kaybolan mesaj modu

Kocanız da dürüstlük timsali olduğu için(!), hemen inandınız tabii. Eşinizin ağzından çıkan her söze inanıyorsanız, neden instagram mesajlarını okumak istiyorsunuz ki; sorun eşinize, anlatsın.
kocama dürüstlük timsali dediğim tek bi söz yok
eşimin ağzından duyduktan sonra
başkalarından da duydum
olay çok büyümüş
saçına yapışan kadından şikayetçi bile olamamış
kadın belgeli gelmiş

herkesle takılıyorlar
disco bar
mesela bunlardan birinin iş yerini
bi kadın bastı
bu kadının kocasıyla takılıyomuş
kadın bunun saçına yapışmış iş yerinde
birbirlerine girmişler
nerden biliyosun dersen
salak kocam anlattı
Kocanızın yolu yol değil biraz izleyin ama boşanacaksanız.

Kocanız da dürüstlük timsali olduğu için(!), hemen inandınız tabii. Eşinizin ağzından çıkan her söze inanıyorsanız, neden instagram mesajlarını okumak istiyorsunuz ki; sorun eşinize, anlatsın.
Nerede kocam dürüst demiş ben göremedim.

evet tanıyorum
medeni durum yanlış anlaşıldıysa özür dilerim
kötü niyetle yazmadım
benim medeni durumda aynısı olacak bu gidişle
evet bu 3 bayanda tam piyasa
benimkide bu saatten sonra onlara özenmeye başladı bence
kocamı zaten suçluyorum

bu üçüde herkese yapısan yapıskan tipler

herkesle takılıyorlar
disco bar
mesela bunlardan birinin iş yerini
bi kadın bastı
bu kadının kocasıyla takılıyomuş
kadın bunun saçına yapışmış iş yerinde
birbirlerine girmişler
nerden biliyosun dersen
salak kocam anlattı

Nerede kocam dürüst demiş ben göremedim.

İroni yapmıştım zaten. Adama hiç bir konuda inanmazken, kocasının anlattıklarına bakarak kadınlar için "piyasa,herkese yapışan yapışkan tipler, herkesle takılıyorlar" yazmış farkındaysanız.

İroni yapmıştım zaten. Adama hiç bir konuda inanmazken, kocasının anlattıklarına bakarak kadınlar için "piyasa,herkese yapışan yapışkan tipler, herkesle takılıyorlar" yazmış farkındaysanız.
Tüm kadınlar için dememiş ki o iki kadın için demiş belki doğru değildir fakat kadınlardan birisinin işyeride bu yüzden basılmış..

Öyle kötü ruhlu kadınlar yok mu ? Evli erkeklerle her şey yapan .

Konu sahibi zaten kocasında yaptıklarından şüpheleniyor ve ayrılmayı düşünüyor. Yani iki tarafa da hak vermiyor.

arkadaslar
sosyal medyadan çok anlamam
instagramda
eşim telefonunda 3 kadını kaybolan mesaj modu diye bişey yapmış
hepsinin ortak özelliği
eşinden boşanmış
1 çocuklu bayanlar
onlar yalaka
benim ki de abi ayağına bi haltlar yapıyo bence
bizimki 47 yasında
diğerleri otuz küsür
bu yastan sonra sapıtmaya başladı
kendini genç sanıyor
Evlenirken size sadakat sözü veren eşinizdir.
Başka bir kadına meylediyorsa şerefsizdir.
Kadın açsa bi tarafını gel dese adam olan adam gitmez. Karşıdaki kadınlar isterlerse dünyanın en kötü kadınları olsun, bu durum onların problemidir.

Tüm kadınlar için dememiş ki o iki kadın için demiş belki doğru değildir fakat kadınlardan birisinin işyeride bu yüzden basılmış..

Öyle kötü ruhlu kadınlar yok mu ? Evli erkeklerle her şey yapan .

Konu sahibi zaten kocasında yaptıklarından şüpheleniyor ve ayrılmayı düşünüyor. Yani iki tarafa da hak vermiyor.

Konu sahibi kocasından şüpheleniyor ancak adamın lafına bakarak, kadınları etiketliyor bir yandan da. Adam sağa mı baktı, sola mı; acaba kime yazdı diye mi düşünecek; kendisine yeni bir hayat mı kuracak kendi kararı. Yalnız köşeye sıkışan kocasının lafıyla, başka kadınları tanımlaması yanlış. Bugün forumda yazıyor; yarın bu konuyu aynı cümlelerle, mahallede bir arkadaşına anlatırsa çok ağır sonuçları olabilir. Uyarmamın sebebi bu.

Ya öyle değilse ? Ya adam, konu sahibi kendisini kapının önüne koymasın diye insanlar hakkında ileri geri konuşuyorsa ?

Son düzenleme:
arkadaslar
sosyal medyadan çok anlamam
instagramda
eşim telefonunda 3 kadını kaybolan mesaj modu diye bişey yapmış
hepsinin ortak özelliği
eşinden boşanmış
1 çocuklu bayanlar
onlar yalaka
benim ki de abi ayağına bi haltlar yapıyo bence
bizimki 47 yasında
diğerleri otuz küsür
bu yastan sonra sapıtmaya başladı
kendini genç sanıyor
Mesaj ekranını güçlü bir şekilde aşağı çekerseniz kaybolan mesaj modu kapanır. Mesajlar görünür hale gelir.

bana akıl verin ne yapmalıyım
biraz bekleyeyim mi
yoksa hemen bunlar ne mi diyeyim
durmadan dısarı çıkmaya başladı
gece 2
3 geliyo
daha kısa süre önce gözümün içine bakıyodu
bi anda sapıttı
tel de arama kaydınıda siliyo
Bence beklemeyin sakın, 40 ından sonra azanı teneşir paklarmış. Size bunu yapanı da asla affetmeyin hiçbir kadın haketmiyor böyle şeyleri çok incitici bir durum. Gittiği yolun yanlış olduğunu anlayıp gelir sizden af dilemeye, benim çevremde de var böyle bir kaç erkek 30 yaşında çocukları var bir de 🤦‍♀️ bazı erkekleri anlamak gerçekten çok zor

Telefon izleme gibi bişey vardı birinde görmüştüm onu kendi telefonuna entegre ettiğin anda karşı taraf ne yaptıysa hepsini görüyorsun mesajlar sosyal medya vs. Kocanın ne yaptığı aslında belli boşanmayı düşünüp emin olayım dersen yap. Eğer yapacaksan da işi garantiye al derim bi avukata danış elinde bazı doneler ve görüntüler kalsın ama bahsettiğim uygulamayla değil mahkemeye sunabileceğin şeylerle. Hem tazminat hem boşanma süresini hızlandırmak için

bana akıl verin ne yapmalıyım
biraz bekleyeyim mi
yoksa hemen bunlar ne mi diyeyim
durmadan dısarı çıkmaya başladı
gece 2
3 geliyo
daha kısa süre önce gözümün içine bakıyodu
bi anda sapıttı
tel de arama kaydınıda siliyo
Bence adam bi işler karıştırıyor belli o saate kadar gece dışarda hiç bir işi yoksa ne yapıyor ki sormuyor musunuz neden geciktin eve diye bu adamlarda yaşlandıkça iyice huy değiştiriyorlar elindeki neyine yetmiyorsa ben olsam açık açık konuşurdum gece geç geldiğini vurgulayarak neden sadece o kadınlarla olan konuşlamalarını özellikle kaybolan mesaj moduna almış sorardım madem gizlisi saklısı yok açık açık yazışsaymış adama hesap sorun ama akıllı sorularla üstüne gidin sizi kandıramayağını anlayıp pes edip itiraf etmesi lazım

Konu sahibi kocasından şüpheleniyor ancak adamın lafına bakarak, kadınları etiketliyor bir yandan da. Adam sağa mı baktı, sola mı; acaba kime yazdı diye mi düşünecek; kendisine yeni bir hayat mı kuracak kendi kararı. Yalnız köşeye sıkışan kocasının lafıyla, başka kadınları tanımlaması yanlış. Bugün forumda yazıyor; yarın bu konuyu aynı cümlelerle, mahallede bir arkadaşına anlatırsa çok ağır sonuçları olabilir. Uyarmamın sebebi bu.

Ya öyle değilse ? Ya adam, konu sahibi kendisini kapının önüne koymasın diye insanlar hakkında ileri geri konuşuyorsa ?
Konu sahibinin kocası daha bu olaylar olmadan önce karısıyla paylaşmış. Konu sahibi onu da hatırlayarak kendince parçaları birleştiriyor..

Tabi ki her türlü, evli olan taraf haksızdır bu net zaten.

Bence beklemeyin sakın, 40 ından sonra azanı teneşir paklarmış. Size bunu yapanı da asla affetmeyin hiçbir kadın haketmiyor böyle şeyleri çok incitici bir durum. Gittiği yolun yanlış olduğunu anlayıp gelir sizden af dilemeye, benim çevremde de var böyle bir kaç erkek 30 yaşında çocukları var bir de 🤦‍♀️ bazı erkekleri anlamak gerçekten çok zor
Ben böyle erkeklerin sapık olduğunu düşünüyorum yoksa sevmek, aşık olmak bunlar için hikaye..

Ben böyle erkeklerin sapık olduğunu düşünüyorum yoksa sevmek, aşık olmak bunlar için hikaye..
Allah ölmüşlerine kavuştursun ne diyeyim, böyle zihniyetler ile sokakta, parkta, cafe de hatta belki aynı apartmanda yaşıyoruz.

Back
X