Kaygılanmak doğru mu şimdi lütfen bakın

Herkese yaziyorum klasik . Donerse senindir donmezse zaten hic senin olmamistir:süslü:

İliskilerde bazen boyle durumlar olabilir.sik olmuyorsa bir sure msj atma rahat birak. Cok sik oluyorsa yerinde olsam ben birakirdim.

Cok sikiyordum dedigin icin gercekten buna ihtiyaci olabilir. Bence sende kendine ugras bul onu dusunme bir sure. 1 hafta , 10 gun kadar bekle bir sey yazmazsa , son mesajini at e:sinirli:

Herkese yaziyorum klasik . Donerse senindir donmezse zaten hic senin olmamistir:süslü:

İliskilerde bazen boyle durumlar olabilir.sik olmuyorsa bir sure msj atma rahat birak. Cok sik oluyorsa yerinde olsam ben birakirdim.

Cok sikiyordum dedigin icin gercekten buna ihtiyaci olabilir. Bence sende kendine ugras bul onu dusunme bir sure. 1 hafta , 10 gun kadar bekle bir sey yazmazsa , son mesajini at e:sinirli:
Az önce mesaj yazdi sana da iyi günler diye cevap vermedim aradı açmadım el mi yaman bey mi

adam resmen sıkılmış kampta rahat takılmak için de kavga etmiş senle gider ayak şimdide gönül eğlendiriyordur orada dilediğince geçmiş olsun bacım

Nasılsa arayarak birseye varamayacaksın.korktugun şeyi yapacak olsa sen arasan da yapar aramasan da.en azından hiç umursamaz görün seni merak edip arasin

Back
X