiz ediyor yorumlariniz
Bu durumu annemi kaybetme korkusunu bende yasamistim. Ve şunu kendime inandirdim. Herkes ölümu tadacaktir. Belki de annemden once ben vefat edecegim bu bilinmez. Önemli olan suan anneniz saglikli ve yasiyor. Şükür edin bol bol. Bu korkularinizi degil sukur sebeplerinizi gormenize fayda saglayacaktir. Komsularinizla da sagliginiz icin daha az iletişime gecin yapacak bir sey yok onemli olan sizin psikolojiniz suna ve onlar daha cok tetikliyor. Kafanizi dagitacak bir seyler yaparsaniz fazla dusunmezseniz :)Bir süredir annemi kaybetme korkusu yaşıyorum özellikle geceleri . Herhangi bir hastalığı yok çok şükür , yaşı da çok değil ama sanırım aşağıdaki komşudan etkilendim . Komşumuz 70 yaşlarında bekar , annesiyle yaşıyordu . Annesi geçen sene vefat etti . Evde yalnız kalamıyor kadın. Sürekli bir yere gidiyor , bizi çağırıyor kendisi geliyor . Çok zorlandığını her gün ağladığını söylüyor . Ben de 27 yaşındayım . Evlenmek istiyorum nasip olmadı bir türlü . Başımdan bir nişan geçti daha önce . Evlenememe korkum var benim de . Yalnız kalma korkusu . Yalnız kalırsam ve anneme bir şey olursa ne yaparım korkusu ? Nasıl yenebilirim bunu . Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
Söylediklerinize yüzde yüz katılıyorum. Böyle yapan epey bir üye var. Üstten üstten konuşmalar en doğrusunu ben bilirim havaları. Ebeveyn ego durumundan çıkamamışlar üslup diye bişeyden bihaberler ne yazıkkiElimden geleni yapiyorum ama her konuda neredeyse abartisiz.insanlar yardim almak icin yaziyorlar.ve yardim isteyen ya da konusmak isteyen insanlara kaba davranilmasi,alay edilmesi bana normal gelmeyen.normal birine normal gelmez.zaten.konu sahibesinin konusunu bununla doldurmak istemezdim cikiyorum o sebeple bi daha yazmayacagim.ama belki farkinda drgilsinizdir diye yazmak istedim.tavriniz insani degil.konuyu acan dalga gecme amaciyla bile acsa ayni sorundan muzdarip biri okur ve faydalanir.hicbirimiz her konuda uzman degiliz elbette sadece yorum yapiyoruz.ama ben oyle dusunmuyorsam digerleriyle.dalga gecebilirim ya da ona kotu soz soyleyebilirim.kafasi rahatsiz edici.