Kaybettiğim anneme söylemek istediklerim

Gzdchn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
100
21
Annem seni kaybedeli 9 sene oldu ama acın hala taptaze hiç küllenmiyo yüreğimdeki ateş hiç azalmadı sen yoksun ya kimsem yok benim annem arkamda duran dağım yok nefesim yok ne zaman üzülsem sen yoksun diye oluyo diyorum sen olsan böyle olmaz diyorum sen olsaydın kaynanam beni ezemezdi kızıyla bana hava atıp yüreğimi dağlayamazdı kızım bebeğim diyemezdi inadına gözümün içine baka baka ben asla boyun bükmezdim sen olsaydın dimdik durırdum çünkü bilirdim sen arkamdasın şimdi arkam boş düşsem yere çakılırım tutan olmaz içim yanıyo annem yüreğim kanıyo keşke tek sen olsaydında başka kimsem olmasaydı hayat o kadar acımasızki beni benden başka kimse anlamıyo ve bana benden başka kimseden fayda yok dedimki kaynanamı annem yerine koyarım onu öyle severim öylede yaptım önünde arkasında döndüm hizmette kusur etmedim ama ne oldu anne çocuğum oldu yapamadım şimdi ben kötü oldum anne biliyomusun çocuğum hakkında ufak bişey de desem suçlanıyorum neden anne neden çok bunaldım buraya yazıyorum okuyan destek olan içimi ferahlatan şeyler yazarlar diye kime anlatayımki kimse yok ben çok bunaldım bugün gene bi dünya olay oldu bıktım ben artık yoruldum ama anneyim ben yorulmamalıyım oğlum için canım için sen olsaydın ben hiç yorulmazdım anne sen olsaydın ben hiç ezilmezdim anne kokuna sevgine şevkatine ihtiyacım var sana ihtiyacım var dizine yatsam saçlarımı okşarmosın yada toprağını açsamda koynuna yatsam sarıp sarmalarmısın ama yanında kalamam anne oğlum bar benim önceden olsa isterdim ama ne oğlumu yanımda sürükleyebilirim nede onu bensiz bırakabilirim allahım bana sabır ver akıl ver fikir ver sen aklıma mukayyet ol

Saçma sapan oldu okuyanlar kusura bakmasın ne yapcamı sasırdım hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum daraldım bunaldım kafam karmakarışık napcamı şaşırdım benmi herkese boyun bükücem neden neden neden anne nerdesin nerdesin elim kolum sol yanım nerdesin içimin yangını eksik tarafım nerdesin bükülmüş boynum özlediğim kokum nerdesin ......

Başınız sağolsun :KK43: kaç yaşında olursan ol annesizlik zordur. Allah oğlunla mutlu bir ömür nasip etsin sana. Densiz kaynananı da takma kafana. O kızına sarıldıkça sen de evladına sarıl.

Başınız sağolsun :KK43: kaç yaşında olursan ol annesizlik zordur. Allah oğlunla mutlu bir ömür nasip etsin sana. Densiz kaynananı da takma kafana. O kızına sarıldıkça sen de evladına sarıl.
Sağol canım gerçekten dediğin gibi yaş kaç olursa olsun çok zor çok allah biliyo ya o öyle yaptıkça çok canım yanıyo hergün görüşmek zorunda olmakta ayrı bi dert mecbur görmek zorundayım bu beni mahvediyo içimde anlam veremediğim bi sıkıntı var bakıyorum karşımdakinin umrunda değil ama benim göğsümde bi kuş çırpınıyo sanki tam göğsümde bi sıkıntı oturuyo nefesim daralıyo beynim uyuşuyo sanırım psikolojim çok bozuk ailemden hiç kimse yok yanımda bi valizimi aldım geldim buraya geçen senede hamilelikten gidemedim doğum yaptım 2 senedir gitmiyorum onunda etkisi var galiba hiç bişey mutlu etmiyo beni evime bile giresim yok dışardan evime gelirken bunalıyorum resmen o ev bana benim gibi gelmiyo dıvarlar üstüme geliyo iş yapasım gelmiyo hayatımdan komple çıksın istiyorum tek o çıksın yüzünü görünce beynim uyuşuyo biliyorum çok bencilce rabbim affetsin istemiyorum böyle düşünmek tövbe estağfrullah ölse keşke diyorum aslında böyle bi insan değilim ben gülmeyi çok severdim gülmelerim meşhurdu herkes çok güleryüzlü olduğumu söylerdi ama artık gülmek istemiyorum içimden gelmiyo hayat neşemi kaybediyorum evladım var şükürler olsun ki çok istedim onu ben şimdide diyorumki çocuğum olmasaydı koyar giderdim sanki çocuğum olmadan önce bu kadar zoruma gitmiyodu malum çocuk olunca kendi evime zor yetiyorum orada yapamıyorum yapmadığım içinde ben kötü oluyorum allah biliyo 5 sene boyunca hizmetçisi oldum resmen allaha havale etmekten başka çarem yok

Ağlayarak okudum. Allah imm annelerimizin kıymetini bilmiyoruz hiç. Allah oglunuzu size bagislasin. Bu imtihana sabredip yuvaniza sarilin. Esinizle araniz nasıl

Eşim
Ağlayarak okudum. Allah imm annelerimizin kıymetini bilmiyoruz hiç. Allah oglunuzu size bagislasin. Bu imtihana sabredip yuvaniza sarilin. Esinizle araniz nasıl
Eşimle aram allaha şükür iyi ama nede olsa annesi yani yardımcı olamıyo belki istiyodur ama malesef yapamıyo çoğu zaman kendimi yanlız korumasız çaresiz hissediyorum inan arkadaşım ne kadar evladında olsa kocanda olsa akrabanda olsa annen yoksa kimsen yok baban bile yok ki babam beni ayda yılda bi arar sorarannemle babam bi kadın yüzünden boşanmışlardı zaten 2000 yılında şuan o kadınla evli bi çocukları var varsa yoksa o yani anne yoksa baba el oluyo eşim temizlik hastası bende titiz bi insanım aslında ama sanırım eşim gibi hastalıklı değil bu konuda çok üstüme geliyo heryer her daim bal dök yala olmalı ama bnim bi çocuğum var ki çok zor bi bebek geceleri hiç uyumuyoruz gündü hep kucak istiyo kaymanam sağolsun kucak delisi yaptı anne yapma benim işim gücüm kalıyo kocamla kötü oluyoruz dedikçe işin ne annesin sen hepsine yetişceksin dedi şimdi işim gücüm kalınca eşimle tartışıyoruz yani buda ayrı bir konu o kadarok şey varki anlatabileceğim ordan oraya atlıyorum neyse çok dağılmayayım arkadaşım annen eğer yanındaysa yakınındaysa ona sarıldığında bi kerede benim için yaparmısın öpüp koklarmısın benim için annelerinizin kıymetini bilin

Annem seni kaybedeli 9 sene oldu ama acın hala taptaze hiç küllenmiyo yüreğimdeki ateş hiç azalmadı sen yoksun ya kimsem yok benim annem arkamda duran dağım yok nefesim yok ne zaman üzülsem sen yoksun diye oluyo diyorum sen olsan böyle olmaz diyorum sen olsaydın kaynanam beni ezemezdi kızıyla bana hava atıp yüreğimi dağlayamazdı kızım bebeğim diyemezdi inadına gözümün içine baka baka ben asla boyun bükmezdim sen olsaydın dimdik durırdum çünkü bilirdim sen arkamdasın şimdi arkam boş düşsem yere çakılırım tutan olmaz içim yanıyo annem yüreğim kanıyo keşke tek sen olsaydında başka kimsem olmasaydı hayat o kadar acımasızki beni benden başka kimse anlamıyo ve bana benden başka kimseden fayda yok dedimki kaynanamı annem yerine koyarım onu öyle severim öylede yaptım önünde arkasında döndüm hizmette kusur etmedim ama ne oldu anne çocuğum oldu yapamadım şimdi ben kötü oldum anne biliyomusun çocuğum hakkında ufak bişey de desem suçlanıyorum neden anne neden çok bunaldım buraya yazıyorum okuyan destek olan içimi ferahlatan şeyler yazarlar diye kime anlatayımki kimse yok ben çok bunaldım bugün gene bi dünya olay oldu bıktım ben artık yoruldum ama anneyim ben yorulmamalıyım oğlum için canım için sen olsaydın ben hiç yorulmazdım anne sen olsaydın ben hiç ezilmezdim anne kokuna sevgine şevkatine ihtiyacım var sana ihtiyacım var dizine yatsam saçlarımı okşarmosın yada toprağını açsamda koynuna yatsam sarıp sarmalarmısın ama yanında kalamam anne oğlum bar benim önceden olsa isterdim ama ne oğlumu yanımda sürükleyebilirim nede onu bensiz bırakabilirim allahım bana sabır ver akıl ver fikir ver sen aklıma mukayyet ol

hüngür hüngür aglattiniz.. Rabbim mekanini cennet etsin anneciginizin,Cennete sizleri kavustursun...

Yaaa mahvettin beni Çoktandır bu kadar hüngür hüngür aglamamistim.allah sana kokaylik ve sabir versin annenin mekanı cennet olsun inşallah. Bu dünya fani ve çoook kısa allah öbür dünyada sizi bulustursun ve ayrilmayin inşallah. Yaşım 37giricem üç ay sonra ama hala annemin varlığına ihtiyacım oluyo .Benden size bir abla tavsiyesi (benden küçük olduğunuzu umuyorum).Tüm enerjinizi çocuğunuza ve eşinize verin kaynananizi 3 4.4.plana atın .Ne kadar kaleye alirsan okadar seni içten içe kemirir ve annenizin yokluğunu tüm nedenimizde ve ruhunuzda hissettirir.Guclu olmaya karar verip mutlu olmaya gayret sarf edin hatta yemin edin, inanin cok şey değişecek .o çocuk car çabuk büyüyecek ve anneduni koruyacak .oğluna ve esime saril bunlar sana kat kat daha fazla geri gelecek ve sen evinin merkezi haline geleceksin, , mutlu günlerine geri Döneceksin allahın izniyle. Tabii arada yine tatsizliklar olacak hepimizde olduğu gibi ama bunlara yenilmicez hep beraber .Bizde dışardan cok iyi bir çift iyi bir aile gibi gozuksekte haftanin 3 günü iyiysem 4 günü sabir cekmekle huzursuzlukla geciyo emin ol.
Allah yardımciniz olsun

X