- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Arkadaşlar son 15 gündür sevgilimle aram hiç iyi değil kaç kere ayrılık noktasına geldik yeri geldi 10 gün konuşmadığımız zaman oldu. 3 arkadaşı ile Hatayda kampa gideceğini söylemişti çok önceden .Tamam dedim dün gideceklerini söyledi. Dün sabah biraz mesafeli bir biçimde konuştuk 5te çikip gideceklerini tahmin ettim çünkü 5te işten çıkıyor en son ben gülücük attım mesajimı görmüş. Şimdiye karar ne arama ne sorma ne mesaj atma. Sabah vatsaba instagrama girmiş ama hiç yazmadi bende ne yazdım ne aradim. Çünkü kafa dinlemeye seni özlemeye ihtiyacım var demişti benim de zoruma gitmişti. Kampa gitmesinden bile şüpheliyim. 3 erkek gidecekler bide. Kızlar kamp ortamı nasıldır bilmiyorum hiç gitmedim bu aramama sormama yazmama normal değil bende yazmak istemiyorum. Kaygım normal mi yanlış bişi yapmasından korkuyorum . Kamp ortamı nasıldır nasıl değildir onu da bilmiyorum. Kendimi tutmalı mıyım.
Edit: az önce mesaj atmış sana da iyi günler diye sanki ben ilgisizmişim gibi. görüldü yapıp bıraktım aradı açmadım. Kafasini dinlesin beyefendi
Edit: az önce mesaj atmış sana da iyi günler diye sanki ben ilgisizmişim gibi. görüldü yapıp bıraktım aradı açmadım. Kafasini dinlesin beyefendi
Son düzenleyen: Moderatör: