Kaybolup tekrar ortaya cikiyor..YARDIM lütfen!!

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
selam arkadaslar bu benim hesabim degil simdiden söyliyim yani..bir tanidigimin hesabi ve yardima ihtiyacim var.

Ben 45 yasindayim ve bir evlilik gecirmis bayanim ama 10yildir bekarim.
3yil önce 50 yasinda bir bayla tanistim. ilk zamanlar iyidi hersey güzeldi ama zaman gectikce kafam karismaya basladi
O her görüsmeden sonra cok rahat bir sekilde bir kac ay ara veriyor yani habersiz birakiyor haber alamiyorum mesaj bile yazmiyor cevaplamiyor..ve aniden cikip birsey olmamis gibi davraniyor görüsmek istedigini söylüyor vs.
ben onu sorguladigimda veya sitem yaptigimda bir sürü seyler anlatiyor zamansizlikmis cok seviyormus biz hayati yavas yavas oturtacakmisiz panik yapma gibi seyler yalvariyor ve böylece tekrar barisiyoruz.
Yani kisacasi keyfine göre davraniyor..yani bir bakiyorumki kaybolmus cok rahatlikla 4-5 gün ara verebiliyor sonra bir bakiyorum yine cikmis ortaya.
Cok kez bitirdim bu iliskiyi ama hep yalvardi ve hep bir sans daha verdim

Sizce bu iliskiye karsi ne yapabilirim? Bu erkegin amaci ne? nekadar duyarli sizce bu iliskiye?
Kafam cok karisik..bana yardimci olursaniz cok sevinecegim

evli sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence uzak durun.istediği zaman geliyor ,istediği zaman gidiyor.ne hayır gelecek böyle birinden?sizi sevse bu şekilde davranır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…