kaybetme korkusu :(

yesevduaet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
596
17
38
herkese mrb benim 2hafta sonra düğünüm var 9 aydır nişanlıyız.. 1,5senedir de birlikteliyimiz var onu gercekten cok seviyorum ara sıra ufak tefek şeyler yaşamış olsak da güven sorunu olmayan beni üzmememk için ugrasan bir insan duygularımızın karşılklı oldugunu da biliyorum...

ama bende bi sıkıntı var sürekli rüyalarımda beni sebebsizce terk edip gittiğini görüyorum ve içimin acıdıgını hissederek uyanıyorum hatta aglıyorum
aslında ben daha önceki ilişkimde böyle birşey yaşamıştım yani sebebsiz olan soru işaretleryle dolu bir ayrılık yaşadım acaba o olaydan mı etkileniyorum hala

yeni bir defter açmışsın kendine. negatif düşüncelerinden kurtul geçmişe takılma yaşadığın anın tadını çıkar nişanlınla. karşılıklı sevgide varmış o zaman sorun edecek hiç bir şey yok. mutluluklar

aslında gecmişi kapattım aklıma bile gelmez ama bilinc altından kaynaklı sanırım..
teşekkr ederm :)

Yeni bir baslangici asla gecmisle kiyaslama.
Muhtemelen bilincaltin sana oyun oynuyor.
Gecmisi yasadigin mutluluklar unutturur umarim sana...

Mutlu olmaya bakmalısın. Şu an düşünmen gereken çok daha güzel şeyler varken rüyalarının seni böyle yıpratmasına izin verme. Mutluluklar. : )

Biz ne kadar unuttuk zannetsek de geçmişte yaşadığımız kötü şeyler bize güvensizlik olarak geri dönüyor. Sizinki de bilinçaltından kaynaklanan bir durum. Mutluluğunuzun tadını çıkarın ve 2 hafta sonra yeni güzel bir dünyaya adım atın. Şimdiden tebrikler.

çok şükür cok mutluyum iyi ki o var belkide o yüzden kyabetme korkusu var içimde hepinizie teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…