- 8 Mart 2020
- 236
- 204
- 33
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de su bazlı joy drops kullanıyorumBen varimmdoktorun verdigini kullanmistim viaxi idi sanirim ismi. Gebelige engel degil hatta seni mikroptan da korur tarzi birsey soylemisti. Biz hem eşime hem de bana uyguluyorduk hemde sizinkinden daha fazla miktarda
Su bazliysa aynı sayılır heraldeBen de su bazlı joy drops kullanıyorum
Bakalım hamile kalamazsam sizin dediğiniz jeli denerim bir deSu bazliysa aynı sayılır heralde
Umarim en kisa surede kalirsiniz hayirlisiylaBakalım hamile kalamazsam sizin dediğiniz jeli denerim bir de![]()
Amin teşekkür ederimUmarim en kisa surede kalirsiniz hayirlisiyla![]()
Merhaba ben de vajinismus yenenlerdenim. Tedavimden alıştığım İçin su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum doktorum gebeliğe engel olmadığını söyledi (su bazlı olduğu İçin) viaxi kullanıyorum bilginiz olsun...Merhaba arkadaşlar. Bir buçuk ay önce vajinusmus tedavisi olup yendim. Şimdi gebelik istiyorum. Vajina girişine parmak ucu kadar kayganlaştırıcı sürüyorum. Fakat spermleri öldürüyor denililiyor. Kayganlaştıcı kullanıp hamile kalan var mı
Çok teşekkür ederim ben de su bazlı jel kullanıyorumBen kaldım hem de 2 kez ama normal kayganlaştırıcı değil ultrason jeliydi vajinismus tedavisinde onu kullandım sonra bırakmadım ondan yardım alıyordum tavsiye ederim hem de daha ucuz
Teşekkür ederim ben de su bazlı kullanıyorum joy drops markasıMerhaba ben de vajinismus yenenlerdenim. Tedavimden alıştığım İçin su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum doktorum gebeliğe engel olmadığını söyledi (su bazlı olduğu İçin) viaxi kullanıyorum bilginiz olsun...![]()
Ben de sevindimAa gerçekten var mı öyle bişey ? nedense çok sevindim(kendi adıma)![]()
ben de vajinismusum kayganlastırıcıyı cok asiri kullanmistik bu yuzden. tek iliskide de hamile kaldim simdi bebegim dogdu bile ama vaji hala devam. napcam bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar. Bir buçuk ay önce vajinusmus tedavisi olup yendim. Şimdi gebelik istiyorum. Vajina girişine parmak ucu kadar kayganlaştırıcı sürüyorum. Fakat spermleri öldürüyor denililiyor. Kayganlaştıcı kullanıp hamile kalan var mı
Ben de ilk başlarda zorlanıyorum sonradan alışıyorum. İnşallah zamanla düzelir. Kayganlaştırıcı psikolojik olarak iyi geliyor.ben de vajinismusum kayganlastırıcıyı cok asiri kullanmistik bu yuzden. tek iliskide de hamile kaldim simdi bebegim dogdu bile ama vaji hala devam. napcam bilmiyorum.
bu arada kayganlaştırıcı olarak johnsons baby bebe yagini kullandikben de vajinismusum kayganlastırıcıyı cok asiri kullanmistik bu yuzden. tek iliskide de hamile kaldim simdi bebegim dogdu bile ama vaji hala devam. napcam bilmiyorum.
tedaviyle mi yendin peki cocugum oldu hala ve hala bu bela basimda lanet olsun ya. eşimi reddetmekten yoruldum cok caresizimBen de ilk başlarda zorlanıyorum sonradan alışıyorum. İnşallah zamanla düzelir. Kayganlaştırıcı psikolojik olarak iyi geliyor.
Ben tedavi oldum Mart ayında yendim henüz yeni.tedaviyle mi yendin peki cocugum oldu hala ve hala bu bela basimda lanet olsun ya. eşimi reddetmekten yoruldum cok caresizim
Canım adı nedirBen kaldım hem de 2 kez ama normal kayganlaştırıcı değil ultrason jeliydi vajinismus tedavisinde onu kullandım sonra bırakmadım ondan yardım alıyordum tavsiye ederim hem de daha ucuz
Aqua jel di sanırım ama medikalde satılan herhangi bir jel de olabilir marka önemli değil düz ultrason jeli işteCanım adı nedir