kayın valide görümce ve ana kuzusu nişanlı :((

meleksi15

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
22
0
6
Burdur
nolur bana yardım edin 1 bucuk yıldır nişanlıyım ama 1 bucuk yıldır cektigimi kimse bilmio her defasında konuyu kapatıp nişanlımın ailesini savunuorum ama olmuo 6 ay öncesine kadar nişanlım benle cok ilgilenior die kayınvalidem ogluna sana buyu yaptırmışlar o kızdan ayrılacaksın falan fıstık gibi iddalarda bulunup nişanlımla ayrılmamıza sebep olmaya kalktı ama nişanlım bana güvendigi ve bana inandıgı için bunun olmadıgını kanıtladı ve ayrılmadık sonra benim nişlanlımın ailesine karsı olan tavırlarım deişti cünkü birsürü seyler soylendi şimdi nişanlım askere gitti ve 3 yıl oncesi bi bankadan kredi aldı ve düzenli bi şekilde ödüoken askere gittigi için ödeyemedi ve tutuklanma kararı cıktı bende bunu engellemek için başka bi şehirden avukatlarla hakimlerle görüşüp bi dilekçe yazıdfrdım ama tabı dilekçe yazıpta o paranın üstüne faiz koymasını engelleyemioruz sonra o bankanın avukatıyla görüştüm avukat su miktardaki parayı getir cezayı kaldıralım dedi tabi bunların hiçbirisinden kayınpederimin habewri yok cünkü herşeyı kayınvalidem saklıo kayınpederimden bende o miktardaki parayı bulamıcagım için kayınpederimi aradım ve söledim herşeyi acık acık kayınpederimin gözünde ii bi gelin olarak gömzüksemde kayınvalidemgil bunu hiç kabullenemedi cünkü ogullarını abilerini paylaşamıolar benimle beraber biaraya geldigimizde görümcelerim kucagına oturuo nişanlımın öpüolar falan fıstık yanı beni kıskandırıp nişanlımla atramı bozmaya calışıolar ben bunu tahmın etmiorum kayınvalidemle görümcelerim kjonuşuoken duydum biraz önce nişanlım aradı sen annemlere nie babama söliceni söylemeden babama söledin onlara birsürü laf işittirömişsin gibi kelimeler kullandı her defasında ben haklı olsamda gözünün önünde olan olaylar olsada kızkardeşleriyle annesini savunuo cunku ona göre onların içinde bi art niyet yok saat 2de görüşe gidicem napcamı bilmiorum asker ve sevdigim adam bunca seylere katlanmışken bi anda silipte atamıorum nolur yardım edin (

cnm sen elinde geleni yapmışın,ama keşke nişanlına sormadan babasına durumu söylemeseydin.ayrıca onu silip neden atasın ki , sevdigin adama sahip çıkacaksın elbette. ayrıca nişanlını öpsünler sevsinler kıskanılcak bişey yok sevgilerin boyutları farklı sen karısı olcaksın. benim kayınvalidem oğlunu sevse hoşuma gider. ayrıca erkekler her koşulda annelerini ve kardeşlerini korurlar bunun aksini yapan bi adam henüz görmedim.bunada alınma,meselere ewlenene kadar karışma,göze batma derim. ewlenince kapatıcaksınz kapınızı, tapusunu alacaksın eline, daha çok şey paylaşcaksın. hepsi geçmişte kalacak.o artık senin olacak.

tabı orası ole ama benimde bi erkek kardeşim var bana bi kere ablacım dedi dogum günümde öptü die olmayan kavga kalmadı ikimizde cok kıskancız hadi bunu gectik dielim kayınvalidemgil sürekli dolduruolar o kızın cok cevresi var cok arkadaşı var özel daire müdür falan dinlemio herkese işini hallettirio bu yarın senin başına iş acar gibi kelimeler kullanılıo ayrıca sürekli düghünde takılacak takı gündeme gelio böle bişey cıktımı yok biz onu yapamayız böle kabul ediosa kabul edicek daha fazlası olmaz ya öle cok sıkıldımki kimseye bişey anlatılmıo cünkü tek dedikleri sey onca seyı atlattın nie hala devam ve ısrarcısın olmuosa olmuo diolar ayrıl diolar kafamı öle karıştırdılarki allahım kimseyi sevdigiyle imtihan etmesin kmse yükü tasımayınca bilmio yükünün agırlıgını (

seni güçlü görmeleri güzel.meyve veren ağaç taşlanır, kıskanılıyosun ve bi beden büyüksün onlara..takı olarakta gönüllerinden ne gelirse onu taksınlar,sonuçta ne takarlarsa KENDİ ŞEREFLERİ.sorarlarsa öyle dersin,sizin gururunuz, sizin verdiğiniz değeri, her şekilde onaylarım.bunlara olumsuz cevap verdikçe küçülürsün. sen ısrarcı fln deilsin ayrıl diyenlerle fazla muhattap olma belliki seni dinlemekten sıkılan arkadaşlar bu işe son vermeni istemişler. senin ilşkin, seviyosan politik ol alttan git üstten çık fazla cevap verme güleryüzlü ol. iyi biri olduğnu kanıtla utandır insanları. her hissetiğini kızdığını nişanlınla paylaşma. politik ol dediğim bu. rol yap demiyorum yani.

bana göre nianlının ailesinden önce senin sorunun nişanlının sorumsuzluğu olmalı.

nianlın askere gitmeden bu banka borcuna çözüm bulmalıydı ya da kendisi babasına anlatıp ödemenin devam etmesini sağlamalıydı.ayrıca nianlınla ikinizin sevgisi de hastalıklı.ne demek kardeşlerin öpmesinden,sarılmasından bile kıskanmak

inşallah bu sınavda kazanan ben olurum cok yoruldum ama sevdigim insan için katlanıcam :)) coookk teşekür ederim tavsiyelerin için
:))

işte kıskanclıga bi cozum bulamıoruz ama banka borcuna gelince ben her defasında dedim söle bak yarın bigün gidince sarpa sarıcak ole olur ble olur dedikce kendini uykuya verdi kmseyle konuşmadı bu konu acılınca susturdu bende biliorum sorumsuzlugu oldugunu ama bunu hallettigğim için bile bi kere teşekkür etmedi neymıs annesi gile laf yedirerek cözdüysem hiç cozmeseymişim yarın evlendikten sonrada böle sorumsuzluga devam ederse yandık

neden nişanlıyken aile işlerine bu kadar girdiniz ki? borç nişanlının bile olsa sorumluluğu ailesine ait. krediyi sana almadı herhalde, sen neden babasına söyledin ki? ayrıca ne demek kardeşi kıskanmak. konunun neresinden tutsam elimizde kalıyor sevgili konu sahibi. buradan bakınca güçlü olmaktan ziyade fazla müdahaleci görünüyorsunuz.. bırakın aile işlerini nasıl isterlerse öyle halletsinler, siz karışmayın naçizane..

inşallah bu sınavda kazanan ben olurum cok yoruldum ama sevdigim insan için katlanıcam :)) coookk teşekür ederim tavsiyelerin için
:))

kazanırsın kazanırsın..biraz sukunet susmak iyidir. elbet konuşacağın zamanlar gelcek ama şuan değil..nişanlına sadece destek ol köstek değil.. babasına şikayet etmen onu çok bozmuştur,gönlünü al,iyiliğini düşündüm de.seni bu dünyada en çok seven kişi benim de. ayrıca krediyi ödeyememiş olabilir insanlık hali.. desteğe devam.. hayat paylaşacaksınız siz.

işte ben girmek istemiorum her defasında ilk aranan ben oluorum bana anlatıolar olan borcunu derdini ama arkamdada durmuolar bana sölediklerinde ben elimden geleni yapıorum ama onlar rahatca evlerinde oturuolar hiç düşünmüolart beni rahatsız ediolar böle konularla ama hiç yardımcı olmuolar evde noluo ne bitio hepsini bana anlatıolar anlatınca ben bi yorum yaptıgımda beni yanlış anlıolar madem anlatmayın diorum ama hala ısrarla borcu harcı mutluluyklarını evin içindeki özellerine kadar anlatıolar bende girmek istemem böle konulara durum bu yanı

falan fıstıklardan ve kelime yutmalardan anlayabildiğim kadarıyla yorumumu yazayım ;

nişanlın sorumsuz birine benziyor. askere gitmeden birşekilde bu duruma çözüm bulmalıydı.

kv'den ayrı bir vakka. büyüler demiş ,seni istememiş zorlu bir süreç o kişiyle.

görümcelerinin seni kıskanması normal. abilerini paylaşamama hissine kapılmış olabilirler eğer küçüklerse.

Bi kız kardeşin abisinin kucağına oturması da abartı bence. Ne o öyle kazık kadar insanlar değiller mi bunlar?
Benim görümcem de annesini dudağından öper :s

Nişanlının arada çok iyi denge kurması lazım ve görünen o ki kuramıyor. Bence evlilik işini aceleye getirmeyin. Nişanlılık döneminde başlayan sorunlar evlilikte daha da artıyo çünkü eğer erkekler orta yolu bulamazsa..
Takı konusuna takılmayın derim. Takmazlarsa takmasınlar.

biri 18 biri 20 yasında ama onlar cocuk öle düşünülüo ben bi nişanlımın koluna girdimmi zaten giremiorumda her ikiside leş görmüş kargalar gibi üşüşüolar ve abilerini cekip alıolar kolumdan ben bunları nişanlıma söledigimde onlar cocuk daha gibi kelimeler sarfedio bana ama yeri geldiginde gayet düşüncelerine yaptıklarına saygı duyuluo ama konu bize gelince cocuk ...

bu sadece burda yazabilcegim seyler ya askeriyeye görüşe gittiler abisinin elini salmama benle konuşmasını görüşmesini engelleme gibi onca askerin yanında öpüşüp kucagına oturmalar vs. seyler normal bişey olsa kıskanmam ytamam abileridir vakit gecircekler yeri gelince öpcekler ama o kadar sacma şeyler yapıolarki delirmek üzereyim

Ne o , ne siz bu iliskiyi kaldiracak gibi gorunmuyorsunuz. Ayrilin. Kardesi olmayan bir erkek bulun. Biraz bekleyin, ask acisini , baglanmanin acisini atlatin, olgunlasin. Yolunuza devam edin.

Ben daha cok sizin kiskanclik boyutundan ve onun kiskanclik boyutundan rahatsiz oldum. Insanlari degistirmek, fikirlerini degistirmek zordur. Beklemek; saglikli olmayan bir iliskide her acidan maddi ve manevi yonden insanlari yipratir.

yıpratacagı kadar yıprattı hem onun ailesi hem benim ailem en önemlisi ikimizde cok yıprandık

yıpratacagı kadar yıprattı hem onun ailesi hem benim ailem en önemlisi ikimizde cok yıprandık

Daha fazla mi yipranmak istiyorsunuz peki. O zaman en azindan gorusmeyi bir sure kesin. Baska islerle ugrasin, gelisim kurslari olabilir. dil kursu olabilir vs vs... Sakin karsi cinsten baska insanlarla gorusmeyin.

Asiri kiskancligin altinda asiri guvensizlik yatar. Belki ara vermeniz ve kendinizi gelistirmeniz iliskinizi kurtarmaniza sebep olabilir.

Mutluluklar dilerim.

nisanlinin almadigi sorumlulugu sen kendine mi dert ediyorsun
böyle seyler önemlidir
evlenince sen mi toplayacaksin arkasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…