Daha şimdiden ailelere sorunları yansıtıyorsanız üzgünüm bu ilişkinin geleceği yok. Güvenmediğiniz biriyle de olmayın.Birşey olsa mesela beni haklı buluyolar
aynenGörmemişin erkek arkadaşı olmuş gibi
Evet cok haklısınızSimdi böyle ama belki sen istemeyeceksin 2 ay sonra? Kaygıların yersiz vazgecerse gececektir sıkarak durumu düzeltemeyiz akısına bırakıp yasamak gerek.
İşte o çağırdıklarınız bir gün mutlaka geliyor yapmayın.
Bir tek an var o da şu an. Sadece akışta olun.
Sen bu kafayla çok üzülür, burada kocam aldatıyor boşanmak istemiyorum diye konu açanlar gibi olursun…
Biraz kendine güvensen hani? Acaba karşı taraf senin kadar kaybetme korkusu yaşıyor mudur?
Bari bu yaşadığın korkuyu ona hissetme, tüm ipler benim elimde hissi verme çocuğa ve ailesine…
Ay çok zaman harcadım emek verdımya belki ondan. Bide ılk defa bırını aileme soyledım. Onun baskısıda olabılır bilmiyorum.Erkeke bulamayacak biri de değilmişsin o yüzden kaybetme korkun olmasına gerek yok. Sonuçta erkek bulabilecek birisin.
Aman millet kocayi boşuyo ohooAy çok zaman harcadım emek verdımya belki ondan. Bide ılk defa bırını aileme soyledım. Onun baskısıda olabılır bilmiyorum.
Yaş kaç işin gücün var mı çalışıyor musun
Aman millet kocayi boşuyo ohoo
uzaktayım diyeNeden seni terk etsin?
Ee bunu biliyor zaten. Problem etmemişki ailesi ile tanıştırmış. Endişeleriniz yersiz.uzaktayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?