kayganamdan nefret ediyorumm...

Benim esimin annesi uvey. Ben ikinci evliligimi yapicaktim esim hic evlenmemisti. Ve evlenmeye karar verdik ama gel gelelim ailesi beni istemedi. Bende esime dedim ki ben annenle konusucam bizi bulustur. Neyse bulusturdu. Gectim karsisina biz evlenicek ister gelin istemeye ister gelmeyin ben sizdeb dugun istemiyorum. Yeterki istemeye gelin en azindan hersey tatlilikla olsun dedim. Bu arada ilk evliligimide kacarak yaptim. O yuzden boyle birsey istedim. Kadin gozlerini bi patlatti. Evlenirsenizde buraya gelmeyin dedi. Ben sok oldum. İyi gelmeyiz dedim. Ve evlenicegimiz gunu falan herseyi hallettik bunlara benim ailemede soyledik biz evleniyoruz ister gelin ister gelmeyin diye. Neyse nikaha geldiler. Bizim cogu esyamiz yoktu evlenirken bos bi evde yasadik 2 gun. Bize kaygana olucak hatun sozde iyilik yapti. Bize bi kalip sabun ve el havlusu verdi. :) el havlusuyla dustan ciktiktan sonra silindik. Megerse esim o evde yasarkende el havlusuyla siliniyormus garibim :KK43: neyse zaman gecti resmi nikahtan 1 hafta sonra falan imam nikahi kiyilacak. Bunlar bana nikahta kil gibi 2 tane bilerzik takti(babasi).mihir olarak hoca ne istersin dedi. Kayganada atlamazmi yirtik dondan cikar gibi bix iki bilerzik verdik o sayilir mi diye. Bende 2 bilersik daha isterim dedim ve nikah kiyildi. Sonradan ogrendim ki. Kayinpeder. Benim esime kaygananin kizina ve ortak olan cocuklarina bilerzik yapmis. Esime sormus kayinpederim benim hanim size bilerzik takti mi diye. Esimde takmadi demis. Kayinpederde gorur o demekki kemdi kizina ayirdi bak ben ona neler yapcam demis. Ama hic bi halt oldugu yok tabi. Neyse bundan 2 hafta once ben kimyasal gbelik yasadim. Arayip gecmis olsun bile demediler. Bende o zaman bu zaman sadece esimi yolluyorum ailesinin yanina kendim gitmiyorum. Sizce dogrumu yapiyorum?? Annem yanlis yapiyorsun olsun git ne olmus sanki gecmis olsun demediyse diyor.. Bu kayganaya cokk kinliyim. Bu arada adinida kaygana koydum :)
Paran varsa insanlar seni tanir paran yoksa sen insanlari tanirsin..

Kınadığını yaşamadan ölmezsin deyince sadece kendimiz için anlıyoruz da çocuğunun kardeşinin yakınının başına da gelebilir insanın kınamak doğru değil bence :110: herkesin kendi hayatı tercihi ne denir ki..

Bence siz de mesafeli olun bir beklenti içine de girmeyin kimse sizin evinizi düzmek zorunda değil ki zaten eşyalarınız gelecekmiş keşke kendinizi ona göre ayarlasaydınız da boş evde oturmasaydınız

Bilerzik önemli tabi,kaygana da mühim,bu yazıyı okuyan da kör oldu :confused:
Aksam aksam butun devrelerımı yakan bı bdv konusu.
Ve ve butun yorumları okuyacam dıye körüm göz oldum.Yaklasık bı saattır bu konudayım.
Konu sahıbınde özgüven tavan yanlız.
Valla helal:21:
Bide kaygana muhabbetı acıktırdı ya.
Çok yönlü bi konu süper.

Aksam aksam butun devrelerımı yakan bı bdv konusu.
Ve ve butun yorumları okuyacam dıye körüm göz oldum.Yaklasık bı saattır bu konudayım.
Konu sahıbınde özgüven tavan yanlız.
Valla helal:21:
Bide kaygana muhabbetı acıktırdı ya.
Çok yönlü bi konu süper.

Konuyu okuyunca aklıma şu video geldi

Bir kere kaynanaya kaygana diye yazmana çok taktim ben. Goz zevkimi bozdu :)

2. Ister gel ister gelme demissiniz dugune. Istesenizde istemesenizde evlenecegiz diye resti cekmissiniz. Bilezik beklentiniz bana gereksiz geldi. Ha babasi yapar o ayri tabi.

3. Kp yerinde olsa. Kizindma ceker alirdim bilezegi. Ne demek kendi kizina vermek?
Sinir oldum.

4. Ben olsam adini anmam birak gitmeyi.
Bana uzak ALLAHA yakin.

İster gelin ister gelmeyin deyip bilezik beklemek nedir?

Ayrıca evlilik öncesi cinsel ilişki yaşayanlara bu derece kötü imalarda bulunup farklı konularda hakarete varan şeyler söylemek yerine önce kendı hayatınıza baksaydınız keşke. Anne baba rızası olmadan kaçarak evlenmek de farklı bırsey degıl bundan. Sizin hayatınızın amacı evlenmek olabılır ancak ınsanlar bırbırlerını tanıyıp sonra evlenmeye karar vermeyı secıyorlar. Keşke sizde önce kendınızı geliştirip insanlara saygılı olmayı öğrenseydınız. Belki ikinci evliliğinizi yaşıyor olmazdınız.

Back
X