Kaygılar..

kupa_kizi_91

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
84
44
18
34
Merhaba arkadaşlar sözlüydüm ayrıldım, ailem de bende haliyle yıprandık zor günler geçirdim.

Aradan 5-6 ay kadar geçti ben biriyle tanıştım onu tanımaya başladım.Onu tanıyarak önce alışkanlığını, yapısını ve huyunu çok sevdim bunları beğendim ardından tanıdıkça zamanla çok aşık oldum bu sayede çok iyi bir çift olduk.

Aynı okuldaydık bölümlerimiz farklıydı hemen hemen her gün görüştük, devamlı mesajlaştık çok bağlandık bir birimize. O şimdi mezun oluyor bir hafta sonra gidiyor benimse haziranda bitecek okulum. 2 saat mesafe olacak aramızda bundan 2 ay sonrada iş için atanacak şehri belli olacak ama hangi şehre bilmiyoruz ne kadar uzak oluruz bilmiyoruz.

Kaygılarım var aramıza mesafe girdiğinde ya kötü olursa, çok mutluyum bu mutluluk bozulursa diye mutlu olmaya korkuyorum. Belki yerli belki yersiz kaygı ve korkular var ona güveniyorken hemde.
Eğer o tanıdığım insansa çok mutlu olacağıma inanıyorum. Yalnız sözlümden ayrıldığım sözlümü hiç tanıyamamış olmamdan dolayı, bir kere hayal kırıklığını çok sert bir şekilde tattığım için şimdi her ilişki aynı olacak gibi saçma sapan kaygılar yaşıyorum bazen oluyor çok korkuyorum.Bu düşünceler yüzünden kötü olduğum bir gün beni sakinleştirdi ama onu bu düşüncelerle daha fazla bunaltmak istemiyorum ne yapmalıyım.Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkürler bayanlar.

Son düzenleme:
Ne güzel canım senn adına çok sevindim öncelikle kendine yeniden güzel bi sayfa açmışsın orda kalmalsn geçmişteki hiçbir şeyle kıyaslama yeni sevgini aşkını.uzak olmanın dezavantajı varsa avantajı da var sevgilin seni daha çok özlick :KK49:

Evet canım özlemek açısından hiç düşünmemiştim özlem kesinlikle olur haklısın. Sanki bir kere üzüldüm diye neden bir kez daha üzüleceğimi sanıyorsam.

sürekli mesajlaşır konuşursunuz zaten o seni rahatlatır canını sıkma. bende aynı senin gibiyim aramızda 1 saatlik yol var hafta sonları yada 2 3 haftaya bi buluşuyoruz. hem özlemek iyi oluyor hemde onun değerini iyi anlıyorsun. görüntülü konuşun telefonda konuşun ozaman herşey güzel olur bırak kaygılarını bunu ona yansıtma tepkisi farklı olabilir :)

Merhaba arkadaşlar sözlüydüm ayrıldım, ailem de bende haliyle yıprandık zor günler geçirdim.

Aradan 5-6 ay kadar geçti ben biriyle tanıştım onu tanımaya başladım.Onu tanıyarak önce alışkanlığını, yapısını ve huyunu çok sevdim bunları beğendim ardından tanıdıkça zamanla çok aşık oldum bu sayede çok iyi bir çift olduk.

Aynı okuldaydık bölümlerimiz farklıydı hemen hemen her gün görüştük, devamlı mesajlaştık çok bağlandık bir birimize. O şimdi mezun oluyor bir hafta sonra gidiyor benimse haziranda bitecek okulum. 2 saat mesafe olacak aramızda bundan 2 ay sonrada iş için atanacak şehri belli olacak ama hangi şehre bilmiyoruz ne kadar uzak oluruz bilmiyoruz.

Kaygılarım var aramıza mesafe girdiğinde ya kötü olursa, çok mutluyum bu mutluluk bozulursa diye mutlu olmaya korkuyorum. Belki yerli belki yersiz kaygı ve korkular var ona güveniyorken hemde.
Eğer o tanıdığım insansa çok mutlu olacağıma inanıyorum. Yalnız sözlümden ayrıldığım sözlümü hiç tanıyamamış olmamdan dolayı, bir kere hayal kırıklığını çok sert bir şekilde tattığım için şimdi her ilişki aynı olacak gibi saçma sapan kaygılar yaşıyorum bazen oluyor çok korkuyorum.Bu düşünceler yüzünden kötü olduğum bir gün beni sakinleştirdi ama onu bu düşüncelerle daha fazla bunaltmak istemiyorum ne yapmalıyım.Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkürler bayanlar.

Unutma herşeyde vardır bir hayır ..
Ben de aynı şehirde değildim eşimle sevgiliyken .. Ama olucaksa oluyor ..
Eğer sevginiz güçlü karakteriniz sağlamsa siz ya da ilişkiniz hiçbir değişikliğe uğramaz ..
Özlemek de güzel bir duygu ayrıca resmiyet işlerini hızlandırır da emin ol .

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için evet kaygı iyi bir şey değil yansıtmamalıyım inşallah güçlendirir. Dahada güzel bir boyut alır.

Profil resmin çok hoş olmuş :) teşekkür ederim canım haklısın bu gün görüştük çok olumluydu her şey umarım böyle gider de bir daha sıkıntı yaşamam umutluyum çok.. Allah herkesin gönlünce versin inşallahh..
Teşekkür ederim canım :KK28: inşallah hakkınızda hayırlısı olur sevdiğinle hep mutlu olursn :KK5:

Back
X