- 18 Ağustos 2016
- 295
- 84
- 98
- 35
- Konu Sahibi iyidesanane
-
Evet gosterimiz var 3 gün kaldı ama çok sıkıldım artık gitmeyeceğim muhtemelen hiç uyuyamadım üzüntüden bu halde gitsem.kolumu kaldıramam bir de yine sinirim bozulur ve uyuyamam.Doktor a sormadan ilaç kullanmayın lütfen . Sosyal faliyet dediğiniz zorunlu bişey mi?
Başkaları yüzünden kendi emeklerinize sırt dönmeyinEvet gosterimiz var 3 gün kaldı ama çok sıkıldım artık gitmeyeceğim muhtemelen hiç uyuyamadım üzüntüden bu halde gitsem.kolumu kaldıramam bir de yine sinirim bozulur ve uyuyamam.
Bugün sabah 9 da uyuyup 2 de.kalktim dediginizz gibi çok halsizdim ama gittim provaya. Ama bu gece yine sabah oldu uyuyamadımBaşkaları yüzünden kendi emeklerinize sırt dönmeyin
Bugün sabah 9 da uyuyup 2 de.kalktim dediginizz gibi çok halsizdim ama gittim provaya. Ama bu gece yine sabah oldu uyuyamadım
Ne kadar doğru bir söz! Biz kadınlar çok güçlüyüz aslında bakın hayatta neler neler geliyor geçiyor başımızdan ne geceler ne zorlu günler geçiren biri olarak ne kadar uykusuz kalırsam kalayım sabah namaza kalkar sonra sıcak bir banyo yaparım benım üzüntüm omuzlarıma vuruyor oralara duşu uzun süre tutar saçımı toplar yola koyulurum kalk bakalım derim kalk sen neler atlattın ! Sizde başarırsınız...Başkaları yüzünden kendi emeklerinize sırt dönmeyin
Aynen öyle insan kendını sevmeyi bilmeli gece yatarken bile kendı saçlarını severek tarayıp günün kötü enerjisini atmalıymışNe kadar doğru bir söz! Biz kadınlar çok güçlüyüz aslında bakın hayatta neler neler geliyor geçiyor başımızdan ne geceler ne zorlu günler geçiren biri olarak ne kadar uykusuz kalırsam kalayım sabah namaza kalkar sonra sıcak bir banyo yaparım benım üzüntüm omuzlarıma vuruyor oralara duşu uzun süre tutar saçımı toplar yola koyulurum kalk bakalım derim kalk sen neler atlattın ! Sizde başarırsınız...
Yaa bünye de alıştı dimi muhtemelen saat 5e geliyor ben de hala dalamadim3 de yattım 5 de kalktım
Dünde 5 de yattım 7:30 da kalktım valla günde 4 saat uykum yok inanır aylardır
Aynen öyle beden bu moda aldı kendınıYaa bünye de alıştı dimi muhtemelen saat 5e geliyor ben de hala dalamadim
Ne güzel yazmışsınız maşallah işte ben de bu şekilde olmaak istiyorum ama uyumayınca tipim bile değişiyor bu tarz görüntü değişikliklerini nasıl alabilirim bilmiyorum. Omuzlarıma vuruyor kısmını anlıyorum ben de heryerimi sıkıyorum yıllardır böyleyim savunma mekanizması olabilir demişti terapist ama kendimi kasınca gevşeyemiyorum haliyle uyuyamıyorum. Yarını da atlatayım rahatlatıcı biseyler alacagimNe kadar doğru bir söz! Biz kadınlar çok güçlüyüz aslında bakın hayatta neler neler geliyor geçiyor başımızdan ne geceler ne zorlu günler geçiren biri olarak ne kadar uykusuz kalırsam kalayım sabah namaza kalkar sonra sıcak bir banyo yaparım benım üzüntüm omuzlarıma vuruyor oralara duşu uzun süre tutar saçımı toplar yola koyulurum kalk bakalım derim kalk sen neler atlattın ! Sizde başarırsınız...
Mistik yol dinlemeyi deneyeceğim inşallah uyuruzAynen öyle beden bu moda aldı kendını
Hadi bakalım iyi uykularMistik yol dinlemeyi deneyeceğim inşallah uyuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?