- Konu Sahibi kaderzedemiyim
Kızlar herkese merhaba öncelikle benim sizinle paylaşmak istediğim bir derdim var.Aslında nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama fikirlerinizi okumak bana iyi gelebilir.Ben 25 yaşında evlendim çok çocuksu mizaçlı biriyim halada öyle sayılır eşimle aramda 15 yaş var.Ben şuan 32 yaşındayım.Bir de oğlum var 2 yaşında .. Kızlar eşimden soğuduğumu hissediyorum önce tensel bir soğuma başladı bende artık onu istemiyorum zoraki görev olarak yapıyorum ve kendim yapmak istemediğim için o sırada kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Bunun dışında eşimin kötü bir huyu yok aramız iyi yani onu seviyorum ama sadece bir insan olarak
O üzülmesin diye bunları ona söyleyemiyorum çünkü biliyorum ki söylesem çok kırılacak ve aramız eskisi gibi olmayacak
Düşünüyorum buradaki diğer konulardaki yorumları okuyorum derdimiz tasamız yok üstelik çocuğumuzda var daha ne istersin diyorum ama ona birşeyler hissetmemem beni çok üzüyor üstelik bu öyle mumla romantizmle canlandırılabilcek bişey de değil
Oğlum ilk olduğunda doğuma bağlamıştım hissettiklerimi zamanla geçer dedim ama geçen bişey yok.Bazen boşver böylesürsün gitsin diyorum bazende peki ya benim hayatım ne olacak böyle bir ömür geçirebilirmiyim bilmiyorum
Çok karmakarışık ve mutsuzum

Düşünüyorum buradaki diğer konulardaki yorumları okuyorum derdimiz tasamız yok üstelik çocuğumuzda var daha ne istersin diyorum ama ona birşeyler hissetmemem beni çok üzüyor üstelik bu öyle mumla romantizmle canlandırılabilcek bişey de değil