slm arkadaslar sizlerdede oluyormu eşim hep annesiyle olmak istiyor kayın peterim yok kayın validem annesiyle karşı apartmanda kalıyor ve her yemekte eşim onu eve çarıyor bir yere tek hiç gitmiyoruz hep annesinide çagırıyor ve annesini sevmedimi bildigi halde .o kadından yle tiknisiyorumki hiç sevmiyorum yaaa ben hayatımda kimseden nefret etmedim ama bana kimse o kadının yaptıklarınıda yapmadı sizce ne yapmalıyım
slm arkadaslar sizlerdede oluyormu eşim hep annesiyle olmak istiyor kayın peterim yok kayın validem annesiyle karşı apartmanda kalıyor ve her yemekte eşim onu eve çarıyor bir yere tek hiç gitmiyoruz hep annesinide çagırıyor ve annesini sevmedimi bildigi halde .o kadından yle tiknisiyorumki hiç sevmiyorum yaaa ben hayatımda kimseden nefret etmedim ama bana kimse o kadının yaptıklarınıda yapmadı sizce ne yapmalıyım
sevmedigimi biliyor diyosun eh bu yeter esim sevmiyor annemi dusunuyor ben anneme sahip ciakrim dusuncesi eh canim sende belli etme sevmedigini yalandan kim olmus ve yanliz kalmak istedigini belli et esine 3 kisiyle evlilikmi olurmus
birçok yere götürmek isteyebilir..
annem yaşlı ölürse ona vakit ayırayım onunla doyalım birbirimize mantığı ile yaklaşabilir. ve sizin annesini sevmediğinizi biliyorsa sırf sizin aranız düzelsin kaynaşın diye de yapıyor olabilir.
ben kayınvalidemle çok fazla içli dışlıyımdır. çok samimiyizdir. hergün ararım görüşürüz mutlaka bu yüzden sanıyorum eşim hiç annesini aramaz. arada görmeye gideriz. ama içi öyle rahat ki sanıyorum bu yüzden...
ve bir çok yerde okuduğum sey ben annesini sevmiyorum annesi sürekli dibimizde durumu. bence sevmesenizde seviyor gibi iyi anlaşın. eşinizin de içi rahat olsun.
mesela yeni yılı beraber mi geçirsek dedi eşim ben de.. bence başbaşa olalım istersen bir sonra ki gün alırız yemeğe dedim. hiç bozulmadı.
erkekler anneleri ve eşleri anlaşamadığında çok mutsuz oluyorlar. bu da bir şekilde evliliğe yansıyor.
akşam yemeği konusunda sadece hafta içi yada sadece şu günler hep beraber yiyelim diye bir sınırlama koyabilirsiniz.
düzeni bulmak kurmak biraz da sizin elinizde.
canım bahane bul.eşim işten gelir gelmez hadi yukarı çıkalım derdi.
bende biraz oturalım.birbirimize vakit ayıralım,yukarı çıktık mı saa akşam 11 den önce inmiyoruz derdim.
şimdi çok şükür öle.bahane bul...!