Kaygılanmak doğru mu şimdi lütfen bakın

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Arkadaşlar son 15 gündür sevgilimle aram hiç iyi değil kaç kere ayrılık noktasına geldik yeri geldi 10 gün konuşmadığımız zaman oldu. 3 arkadaşı ile Hatayda kampa gideceğini söylemişti çok önceden .Tamam dedim dün gideceklerini söyledi. Dün sabah biraz mesafeli bir biçimde konuştuk 5te çikip gideceklerini tahmin ettim çünkü 5te işten çıkıyor en son ben gülücük attım mesajimı görmüş. Şimdiye karar ne arama ne sorma ne mesaj atma. Sabah vatsaba instagrama girmiş ama hiç yazmadi bende ne yazdım ne aradim. Çünkü kafa dinlemeye seni özlemeye ihtiyacım var demişti benim de zoruma gitmişti. Kampa gitmesinden bile şüpheliyim. 3 erkek gidecekler bide. Kızlar kamp ortamı nasıldır bilmiyorum hiç gitmedim bu aramama sormama yazmama normal değil bende yazmak istemiyorum. Kaygım normal mi yanlış bişi yapmasından korkuyorum . Kamp ortamı nasıldır nasıl değildir onu da bilmiyorum. Kendimi tutmalı mıyım.
Edit: az önce mesaj atmış sana da iyi günler diye sanki ben ilgisizmişim gibi. görüldü yapıp bıraktım aradı açmadım. Kafasini dinlesin beyefendi

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu ne bekliyorsunuz anlamadım. 2 satır yazıyla koca ilişkiyi nasıl yorumlayalım. Arkadaşını en iyi sen tanırsın. Gerçekten kampa mı gittiler, başka bir yere mi gittiler? Neden seni özlemesi gerekiyor, aranız mı bozuk? Ama sadece bu kadar veriyle genel olarak bakınca bana iyi kokular gelmiyor. Vur tekmeyi gitsin.

Erkeklerin üstüne düşmeyin bu kadar...Kızlarda sürekli ilgi açlığı var...nefes alcak alan bırakmıyorlar...her dakka tel görüşmesi vs. azcık özletin kendinizi...

Aman ya seni düşünmeyeni sende düşünme lütfen. Şimdiden araya mesafe koyma derdindeyse sonu gelmez bu işlerin. Erkek erkeğe tatilin adı kamp olmuş gibi görünüyor.

Yanlış bir şey yapacaksa her yerde yapar, bunun sizinle ya da ortamla direkt bir ilgisi yok.

Öncelikle kendinize de sevgilinize de nefes alma fırsatı verin. Siz de onun yokluğunda normalde zaman bulamadığınız ya da üşendiğiniz için yapmadığınız şeyleri yapın. Mesela görüşemediğiniz arkadaşlarınız ile görüşün ya da elinizden geliyorsa kullanmadığınız giysilerin modellerini değiştirin, cilt bakımı yapın, anneniz ile sinemaya gidin ya da evde ödüllü filmleri seyredin...

Sevgilinize tatilinde trip atarsanız her şey daha kötü olacak. Ancak kendinizi oyalayıp, geldiğinde mutlu be rahat bir şekilde karşılarsanız, hem kendi iç sağlığınız hem de ilişkinizin sağlığı artacak :)

Ay yapacağı varsa yapacak yani neden korkuyorsunuz nasıl sinir oluyorum bu tavırlara ya? Adamın içinde var,sen engelliyorsun diyelim daha mı iyi? Nedir bu korkuyorum lafları?!

Yanlış bir şey yapacaksa her yerde yapar, bunun sizinle ya da ortamla direkt bir ilgisi yok.

Öncelikle kendinize de sevgilinize de nefes alma fırsatı verin. Siz de onun yokluğunda normalde zaman bulamadığınız ya da üşendiğiniz için yapmadığınız şeyleri yapın. Mesela görüşemediğiniz arkadaşlarınız ile görüşün ya da elinizden geliyorsa kullanmadığınız giysilerin modellerini değiştirin, cilt bakımı yapın, anneniz ile sinemaya gidin ya da evde ödüllü filmleri seyredin...

Sevgilinize tatilinde trip atarsanız her şey daha kötü olacak. Ancak kendinizi oyalayıp, geldiğinde mutlu be rahat bir şekilde karşılarsanız, hem kendi iç sağlığınız hem de ilişkinizin sağlığı artacak :)
Bende bu yüzden arayıp darlamak istemiyorum

Ay yapacağı varsa yapacak yani neden korkuyorsunuz nasıl sinir oluyorum bu tavırlara ya? Adamın içinde var,sen engelliyorsun diyelim daha mı iyi? Nedir bu korkuyorum lafları?!
Henüz arayıp mesaj atıp bişi demedim zaten ama 2 gündür aramaması msj bile atmaması normal mi

Seni özlemeye ihtiyacım var cümlesinin meali biraz ara verelim diye biliyorum ben..
Bırak özlesin o zaman :63:

Dünden beri Allah korusun başına bir hal gelmediyse on kere yazardı düşme üzerine tatlım

Benim merak ettiğim bu kadar güven duymadığın bir adamla birlikte olman..ve belkide bir gelecek düşünmen.
Bu kuşkular insanı yer bitirir.Guven yoksa huzurlu bir ilişki zaten olmaz.
İki gün arayıp sormasa mesaj atmasa mesajlarınızı görüldü yapsa siz ne düşünürdünüz acaba güvenle alakası yok

Back
X