Kayın konusu

sizde ailenize alın bi kaç ay.
Sizde kendi ailenize değer verin eşinizin ailesi yüzünden sıkıntıya giriyorsanız bikaç ayda kendi aileniz için girin sizin bu düşüncenizi bildiği için kendisi rahat rahat ailesine yardım ediyordur. Nasılsa eşim sıkışıklığa gelemez ondan geçiniriz ben istediklerini alayım diyordur. sizi tanıyorsa parayı ayırsanız bile harcamayacağınızı biliyordur.
Eşimin tüm maaşını eve harcayıp, kendi maaşımı birikime atacağım. Önce parasını atsın sonra alırız diycem.Yoksa baş edemeyeceğiz.

Kv can sıkıntısına çalışıyor. İhtiyaçları yok.kv kp emekli zaten. Evleri kendinin.Zaten kv evden de çalışıyor, artık hayatta işe girmez kaynim.Ben maaşı ayırarak tepki koymayı düşünüyorum. Önce araba paramızı versinler diyeceğim eşime

Umarım başarırsınız. Ama iki emekli maaşı çok fazla bir para değil. KV o kadar keyfinden çalışmıyor olabilir. Ama sizi ilgilendiren kısmı eşinizin hayır dememesi. Umarım bir şekilde çözersiniz.

Merhabalar herkese.Uzun zamandır foruma girmiyorum.
Eşim iyi niyetli,kullanıldığını düşünmeyen bir insan.Kaynım ise tam anlamıyla uyanık.Yıllardır çalışmayan,ailesinden geçinen biri.
Biz yurtdışında yaşıyoruz.Birikim yapıp farklı bir ülkeye geçmeyi düşünüyoruz.Kaynım eşime şunu bunu al diye birşeyler sipariş ediyor.Parasını vermiyor.Benimde kardeşlerim var.Bende aynı miktarda kardeşime yeğenime alsam,bizi zorlar.Tepki göstermekte haksız mıyım?
Merhabalar konudan bağımsız gitmek istediğiniz ülke hangisi? Bu aralar benim de sık sık düşündüğüm bir şey bu. Fikir almak istedim

Back
X