Kayganlasitirici ile hamile kalan varmi

Bejan19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
1.792
1.575
83
29
Merhabalar kayganlastirici kullandigi halde hamile kalan varmi hangi urunu kullanyordunuz ? spermi öldürmeyen kayganlasitirici biliyormusunuz :/

Cnm birak kayganlastiriciyi insan vucudunun urettigi tukuruk dahi kayganlastirici niyetine kullanilmamali. Sperm cok hassas yapiya sahip oldugu icin zarar gorebiliyor ve buda gebelik ihtimalini azaltiyormus. Ben internette okudum bunu.

Cnm birak kayganlastiriciyi insan vucudunun urettigi tukuruk dahi kayganlastirici niyetine kullanilmamali. Sperm cok hassas yapiya sahip oldugu icin zarar gorebiliyor ve buda gebelik ihtimalini azaltiyormus. Ben internette okudum bunu.
Ya zarar vermiyor yaziyor nette biyerdede :/

Su bazlı kayganlastiricilar zarar vermiyor canm. Bnmde geçen ay preseed kullandm ve hamileym bunu kullanmadığım gün olmadı ama az az kullandm sadece vajinaya sürdüm birgün rahimin içine sıktım oda yumurtlama gününden birgün onceymis ve jelle hamile kalma ihtimali yüksek çünkü tam yumurtanın catladigi gün ilişki olmadi öncesi ve sonrası oldu ..

Canim nerden aldin nekadar nettenmi siparis eddin bende gormustum preseed jeli ama nebilim cesaret edemedim

Canim nerden aldin nekadar nettenmi siparis eddin bende gormustum preseed jeli ama nebilim cesaret edemedim
Canm sen hamile degilmisin takvimin varda . Bn almadm bna bir arkadaş verdi onunda nerden aldığını bilmiyorum kendi hamile kaldığı için bana verdi. Birde doktorum tavsiye etmisti suan adını unuttum inan aşılama tedavisinde kullanıyorlar onuda adını unuttm suan

Deg
Degilim canim ya oylesine yaptimda gercek olir insAllah arkadasina sorabilirmisin nettenmi siparis edmis

Merhabalar kayganlastirici kullandigi halde hamile kalan varmi hangi urunu kullanyordunuz ? spermi öldürmeyen kayganlasitirici biliyormusunuz :/
Durex kullanıyordum ve hemen hamile kaldım. Mor olanını öneririm. Kırmızı berbattt. Bebe yağı da kullanabilirsin

Durex kullanıyordum ve hemen hamile kaldım. Mor olanını öneririm. Kırmızı berbattt. Bebe yağı da kullanabilirsin
Bende durex kullaniyorum canim bunu ama hamile kalamadim :/

Eklentiler

• 1487163562176597010295.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 566

Hiç engel değil bence.. Ben de kullanmama rağmen hamileyim şu an. Su bazlı olursa hiç zararı yok. Eczaneden almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…