Ya zarar vermiyor yaziyor nette biyerdede :/Cnm birak kayganlastiriciyi insan vucudunun urettigi tukuruk dahi kayganlastirici niyetine kullanilmamali. Sperm cok hassas yapiya sahip oldugu icin zarar gorebiliyor ve buda gebelik ihtimalini azaltiyormus. Ben internette okudum bunu.
Canim nerden aldin nekadar nettenmi siparis eddin bende gormustum preseed jeli ama nebilim cesaret edemedimSu bazlı kayganlastiricilar zarar vermiyor canm. Bnmde geçen ay preseed kullandm ve hamileym bunu kullanmadığım gün olmadı ama az az kullandm sadece vajinaya sürdüm birgün rahimin içine sıktım oda yumurtlama gününden birgün onceymis ve jelle hamile kalma ihtimali yüksek çünkü tam yumurtanın catladigi gün ilişki olmadi öncesi ve sonrası oldu ..
Canm sen hamile degilmisin takvimin varda . Bn almadm bna bir arkadaş verdi onunda nerden aldığını bilmiyorum kendi hamile kaldığı için bana verdi. Birde doktorum tavsiye etmisti suan adını unuttum inan aşılama tedavisinde kullanıyorlar onuda adını unuttm suanCanim nerden aldin nekadar nettenmi siparis eddin bende gormustum preseed jeli ama nebilim cesaret edemedim
Degilim canim ya oylesine yaptimda gercek olir insAllah arkadasina sorabilirmisin nettenmi siparis edmisCanm sen hamile degilmisin takvimin varda . Bn almadm bna bir arkadaş verdi onunda nerden aldığını bilmiyorum kendi hamile kaldığı için bana verdi. Birde doktorum tavsiye etmisti suan adını unuttum inan aşılama tedavisinde kullanıyorlar onuda adını unuttm suan
gleint gelen markasını kullanabilirsin eczanelerde var ben hamile kaldığım ay bunu kullanıyordumMerhabalar kayganlastirici kullandigi halde hamile kalan varmi hangi urunu kullanyordunuz ? spermi öldürmeyen kayganlasitirici biliyormusunuz :/
Durex kullanıyordum ve hemen hamile kaldım. Mor olanını öneririm. Kırmızı berbattt. Bebe yağı da kullanabilirsinMerhabalar kayganlastirici kullandigi halde hamile kalan varmi hangi urunu kullanyordunuz ? spermi öldürmeyen kayganlasitirici biliyormusunuz :/
Bende durex kullaniyorum canim bunu ama hamile kalamadim :/Durex kullanıyordum ve hemen hamile kaldım. Mor olanını öneririm. Kırmızı berbattt. Bebe yağı da kullanabilirsin
Tamam canim onuda deneyim barigleint gelen markasını kullanabilirsin eczanelerde var ben hamile kaldığım ay bunu kullanıyordum
Doktorum tamamen gebeliği engellemez demişti. Bir ay mı denediniz canım?Bende durex kullaniyorum canim bunu ama hamile kalamadim :/
3aydir deniyoruz canim yaDoktorum tamamen gebeliği engellemez demişti. Bir ay mı denediniz canım?
Yumurtlama Takvimi falan kullanıyor musun hayatım?3aydir deniyoruz canim ya
Kullaniyorum canim bu ay 3.ayim bu ay daha iyi degerlendirdim bu sefeer bakalim hamiiskalacakmiyimYumurtlama Takvimi falan kullanıyor musun hayatım?
İnşallah güzel haber alırsın balımKullaniyorum canim bu ay 3.ayim bu ay daha iyi degerlendirdim bu sefeer bakalim hamiiskalacakmiyim
insAllah canimİnşallah güzel haber alırsın balım
Merhabalar kayganlastirici kullandigi halde hamile kalan varmi hangi urunu kullanyordunuz ? spermi öldürmeyen kayganlasitirici biliyormusunuz :/
Hangi kayganlastiriciydi canim seninkiHiç engel değil bence.. Ben de kullanmama rağmen hamileyim şu an. Su bazlı olursa hiç zararı yok. Eczaneden almıştım.
Hangi kayganlastiriciydi canim seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?