Kaybolan özgüvenim:(

O değil de ne sorcam bu bebekler neden uyumuyor? Benimde 3 bucuk aylık evladım var uyku nedir bilmiyor çok yıpranıyoruz en çok gelişmeyecek büyümeyecek diye korkuyorum:KK17:

Haklisiniz gecici oldugunu biliyorum ama kaybolan özgüvenimi nasil geri kazanicam bilmiyorum :KK43:
Kendinize tahmini bir zaman koyun mesela çocuklar 6 aylik olunca gibi..
Ki muhtemelen de zaten en fazla bi o kadar daha zorlanacaksiniz. Ozguvenim, kotu ruh halin bla bla bla hepsinin ilaci sadece o vakte gelinceye kadar diye dusunun o vakit gelince heeeeersey duzelecek sip diye ozguvende geri gelecek

O değil de ne sorcam bu bebekler neden uyumuyor? Benimde 3 bucuk aylık evladım var uyku nedir bilmiyor çok yıpranıyoruz en çok gelişmeyecek büyümeyecek diye korkuyorum:KK17:
Ya yemin ediyorum cok tatlisiniz koptum gulmekten bazen iyi ki evde kaldim anne olmadim diyorum
Kiyamam ya ciddi ciddi buyuyemeyecegi icin endiseleniyor. Bu nasıl guzel bir duygu ki kadin denen varlık normal hayatinda kahkaha atacagi şeyleri anne olunca evham yapiyor .. Yapma kuzucum boyle hirpalama kendini uyumuyor diye cocugun buyumedigi nerde gorulmus
Allah evladiniza uzun ömürler versin, butun yeni annelere de sabir

Ya yemin ediyorum cok tatlisiniz koptum gulmekten bazen iyi ki evde kaldim anne olmadim diyorum
Kiyamam ya ciddi ciddi buyuyemeyecegi icin endiseleniyor. Bu nasıl guzel bir duygu ki kadin denen varlık normal hayatinda kahkaha atacagi şeyleri anne olunca evham yapiyor .. Yapma kuzucum boyle hirpalama kendini uyumuyor diye cocugun buyumedigi nerde gorulmus
Allah evladiniza uzun ömürler versin, butun yeni annelere de sabir
Ay yemin ederim çok korkuyordum, hani derler ya büyüme hormonu uykuda salgılanır bizde hiç salgılanmıyor olabilir neden çünkü uyumuyoruz bazen gözler gidiyor ama inatla etrafa bakacakmış, odaları gezecekmiş keyfe gel :emir_bebek: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yorumunuz içinde teşekkür ederim:dondurma:

yapmayın daha çok tazesiniz. alıştım diyorsunuz ama daha süreç devam ediyor. hele ki yardımcınız var. hiç dert edinmeyin. onları yük olarak görmeyi bırakıp destek olarak düşünün ve bu sürecin geçiçi olduğunu kendinize tekrar tekrar hatırlatın. çatlakları boşver. benim göğüs altından dizlerime kadar vardı. 1 yıl sonra geçiyor. vücut toparlanıyor. ama ufak tefek bakımlar en azından temizlik ve genel epilasyona dikkat etmek bile iyi hissettirir.

Evet benimkilerde en erken 3 de uyuyor gecen gece 4 bucukta bile zorla uyudular arkadaslarimin bebekleri 9 dan aksam uykusina yatip arada uyandikca besleyip geri uyuyolarmis öyle şasiriyorumki :deli:

yapmayın daha çok tazesiniz. alıştım diyorsunuz ama daha süreç devam ediyor. hele ki yardımcınız var. hiç dert edinmeyin. onları yük olarak görmeyi bırakıp destek olarak düşünün ve bu sürecin geçiçi olduğunu kendinize tekrar tekrar hatırlatın. çatlakları boşver. benim göğüs altından dizlerime kadar vardı. 1 yıl sonra geçiyor. vücut toparlanıyor. ama ufak tefek bakımlar en azından temizlik ve genel epilasyona dikkat etmek bile iyi hissettirir.
Doğru söylüyorsunuz benim sorunum aslinda her yeni annenin yaşadiği sorunlar fakat özgüvenim öyle dağıldiki kompleksli olup ciktim buna anlam veremiyorum

Ki muhtemelen de zaten en fazla bi o kadar daha zorlanacaksiniz. Ozguvenim, kotu ruh halin bla bla bla hepsinin ilaci sadece o vakte gelinceye kadar diye dusunun o vakit gelince heeeeersey duzelecek sip diye ozguvende geri gelecek
Zaten kendi kendime diyorum tarzimi yenilicem saclarimi boyaticam 6 aydan sonra umarim işe yarar
Evet gecici olsugunu biliyorum Aslinda biraz uyku düzenleri otursa o zaman rahat edecegimi düşünuyorum uykusuzluk baş etken insallah dediğiniz gibi olur

Ben ne anneler gördüm fıstık gibi gerçekten bizim Türk kadınlarının abartmaya üstüne yok ablama da kızıyorum şu anne oldum saçını Bi bırak artık diye arkadaş mahallede kuaför mü yok toplamda 10 dk geçmez kaş bıyık aldırmak İsmail amca gibi dolaşmak neden göze Bi kalem çekmek kaç saniye alır ya bunu ne kendinize ne eşinize yapmayın unutmayın ki anne mutlu olmazsa bebek asla mutlu olmaz öncelik her zaman sizsiniz

Evet benimkilerde en erken 3 de uyuyor gecen gece 4 bucukta bile zorla uyudular arkadaslarimin bebekleri 9 dan aksam uykusina yatip arada uyandikca besleyip geri uyuyolarmis öyle şasiriyorumki :deli:
Vay be hiç öyle görmedim bu zamana kadar bebeğimi :KK76: Düzelir ya bizimkilerde öyle uyur birgün :confused:

Back
X