- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Eşim gelmeyeceğiz diyo iki gün sonra arayp basa sarıyorlar. İşleri Yok burda güya bizi görmeye geliyorlar.Eşin gelmeyeceğiz diyecek
Neden 18 gün geliyorlar
Yani orada bir işleri vs mi var
Eşim gelmeyeceğiz diyo iki gün sonra arayp basa sarıyorlar. İşleri Yok burda güya bizi görmeye geliyorlar.
Cok tşk ederim yorumunuz için. Ya temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüme getirdikleri için asabım bozuluyor. Kendileri bizim in bir şey yapmaları gerekse hayatta adım atmazlar. 1,5 sene nişanlı kaldım hepi topu 3 kez geldiler o Da düğün. Hiçbir şey yapmadılar. Ama söz konusu omların çevresi olunca hurraaaaa ver baskıyı emri vakiyi.Sarsınlar başa
Duymamazlığa gelin
Gidilecek Zaman da biz gelmiyoruz dedik ya deyin olsun bitsin
Can'ınızı sıkmayın size yazık
Öyle yapsam çok sevinirler zaten onu istiyorlar elaleme torun gösterecekler. Sırf. Gösteriş için.Sizi 18 gunde anca mi goruyorlarmis? 1 gunde gordukleriyle anlamiyorlar miymis? Hazirlanin madem,geldiklerinde cantanizi alin elinize hadi size gidiyoruz deyin bakin napacaklar
Öyle yapsam çok sevinirler zaten onu istiyorlar elaleme torun gösterecekler. Sırf. Gösteriş için.
Engel olamiyorsun madem onlar senin evinde kalacagina sen onlarin evinde kal guzel kardesim. Uzat ayagini sana hizmet etsinler.Öyle yapsam çok sevinirler zaten onu istiyorlar elaleme torun gösterecekler. Sırf. Gösteriş için.
Kızları gelecek yurtdışından. Eve dönecekler. O yüzden 18 gün kalıyorlar burda.elalemde onların torunlarının meraklısıydı sanki..
18 günü nasıl belirlemişler yahu niye 15 yada 20 değil..
Bu daha mantıklı olurdu tabi ama çocuk çok hasta yola çıkmam mümkün değil çok zor bir çocuk orda da hayatı dar eder bana. Bunu anlamak istemiyorlar işte.Engel olamiyorsun madem onlar senin evinde kalacagina sen onlarin evinde kal guzel kardesim. Uzat ayagini sana hizmet etsinler.
Kızları gelecek yurtdışından. Eve dönecekler. O yüzden 18 gün kalıyorlar burda.
Çok saolun. Allah biliyor Ya bir o kadardır da stres içindeyim. Cünkü basıma neler geleceğini biliyorum. Resmen kendi evimde sığıntı olacağım yine dayanamıyorum.erken gidip kızlarına hazırlık yapsalar ya..
pff cümbür cemaat 18 gün. sabır diliyorum size..
Kiyamam,gecmis olsun. Iyilesene kadar sabir. Sonra tasi taragi topla yola dus bence. Her gun birkac cesit yemek iste,bir bardak kaldirma masadan da gorsunler ev sahibi olmak nasilmisBu daha mantıklı olurdu tabi ama çocuk çok hasta yola çıkmam mümkün değil çok zor bir çocuk orda da hayatı dar eder bana. Bunu anlamak istemiyorlar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?