Kızlar merhaba,
Bu aslında tam manasıyla bir dert sayılmaz, sadece öneriler almak istiyorum sizden, bir erkeğe kaybetme korkusu nasıl yaşatılır, ama öyle ben gidiyorum seni bırakıyorum demeden, yani his olarak bunu hissetmesi nasıl sağlanır?
Sevgilimin biraz bunu hissetmeye ihtiyacı olduğunu düşünmeye başladım, ama hem göze batıp direkt kavga gürültüye sebep olmayacak hem de bunu becerebileceğim ne yapsam da korkutsam bu adamı bilemedim. Önerisi olan?
sürekli üstüne düşmeyecek, kendini birinci plana koyacaksın.
özgüvenli olacaksın. seni bir kere kaybederse bir daha bulamayacağını bilmeli.
seni kırmaktan korkmalı.
bunun için de sen kendini en değerli olarak görmelisin. ki karşındaki de öyle görsün.
Bence kaybetmekten korkmamalı bir erkek.
Erkek seni kırmaktan,üzmekten korkmalı.
Benim sevgilim ben bir konuya sararım,sonra üzülürüm kendi kendime diye çok korkar mesela.
Aşırı alıngan olduğumu bilir. Ona göre hareket eder.
Zaman zaman çuvalladığı oluyor,onda da ben gözyaşlarımı ve duygu sömürüsünü artırıp kendini kötü hissetmesine neden oluyorum sanırım.
benim sevgilim de korkar üzmekten, ağlatmaktan ama zaman geçtikçe erkeklerde bir garanti olarak düşünme durumu oluyor sanırım istemsizce, yani kaybetme korkusunu yitirmesin istiyorum. beni asla gidemez gibi düşünmesin
sürekli üstüne düşmeyecek, kendini birinci plana koyacaksın.
özgüvenli olacaksın. seni bir kere kaybederse bir daha bulamayacağını bilmeli.
seni kırmaktan korkmalı.
bunun için de sen kendini en değerli olarak görmelisin. ki karşındaki de öyle görsün.
çok haklısın ama zaten sık görüşemiyoruz işten ötürü, bu yüzden kendimi ön plana koymak konusunda nasıl bi tavır sergilemem gerek bilmiyorum. mesela sık görüşsek, hadi görüşelim deyince bugün işim var diyebilirim, ama iki haftada bir görüşünce bunu yapamıyorum. ve ben de korktuğum için kaybetmekten, işte sıkıntı orda başlıyor.