- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Haklısınız teşekkürlerBence doğru yapıyorsunuz ama bu arada kendinizi de yemeyin, zevkli bir şeyler yapın kendiniz için, zaman da çabuk geçer :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız teşekkürlerBence doğru yapıyorsunuz ama bu arada kendinizi de yemeyin, zevkli bir şeyler yapın kendiniz için, zaman da çabuk geçer :)
Siz ne düşündünüz ne ile alakası var peki?İki gün arayıp sormasa mesaj atmasa mesajlarınızı görüldü yapsa siz ne düşünürdünüz acaba güvenle alakası yok
Kendini öldürdüğünü düşünmüyorsunuz dimi?Nereye gittiğini ne yaptığını bilmiyorum 2 gündür arayıp sormuyor insanız aklima her sey geliyor
Yok ya o kadar da değil :)Kendini öldürdüğünü düşünmüyorsunuz dimi?
Az önce mesaj yazdi sana da iyi günler diye cevap vermedim aradı açmadım el mi yaman bey miHerkese yaziyorum klasik . Donerse senindir donmezse zaten hic senin olmamistir
İliskilerde bazen boyle durumlar olabilir.sik olmuyorsa bir sure msj atma rahat birak. Cok sik oluyorsa yerinde olsam ben birakirdim.
Cok sikiyordum dedigin icin gercekten buna ihtiyaci olabilir. Bence sende kendine ugras bul onu dusunme bir sure. 1 hafta , 10 gun kadar bekle bir sey yazmazsa , son mesajini at e![]()
Bende aynısını düşünüyorum canım sagoladam resmen sıkılmış kampta rahat takılmak için de kavga etmiş senle gider ayak şimdide gönül eğlendiriyordur orada dilediğince geçmiş olsun bacım
Evet aradı açmadımNasılsa arayarak birseye varamayacaksın.korktugun şeyi yapacak olsa sen arasan da yapar aramasan da.en azından hiç umursamaz görün seni merak edip arasin
Bilemiyorum çeker diyorlar inşallah öyledirKamp ortamında telefon çekmez. Arada çeken bşryer bulmuştur bakmıştır belki.
Aynen ne halt yerse yesin kafasına girdimAman ya seni düşünmeyeni sende düşünme lütfen. Şimdiden araya mesafe koyma derdindeyse sonu gelmez bu işlerin. Erkek erkeğe tatilin adı kamp olmuş gibi görünüyor.
Üstüne düşmek değil ya 2 gündür haber alamadımErkeklerin üstüne düşmeyin bu kadar...Kızlarda sürekli ilgi açlığı var...nefes alcak alan bırakmıyorlar...her dakka tel görüşmesi vs. azcık özletin kendinizi...