- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
o kayınvalideden bir makas alırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hıc yorum yapmıyorum sormuyorlarsa , hatta artık karar vrmıs yakınlarım cocukların adını aybar gıbı garıp ısımler koymus oldugu halde cok guzel dedım. Halbukı cok kaba ama ne yapabılırımkadın karışmamış fikir belirtmiş. siz hiç biri isim söylediğinde yorum yapmıyo musunuz? hayatın olağan akılında görümcenizin yaptığı gayet normal. ha belki üzülürsünüz diye kendine saklayabilirdi ama saklamamış.
Efsun benim de bayildigim bi isim ama anlami kotu oldugu ve kuran da konulmamasi gereken isimler arasinda gectigi icin pek cesaret edemiyorum.daha cinsiyetimiz belli degil ama.siz bilirsiniz yie de ama cidden harika bi isimsırf bu yüzden doğana kadar kimseye söylemeyeceğim bebeğimin ismini. nüfus cüzdanını alınca söylerim :)
çünkü kızım olursa efsun oğlum olursa kayra olacak adı. eminim ailemin hoşuna gitmeyecek :)
işte bende aynı sizin dediklerinizi diyeceklerini bildiğim için nüfus cüzdanını alana kadar söylemeyeceğim :)Efsun benim de bayildigim bi isim ama anlami kotu oldugu ve kuran da konulmamasi gereken isimler arasinda gectigi icin pek cesaret edemiyorum.daha cinsiyetimiz belli degil ama.siz bilirsiniz yie de ama cidden harika bi isim
papipapipapiçulo da olabilirHep söylüyorum binbir zorlukla o çocuğu içimden çıkaracağım da biri ismine laf edecek. İstersem çoriçoriantoriso koyarım çocuğun adını kimse de bir şey diyemez. Hiç takma insanlar konuşur. Koyduğunuz ismi de gerçekten çok beğendim sağlıkla büyüsün inşallah :)
Bizim oralarda büyüklerinden fikri alınırdı isim konulurken , neden kumsal ?Biz esimle zorlu bir bekleyis sonucu cok sukur bebek sahibi olabildik.Nasipse kızımız olacak.Ben Kumsal ismini cok istedim.Eşimde çok sevdi.Başına Ela koyalım dedi.Bizim.için özel bir anlamı vardı.Ela Kumsal koyduk nitekim.
3 görumcem var.Ve ben artık okumakla görgü sahibi olunmayacagina inaniyorum.Çunku 2 gorumcem ilkokul mezunu ve inanilmaz saygilililar.aramiz cok iyi ve kizimin ismini cok sevdiler ismiyle uasasin dediler.Surekli okul birinciliginile ovunen cok sevgili kucuk gorumcem ise aileye karsi muhalefetligi ile meshurdur.Kizimin ismini ogrenince " ben 2 isim hic sevmem,kizim olirsa klasik isim koyarim cokda guzel isim bulurum " dedi.Bende isim amne babaya ozel olmali.secim onlara ait, onlar mutluysa sorun yok dedim konu kapandi.
Dun aksam ise kayinvalidem hayal kuruyodu.Kumsalimiz dogunca soyle yapariz boyle yapariz ...vb Kayinpederim ise "kumsal ne" dedi.Torununun ismi dedik.Basladi bagirmaya.iste daha guzel.isim.koyun.Dedim ki baba senin onerin nedir( hala saygiyi korumaya calisiyorum) Elif, hatice mesela.anlamlari guzel olsun dedi.Bende Kumsalin anlami gayet guzel babab dedikce sinir kupune bindi.Kayinvalidem anne babanin hadddidir isme karar vermek desede susmadi.sen son" biz esimle cok severek koyduk ve sizde zamanla alisirisiniz yapacak bisey yok, " dedim.
Anlamiyorum.Insanin hevesi nasil.bu kadar kursakda birakilir.Begenmeye bilirsin.ama herseyin bir uslubu var.Ailemin tepkisi ismiyle yasasin kizim uzun omurlu olsun oldu.kalbimi cok kirdi hamile halimle.
Normalde aramiz iyiydi.
Kayinvalidem ve sevdgm.gorumcem takilma o oyle konusur sonra alisir desede hem kizginim hem kirginim.
Olay henuz taze ya birde onun etkisi var tabi.ama ben bugune dek kimsenin koydugu isme yorum yapmadim.insanlarin karismasi garip geliyor.haninolagan disi isimler olsa anlayacagim.Karı-koca birlikte yapılan seçimde bir başkasına laf düşmez zaten... isterseniz patlıcan moru koyun.
Küçük görümceniz anormal bir davranış sergilememiş ama fikrini söylemiş kız.
Bence belirtmesinde bir sakınca da yok.
Kp gereksiz yukselmiş, zamanla alışır. Ki kv ve diğer görümceleriniz anlamış sizi, boşverin...
Bir de hamilelik ve sıcağı sıcağına yaşanan olay hassasiyeti diye düşünüyorum, burada fikrini söyleyenlere de sinirleniyorsunuz, böyle şeylere kendi iyiliğiniz için gerek yok...
Esimle hayalimiz deniz kiyisinda yasamak.bize huzuru getirsin kizimizda.cok sevdik kumsal ismini.bizim.oralarda fikri alinmaz.Bizim oralarda büyüklerinden fikri alınırdı isim konulurken , neden kumsal ?
Bizim oralarda büyüklerinden fikri alınırdı isim konulurken , neden kumsal ?
Güzel isim Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin canımEsimle hayalimiz deniz kiyisinda yasamak.bize huzuru getirsin kizimizda.cok sevdik kumsal ismini.bizim.oralarda fikri alinmaz.
Herkesin karakteri başka oluyor, ben normalde yorum yapmazdım ilgi alanım değildi :) ama kendi çocuklarıma isim aramaya başladığımda ister istemez söylenen bir şey olduğunda, bence de şöyle diyorum...Olay henuz taze ya birde onun etkisi var tabi.ama ben bugune dek kimsenin koydugu isme yorum yapmadim.insanlarin karismasi garip geliyor.haninolagan disi isimler olsa anlayacagim.
Ben hıc yorum yapmıyorum sormuyorlarsa , hatta artık karar vrmıs yakınlarım cocukların adını aybar gıbı garıp ısımler koymus oldugu halde cok guzel dedım. Halbukı cok kaba ama ne yapabılırım![]()
Sana mı sordumda bu kadar dert ettin bizim için bir anlamı var dedi o yüzden neden dedim seni ilgilendirmez benim sorum konu sahibini alakadar eder seni ilgilendirmez !! Tartışmaya ortam yaratmaya çalışma boşuna sana cvb vermem kullanıcı adını herkes isim olarak düşünseydi bestloveee komik dururduSizin kullanıcı adınız neden topraksa ondandır. Allah allah soruya bak yahu. Kumsal çok güzel bir isim konu sahibi. Burdakilere göre hatice halime necmiye koymalıydınız sanırım