• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaygı, zorbalık ve uyuyamama

iyidesanane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
295
84
98
35
Merhaba uzun zamandır sosyal bir faaliyetin üyesiyim. Ama bazı kişiler benim emegimi o kadar yok sayar şekilde davranıyor ki dün gece hiç uyuyamadım sabah 8 oldu hala dalamıyorum. 3 gün sonra gösterimiz var onun da stresi eklendi ve büyük ihtimalle çok istediğim gösteriye cikmayacagim. İnsanlarda empati kalmamış gerçekten. Şimdi bu durumda nasıl uyunur benzer durumlar yaşayan olduysa konuşmak isterim. Bir de burnumda deviasyon olduğu için kalbim çok yorgun hissediyorum bundan dolayı spor yapamıyorum yapabilsem uykuya çok yardımcı aslında ama şuan sol yanım komple ağrıyor. Sarı kantaron ya da melatonin alsam mı eczaneden doktora sormadan kullanılıyor mu? Allah kimseyi uykusuzlukla sınamasın inşallah

Doktor a sormadan ilaç kullanmayın lütfen . Sosyal faliyet dediğiniz zorunlu bişey mi?

Doktor a sormadan ilaç kullanmayın lütfen . Sosyal faliyet dediğiniz zorunlu bişey mi?
Evet gosterimiz var 3 gün kaldı ama çok sıkıldım artık gitmeyeceğim muhtemelen hiç uyuyamadım üzüntüden bu halde gitsem.kolumu kaldıramam bir de yine sinirim bozulur ve uyuyamam.

Başkaları yüzünden kendi emeklerinize sırt dönmeyin
Ne kadar doğru bir söz! Biz kadınlar çok güçlüyüz aslında bakın hayatta neler neler geliyor geçiyor başımızdan ne geceler ne zorlu günler geçiren biri olarak ne kadar uykusuz kalırsam kalayım sabah namaza kalkar sonra sıcak bir banyo yaparım benım üzüntüm omuzlarıma vuruyor oralara duşu uzun süre tutar saçımı toplar yola koyulurum kalk bakalım derim kalk sen neler atlattın ! Sizde başarırsınız...

Ne kadar doğru bir söz! Biz kadınlar çok güçlüyüz aslında bakın hayatta neler neler geliyor geçiyor başımızdan ne geceler ne zorlu günler geçiren biri olarak ne kadar uykusuz kalırsam kalayım sabah namaza kalkar sonra sıcak bir banyo yaparım benım üzüntüm omuzlarıma vuruyor oralara duşu uzun süre tutar saçımı toplar yola koyulurum kalk bakalım derim kalk sen neler atlattın ! Sizde başarırsınız...
Aynen öyle insan kendını sevmeyi bilmeli gece yatarken bile kendı saçlarını severek tarayıp günün kötü enerjisini atmalıymış

Ne güzel yazmışsınız maşallah işte ben de bu şekilde olmaak istiyorum ama uyumayınca tipim bile değişiyor bu tarz görüntü değişikliklerini nasıl alabilirim bilmiyorum. Omuzlarıma vuruyor kısmını anlıyorum ben de heryerimi sıkıyorum yıllardır böyleyim savunma mekanizması olabilir demişti terapist ama kendimi kasınca gevşeyemiyorum haliyle uyuyamıyorum. Yarını da atlatayım rahatlatıcı biseyler alacagim

Back
X