Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de varYaşayan var mı arkadaşlar uzun zamandır yaşıyorum dertleşmek iyi gelecektir
Öyle mi neler düşünüyorsunuzBende de var
Hepimizi ele gecırdı
Geçmiş olsunBende babamı aniden kaybettikten sonra başlamış aslında farketmemişim hiç.kötü evlilik ve riskli hamilelikle iyice yaşayamaz olmuştum.çok terapi aldım işe yaramadı ama emdr terapi ve ilaç tedavisi birlikte alarak çözdüm.boşanınca da neredeyse yok oldu.Arada tetikleniyorum tabiki ama eskisi gibi dünya başıma yıkılmıyor atlatması daha kolay.
Başınız sağolsunGeçmiş olsun
BAŞINIZ SAĞOLSUNBende babamı aniden kaybettikten sonra başlamış aslında farketmemişim hiç.kötü evlilik ve riskli hamilelikle iyice yaşayamaz olmuştum.çok terapi aldım işe yaramadı ama emdr terapi ve ilaç tedavisi birlikte alarak çözdüm.boşanınca da neredeyse yok oldu.Arada tetikleniyorum tabiki ama eskisi gibi dünya başıma yıkılmıyor atlatması daha kolay
Geçmiş olsun
BAŞINIZ SAĞOLSUNBende babamı aniden kaybettikten sonra başlamış aslında farketmemişim hiç.kötü evlilik ve riskli hamilelikle iyice yaşayamaz olmuştum.çok terapi aldım işe yaramadı ama emdr terapi ve ilaç tedavisi birlikte alarak çözdüm.boşanınca da neredeyse yok oldu.Arada tetikleniyorum tabiki ama eskisi gibi dünya başıma yıkılmıyor atlatması daha kolay.
Yıllardır bu zıkkımla mücadele ediyorum. İlaç kullandım bıraktım doktor kontrolünde ve gerçekten bu ara yaşadığım sağlık sorunu yüzünden iyice arttı. Zehir ediyor hayatı bana. Hayat zaten zor bide bu zıkkım hastalık anksiyete mahvediyor beni. Ne diyim ki Allah yardımcımız olsun. Yaşamayan anlamaz.Yaşayan var mı arkadaşlar uzun zamandır yaşıyorum dertleşmek iyi gelecektir
Çözüm olarak neler denediniz peki?bende de var asamiyorum ve gercekten bu beni yoruyor artik
Merhaba, ne kadar verdiniz acaba merak ettimMaalesef bendede var bu aralar dahada artti ilaç verdi doktor ama kullanmaya korkuyorum kullansam faydası olurmu sanki bir cilmazdayim