merhaba arkadaşlar ...
konuya şöyle gireyim kayınvalidem bir yere gidileceğinde bana sormuyor eşime söylüyor sonuçta ortak gidilecek yer neden bana sorulmuyor ? sonuçta farklı evlerde oturan insanlarız ki her zaman şuna inanırım bir yere gidilecekse yada misafir gelcekse ev de ki hanım musait olmalı erkeğin musait olması hiç bir şey ifade etmez
hamileyim belki hormonlarımdan dolayı çok küçük şeyleri büyütüyorum ama bilmiyorum
evet ve biraz kayınvaldem farklı davranışları bi bakıyorum çok iyi bi bakıyorum el olmuş ama genelde eşimin yanında çok iyiÇok haklısın eşimi de arasalar beni de arasalar dur bi sorayım x müsait mi sonra size döneriz diyoruz
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Amaaaan boşver hamiş hamiş buna y takılma yahu :) Allah hayırlı evlat nasip etsin canım.. Kocana soruyodur müsait mi diye, senle de görüşmesi daha iyi olurdu biraz kabalık etmiş ama, takılcak şey değil, ne kaynanalar var, şükret üzme kendini yahu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşiniz size sormadan evet yada hayır demiyorsa sorun etmeyin...
burada belirleyici olan eşinizdir
eşiniz size göre hareket ediyorsa boşverin...
kaynanalarımız en azından bir elli yaşındadır yada geçkindir bu yaştan sonra kişilik kemikleşmiş oluyor
bükmeye çalışsanız kırılır...ilişkiniz kötüleşir
bebeğinizi düşünün kendinizi sıkmayın...siz iki kişiniz sonuçta..
haklısın eşim tamam diyor zaten eşim evet dediği için ona soruluyor normalde bugun için kayınvaldem plan yapmıştı ama bugun geçen haftadan birine sözümğz vardı yarına ertelemiş kayınvaldem gidilecek yeri yani bizim geleceğimizden emin olmasa planını ertelemez
kayınvaldem tek bana boyle istediği zaman daha nezaketli davrana biliyor
Benim eski kayınvalidem de oğluna sorup kendini veya misafirleri davet ettirirdi ya da bir yerlere çağırırdı.
Bir iki defa kırıldığımı belli ettim.
Sağolsun kadınceğeeeez hemen kesti.
Hiç aramadan pazar günleri gelmeye başladı.
ozaman eşinizle konuşun gidilecek yer konusunda tamam demeden önce size danışsın....
Sizin fikrinizi almadan evet demesin...
Siz kaynananıza hayır deseniz sorun olur, oğlu derse sorun olmaz çünkü....
arayı bulması gereken kişi eşinizdir.
Benim eski kayınvalidem de oğluna sorup kendini veya misafirleri davet ettirirdi ya da bir yerlere çağırırdı.
Bir iki defa kırıldığımı belli ettim.
Sağolsun kadınceğeeeez hemen kesti.
Hiç aramadan pazar günleri gelmeye başladı.
İlk zamanlar benim kayinvalidem de esime soruyordu. Soyle yapilacak, suraya gidilecek siz de gelin falan diye.
Esim cevaben "ben bilmem anne masrafa sor plani var mi yok mu diye" derdi. Boyle boyle k.v esimle zaman kaybettigin farketti simdi direk benimle program kuruyor :)
Ama dikkat ettim bizimkiler de bana yapiyorlardi :) ben de donup esime soruyordum :)
Sanirim herkes kendi cocuguyla muhattap olmak istiyor, cekiniyor ilk zamanlar :)
eşime bunu söylersem bu kez diyecek ki istemiyorsun onları diyecek of çok bunaldım aslında bunlar hep birikim de
aslında çekinecek bir şeyde yok yani çekinecek kadarmesafeli değilim samimiyim ama
eşiniz size sormadan evet yada hayır demiyorsa sorun etmeyin...
burada belirleyici olan eşinizdir
eşiniz size göre hareket ediyorsa boşverin...
kaynanalarımız en azından bir elli yaşındadır yada geçkindir bu yaştan sonra kişilik kemikleşmiş oluyor
bükmeye çalışsanız kırılır...ilişkiniz kötüleşir
bebeğinizi düşünün kendinizi sıkmayın...siz iki kişiniz sonuçta..
eşinizin size nasıl söylediği önemli burda..
eşiniz annem aradı falanca yere gideceğiz mi diye söylüyor. yoksa annem arada falanca yere gelir misiniz/gelecek misiniz diye söylüyor..
birincisiyse olmamalı böyle..siz eşinizle karar vermeniz lazım. bizimkiler veya onunkiler plan yapsa birşey istese ve gidilecek olsa; eşim hayatla konuşalım öyle bakarız de..
ikincisiyle sorun yok..kv deniz oğlunu arasın sonra siz birlikte karar verirsiniz.. seni direk arasa ani birşey söylemek evet ya da hayır demek gerekebilir..
ancak şu da olabilir. kv deniz tek başına gidecek durumda değilse. gitmeyi de istiyorsa eşinize demişse oğlum falancaya gitsek iyi olur eşinde gelip annem gitmek istiyor falancaya gidelim diyorsa bilemem tabi.. böyle de olabilir.. ama gelip falancaya gidiyoruz diye kusura bakmayın eşiniz biraz düşüncesiz.
ben görüşmeyen bir insanda değilim her şeyeyok da demiyorum aslında hatta kendi aileme gidersem onada gidiyorum ama nedense böyle davranıyor
senin ki de ayrı bir çeşitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?