Kayın, kaynana... keşke gelmeseniz!

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Selamlar kızlar. Bikaç gün içinde kp, kv, kayın bana gelecekler yatılı olarak. 18 gün kalmayı planlıyorlar. Kv yi hiç görmek istemiyorum ne zaman görsem aklıma bana yaptıkları geliyor be aşağılık değersizlik hissi içime oturuyor. Çok nazik davranıyorum ama içimden gelmiyor zorluyorum kendimi panik Atak geçirdiğim oluyor. Diğerleri için de durum hemen hemen aynı. Ben nasıl davranmalıyım? Bebeğim hasta olmasına rağmen ısrarla yaşadıkları yere götürmek istiyorlar gelip kalıp bizi alıp dönmel istiyorlar. 3 aydır mücadele ediyoruz eşimle ama asla anlamıyorlar. Çocuğuma bir çift çorap dahi almayanlar elaleme gösteriş için bizi sürüklemek istiyorlar. Panik atak geçirmek üzereyim gerçekten cünkü ne derseniz deyim aynı yerden devam ediyorlar. Bana bir akıl verin kızlar ben nasıl davranayım, nasıl tahammül edeyim ?

Allah kolaylik versin arkadasim. Bilirim o duyguyu cunku bnde gordugum anda seytan gormus gbi oluyorum maalesef. Tbikide gitmek istemiyorsan gitme. Ama mecbur idare edicen arkadasim. Bunlarla her sıkıntı ister istemez esinle arani aciyo cnku.

Onlar nasıl sizin hayırınızı anlamıyolarsa sizler de onların ısrarını anlamazlıktan gelip " anlattık ya durumu gelemeyiz hayır " diyceksiniz ısrarla. Sürükleyerek götürcek halleri yok. Yani eşinizle aynı fikirdeyken hayır demekte ısrarcı olursanız elleri boş dönerler.

Sarsınlar başa

Duymamazlığa gelin

Gidilecek Zaman da biz gelmiyoruz dedik ya deyin olsun bitsin

Can'ınızı sıkmayın size yazık
Cok tşk ederim yorumunuz için. Ya temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüme getirdikleri için asabım bozuluyor. Kendileri bizim in bir şey yapmaları gerekse hayatta adım atmazlar. 1,5 sene nişanlı kaldım hepi topu 3 kez geldiler o Da düğün. Hiçbir şey yapmadılar. Ama söz konusu omların çevresi olunca hurraaaaa ver baskıyı emri vakiyi.

Sizi 18 gunde anca mi goruyorlarmis? 1 gunde gordukleriyle anlamiyorlar miymis? Hazirlanin madem,geldiklerinde cantanizi alin elinize hadi size gidiyoruz deyin bakin napacaklar

Sizi 18 gunde anca mi goruyorlarmis? 1 gunde gordukleriyle anlamiyorlar miymis? Hazirlanin madem,geldiklerinde cantanizi alin elinize hadi size gidiyoruz deyin bakin napacaklar
Öyle yapsam çok sevinirler zaten onu istiyorlar elaleme torun gösterecekler. Sırf. Gösteriş için.

Engel olamiyorsun madem onlar senin evinde kalacagina sen onlarin evinde kal guzel kardesim. Uzat ayagini sana hizmet etsinler.
Bu daha mantıklı olurdu tabi ama çocuk çok hasta yola çıkmam mümkün değil çok zor bir çocuk orda da hayatı dar eder bana. Bunu anlamak istemiyorlar işte.

Bu daha mantıklı olurdu tabi ama çocuk çok hasta yola çıkmam mümkün değil çok zor bir çocuk orda da hayatı dar eder bana. Bunu anlamak istemiyorlar işte.
Kiyamam,gecmis olsun. Iyilesene kadar sabir. Sonra tasi taragi topla yola dus bence. Her gun birkac cesit yemek iste,bir bardak kaldirma masadan da gorsunler ev sahibi olmak nasilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…