• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybettim

Yavrucuğum, ülkemizde seninle benzer şartlarda yaşamış lakin kendi başarı öyküsünü yazmış bir çok insan var.

İçinde kalanları telafi edebilmek için daha önünde kocaman bir hayat var. Yeter ki pes etme. Gençliğine ve kendine güven.

Küçük yaşta zorla kapatılmam ve o yaştan itibaren gördüğüm şiddet çok cabalamama rağmen hiçbir istedigimin olmamasi
Açilsaniz cok mu buyuk tepki alirsiniz. 6 yaşta cok erken kapanmak icin. Bu ailelere cok kiziyorum. Cocuklarini zorla kapatinca sevaba mi girmis oluyorlar. Once is bulup sonra ayri eve cikmayi deneyin. Zaten okuyormussunuz sehir disinda is bulsaniz veya okulunuza sehir disinda devam etseniz? Oturdugunuz yerden, sizin icin uygun gorulen hayati yasayarak ilerleyemezsiniz. Harekete gecmeniz gerekiyor.

Bu ülkede çoğu insan kaybetti. Hayallerini hedeflerini benliğini.
Bosveeer kaybetmislikle yaşamaya alıştım ben normalim bu artık çok kafaya takma

çok kırgınım yaratıcıya bu bk hayatim için .
Yaşadıkların senin seçimlerin.
Yaratıcı senaryo yazıp alnına yazıyor mu sanıyorsun?

Ruhsal Araştırmalar Enstitüsü’nü, Tarık Arıkdal’ı takip edebilirsin: neden dünyaya geldin, görevlerin neler vs.vs. hayata bakış açın çok çok değişecek.

Herkesin uyanış yaşamaya hakkı ve zorunluluğu var.

Açilsaniz cok mu buyuk tepki alirsiniz. 6 yaşta cok erken kapanmak icin. Bu ailelere cok kiziyorum. Cocuklarini zorla kapatinca sevaba mi girmis oluyorlar. Once is bulup sonra ayri eve cikmayi deneyin. Zaten okuyormussunuz sehir disinda is bulsaniz veya okulunuza sehir disinda devam etseniz? Oturdugunuz yerden, sizin icin uygun gorulen hayati yasayarak ilerleyemezsiniz. Harekete gecmeniz gerekiyor.
Açıldım zaten ama iş bulmam lazım hayallerimi gerçek etmem için

Yavrucuğum, ülkemizde seninle benzer şartlarda yaşamış lakin kendi başarı öyküsünü yazmış bir çok insan var.

İçinde kalanları telafi edebilmek için daha önünde kocaman bir hayat var. Yeter ki pes etme. Gençliğine ve kendine güven.
Teşekkür ederim ama bu yaştan sonra ne önemi var ki diyorum sanki çok geç kalmışim

Back
X