• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaygı bozukluğu,çok düşünmek, değersiz hissetmek, umutsuz olmak

Banada atanır ve evlenirsem dünyada benden mutlusu olmazmış gibi geliyor çünkü anca bu şekilde kendimi kanıtlayabilirim belki etrafımda o zaman değer görürürüm sevilirim diye düşünüyorum
Hiç alakası yok. Atanmak kendi adına, hayatını daha da kaliteli hale getirir evet bir başarı sayılabilir. Şuan geç kalmış değilsin zaten bunun için. Hayat daha yeni başlıyor. Ama evlenmek bir başarı kriteri değil. Evlenmek özellikle bir kadın olarak malesef ülkemiz şartlarında seçimini çok iyi yapmazsan tüm hayat konforuna ket vuran bir müessese. İlla ki doğru kişiyi bulduğunda o da olur. Ama inan bana zaman değil doğru kişi önemli evlilikte.

tek sığındığım şey şuan dinim. Namaz kılarak kuran okuyarak bir nebzede olsa rahatlıyorum tek dayanağım dediklerini yapmayı çok istiyorum yapsam kendimi dışarı atsam bile düşüncelerimden arınamıyorum
O zamanla olucakk bende de düşünce obsesyonları çoook var bir takıntım bitiyor başka başlıyor hastalık hastasıyım galiba çok da yoruldum ama kendimi bu psikolojiye kaptırmamak için çabalıyorum bi dönem farkettim ki 18 19 yaşlarımın yarısını mutsuz geçirmişim dedim ben napıyoruuum sonra düşünsem de hayatımı etkilemesine izin vermemeye çalışmaya karar verdim ve başarıyorum da mesela şuan aslında takıntılarımın baya tavan olduğu bi anı yaşıyorum ama birazdan konsere gidicem arkadaşlarımla hayat gerçekten yaşayınca çok güzel karamsar olma bu düşünceler seninleyken de gezebilirsin zamanla azalıcak ve geçmişte kalıcak. Yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyor zorluklar ama her şey bitiyor güven banaaa

Hiç alakası yok. Atanmak kendi adına, hayatını daha da kaliteli hale getirir evet bir başarı sayılabilir. Şuan geç kalmış değilsin zaten bunun için. Hayat daha yeni başlıyor. Ama evlenmek bir başarı kriteri değil. Evlenmek özellikle bir kadın olarak malesef ülkemiz şartlarında seçimini çok iyi yapmazsan tüm hayat konforuna ket vuran bir müessese. İlla ki doğru kişiyi bulduğunda o da olur. Ama inan bana zaman değil doğru kişi önemli evlilikte.
Gerçekten öyle öncelikle iyi bir eş seçimi mutlu olmazsan kazandığın parayı ağız tadıyla yiyemedikten sonra eve koşarak gelmedikten sonra ne bileyim öncelik iyi bir eş mutlu bi aile kurmak off hayat çok zor çoookkk

O zamanla olucakk bende de düşünce obsesyonları çoook var bir takıntım bitiyor başka başlıyor hastalık hastasıyım galiba çok da yoruldum ama kendimi bu psikolojiye kaptırmamak için çabalıyorum bi dönem farkettim ki 18 19 yaşlarımın yarısını mutsuz geçirmişim dedim ben napıyoruuum sonra düşünsem de hayatımı etkilemesine izin vermemeye çalışmaya karar verdim ve başarıyorum da mesela şuan aslında takıntılarımın baya tavan olduğu bi anı yaşıyorum ama birazdan konsere gidicem arkadaşlarımla hayat gerçekten yaşayınca çok güzel karamsar olma bu düşünceler seninleyken de gezebilirsin zamanla azalıcak ve geçmişte kalıcak. Yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyor zorluklar ama her şey bitiyor güven banaaa
ay umarım bende nöyle düşünürüm en yakın zamanda çok teşekkür ederim hep mutlu olun güzellikler sizinle olsun

Merhab aslında başlıkta yazdım hepsini her şeyi çok düşünüyorum stres yapıyorum umutsuzum geleceğe dair umudum yok kimse tarafından sevilmeye layık görmüyorum kendime değer vermiyorum saçlarım döküldü kendimi beğenmiyorum babamı kaybettikten sonra bir türlü düzelemedim psikolojik destek alamıyorum maddi imkansızlıklardan dolayı antidepresan kullandım ama çözüm değil bırakınca aynen devam ediyor her şey 24 yaşındayım atanamadım evlenemedimde hiçbir başarım yok değer mi yaşamaya bilmiyorum

Çok pardon acaba evlilik bir statü mü? O zaman benim kuzen de evli günde 5 çay demlemek gibi başarıları var. 🏆

Çok pardon acaba evlilik bir statü mü? O zaman benim kuzen de evli günde 5 çay demlemek gibi başarıları var. 🏆
Değil tabiki ama toplumumuzda öyle görülüyor maalesef bende küçük bir ilçede yaşıyorum herkes akraba ve herkes birbirini tanıyor atanamadıysan ya da evlenmesiysen başarısızsın işte başka seçenek yok

Back
X