- Konu Sahibi kaderzedemiyim
Evet bendede dönemsel oluyor ama her dönem bir öncekinden daha ağır geçiyor benim için.Sanırım sırf bu nedenle bile yardım almam lazım şu sıra dişlerimdeki problem için bayağı para döktüm doktora bu işler biter bitmez özel bi psikologa gideceğim çnkü devletteli psikolgu ailecek tanıyoruz ona gitmek istemiyorum.İnş bi hal çaresi bulunuz.Mesela bugün daha iyi hissediyorum kendimi dahada sakin hissettiğim bir gün eşimle konuşacağım çünkü ben kendimi biliyorum tutup tutup sonra birden hepsini patlayıveriyorum öyle yapmamaya çalışacağım inş.
Evet gerçekten çok doğru ve mantıklı şeyler yazmışsın 30 uzlarıma geldiğimden beri herşeyde ve herkese karşı beklentilerim arttı herşeyi daha mükemmel ister oldum bunu eşimde farketmişti zaten senin beklentilerin değişti demişti bide ama olsun her kadın hayatının bi döneminde şeytana tam uyar demişti:) sanırım tam cadılaşır demek istedi:) Sen de böyle yazınca evet 30 lu yaşlar sanırım kadının en kendini bulduğu dönem belkide bende kendimi arıyorumdur.Evliiğimin pozitif yönleri gerçekten çok fazla bunları düşünmek ban da iyi geliyor çok sağol arkadaşım yorumun çok güzel olmuş ellerin dert görmesin.
Bir noktayı söylemeden geçemeyeceğim: Eşinin seni farkedip "zaten senin beklentilerin değişti , ama olsun her kadın hayatının bi döneminde şeytana tam uyar" demesi bile büyük bir olgunluktur. Bu değişimi farkedip de seni suçlayabilirdi de...
Bence birçok erkekte olmayan özellikler senin eşinde var. Soğuyabilirsin ona birşey diyemiyeceğim ama ısınmak için elinden geleni yap derim. Hani sana kötülüğü olsa, hakareti , aşağılayıcı vs. hareketleri olsa neyse... Bence aşık olmak, tutku vs. bunlar evlilik için lüks şeyler ki eğer sen bakış açını biraz değiştirip hayatınızda biraz değişiklikler yaparsanız bu adamla olabilecek şeyler. Yaş farkını da ben çok sorun olduğunu sanmıyorum. Bence eğer imkan varsa beraberce tatile felan çıkın. Eğer özünde iyi biriyse yeniden aşık bile olabilirsin...