Kaybetmek üzereyim

edanur_5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
136
4
0
İstanbul
Bende düşüğü bekliyorum 6 haftalık ve kanama ve ağrı var doktorlar bir iki hafat daha beklememi söyledi kese görüldü amakalp atışı yok..hafra alemet değil ama hissediyorum bebeğim beni yavaş yavaş veda ediyor

Bende düşüğü bekliyorum 6 haftalık ve kanama ve ağrı var doktorlar bir iki hafat daha beklememi söyledi kese görüldü amakalp atışı yok..hafra alemet değil ama hissediyorum bebeğim beni yavaş yavaş veda ediyor

hiç öle kötüye yorma arkadaşım benim 2 oğlum var şimdi 3.ye hamileyim.bütün gebeliklerimde yoğun bir şekilde kanamam oldu hemde aylarca adet olur gibi.allaha şükürde gayet sağlıklı doğdular.üstelik 6 haftalık zaten çok az kişinin görülür.ben bu gebeliğiminde bebeğimi 6+6 da gördüm.ama 8.haftada görenlerde var.doktora gittiğinde vajinal muayne etmesini söle ve bebğin yolk kesesinin oluşup oluşmadığını sor eğer o oluştuysa bebişte gelir arkadan merak etme.kanamada çoğu gebede oluyo endişe etme..

ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH moralini sağlam tut üzülme sıkma canını 3 düşüğüm oldu bende her gidişinde yandım için için ama ne oldu giden gitti kalanlar sağ sağlık olsun nasiptir kısmettır ama insallah bısey olmaz saglıkla kucagına almak nasip olur ınsallah...sakın isyan etme derdi veren ALLAH dermanınıda verır buda bızım sınavımız

hiç öle kötüye yorma arkadaşım benim 2 oğlum var şimdi 3.ye hamileyim.bütün gebeliklerimde yoğun bir şekilde kanamam oldu hemde aylarca adet olur gibi.allaha şükürde gayet sağlıklı doğdular.üstelik 6 haftalık zaten çok az kişinin görülür.ben bu gebeliğiminde bebeğimi 6+6 da gördüm.ama 8.haftada görenlerde var.doktora gittiğinde vajinal muayne etmesini söle ve bebğin yolk kesesinin oluşup oluşmadığını sor eğer o oluştuysa bebişte gelir arkadan merak etme.kanamada çoğu gebede oluyo endişe etme..

bende 6 haftalik hamileyim bebegimi ustten goremedi alttan ulrasonla bakti cok asagida tasiyomusum. rahim ici kanaman var dedi dusuk riskim varmis igne verdi bebegimi kaybetmemem icin. iki dogum yaptim hic bir sorun yasamadim allaha sukur bu defa doktor boyle deyince cok kotu oldum.... kanama yok bende gorunur olarak rahim ici cok riski varmidir acaba...........offfffff bebegim hic beklemedigimiz bir anda geldi dogurup dogurmama konusunda kararsiz kaldim. ama kiyamadim ondan vazgecemedim insallah oda benden vazgecmez :(

6 hftalik gebeyim doktorum usten goremedigi icin vajinal ultrasonla bakti cok sukur bebegimin kalbi atiyodu ama cok assagida tasiyormusum. gorunurde kanamam yok ama rahim ici kanamam oldugunu soyledi. dusuk yapmama icinde igne verdi igneyi yarin vurunucam. cok endiseliyim allahim insallah onu bana sag salim bagislar.... basta gebe oldugumu duyunca sok olmustum. 2.kizimi daha 9 ay once sezeryanla dogum yaptigim icin ucuncuyu hic dusunmuyoduk buyuk bir supriz yaparak girdi melegim hayatimiza.... basta dogurup dogurmama arasinda kararsiz kaldim nasil yaparim diye ama kiyamadim vazgecemedim bebegimden simdi de dua ediyorum umarim oda benden vazgecmez diye :(

6 hftalik gebeyim doktorum usten goremedigi icin vajinal ultrasonla bakti cok sukur bebegimin kalbi atiyodu ama cok assagida tasiyormusum. gorunurde kanamam yok ama rahim ici kanamam oldugunu soyledi. dusuk yapmama icinde igne verdi igneyi yarin vurunucam. cok endiseliyim allahim insallah onu bana sag salim bagislar.... basta gebe oldugumu duyunca sok olmustum. 2.kizimi daha 9 ay once sezeryanla dogum yaptigim icin ucuncuyu hic dusunmuyoduk buyuk bir supriz yaparak girdi melegim hayatimiza.... basta dogurup dogurmama arasinda kararsiz kaldim nasil yaparim diye ama kiyamadim vazgecemedim bebegimden simdi de dua ediyorum umarim oda benden vazgecmez diye :(

cnm hiç canını sıkma.benim bütün gebeliklerim çok riskliydi hep düşük riskim vardı adet olur gibi şakır şakır kanmalarım oluyodu allah nasip ettiği sürece bişey olmaz.korkma sen.bak benimde ikici oğlum 16 aylık daha ve prematüre.30 haftalık doğurdum 2 ay küvezde kaldı.birsürü ameliyat oldu çok zor bi bebek.üstelik 2.gebeliğimde preklemsi yaşadım yani tansiyona bağlı gebelik zehirlenmesi.çocuğun gelişmesinide engelliyo gebelik şekerimde var yani benim 3.ye hamile kalmam kesinlikle yasaktı hatta doktor ısrarla tüplerimi bağlamak istemişti.3.gebeliktede aynı şeyleri yaşıycakmışım.preklemside hem annenin hayatı tehlikede oluyo hem bebeğin.ben tüplerimi bağlattırmadım spiral taktırdım şansa oda kaymış ve ben yine hamileyim doktorum bile şok oldu.yani şu an ben inan senden çok daha riskli bi hastayım.üstelik kronik bi rahatsızlığım var iltihabik bi rahatsızlık ve kortizon kullanmak üzereyken hamile kaldığımı öğrendim bu kadar engele ve hastalığa rağmen inşallah bebişimin gayet sağlıklı bi şeklide doğacağına inanıyorum.rabbim büyüktür yiycek ekmeği varsa o kadar engele rağmen yinede doğar.sende öle düşün.üstelik senin durumun birçok hamilke bayanın yaşadığı bi durumdur.iğnenin vurul progestana devam et fazla ağır kaldırma.bebişlerle nasıl olacaksa artık :)) yani sen dikkat etmeye çalış gerisi allah kalmış.ama umarım bişey olmaz bebişine sağsalim dünyaya gelir..

Selam kizlaar ben 6 haftalik hamileyim dun cok kanama oldupembe bi kanndidahason az az koyukirmizi kan geldi acilegitim altan muhane oldum rahimde acilma olmamis kalp atisini da taa cuma duyucagiz sizce normalmi nedir bu

Back
X