Kayganlaştırıcı Hamile kalmaya engel mi ?

Aysemnk

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
237
49
298
İstanbul
Merhaba kızlar , kayganlaştırıcı kullanmadan birliktelikte zorlanıyorum o yüzden her ilişkide kullanıyorum . Kayganlaştırıcı hamile kalmaya engel misir ? Bilen var mı ? Doktora sordum bilmiyorum dedi 🙄

Merhaba kızlar , kayganlaştırıcı kullanmadan birliktelikte zorlanıyorum o yüzden her ilişkide kullanıyorum . Kayganlaştırıcı hamile kalmaya engel misir ? Bilen var mı ? Doktora sordum bilmiyorum dedi 🙄
spermleri öldürdüğünü duymuştum ne kadar doğru bilemiycem doktor nasıl bilemez onuda anlayamadım

Durex tarzı kayganlaştırıcılardan bahsediyorumn. Medical olan değil . Bende anlamadım nasıl doktor

Tavsiye edilmiyor diye biliyorum

Eczaneden almanız geekir gebelik de istediğinizi belirterek diğerleri zorlaştırıyor diye biloyorum.

Gebeliğe engel. Bebek yağı kullanabilirsiniz bildiğim kadarıyla ph i uygun. Ama bencede ön sevişmeyi uzun tutun en sağlıklısı bir şey kullanmamak.

Back
X