Merhaba arakadaşlar sa. Ben daha önce de aynı konuyla gelmiştim ve o günden bu yana hiç bir şey değişmedi eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum çok huzursuzum kayinvalidem herseyime karışıyor bi arkadaşıma gitsem eşime şikayet ediyor biyere giderken kayınvalidemden izin almam gerekiyormus izin alınca da gidip napicaksn otur evde diyor şu aralar zaten biyere gidemiyorum ama her zman öyle 5 aylık ta hamileyim sürekli beni eşime şikayet ediyor sabahları kayinvaldiye kayinpedere kahvaltı hazırlamam gerekiyormus ben de bulantılarım olduğu için mutfağa çok giremiyorum her şeyi esime söylüyor birde eşimle kalsa yine ıyi bütün akrabalarina beni kotuluyor evi ayrimak isteyince de olay çıkartıyor ayırıp napicaksiniz diye eşim de annesinin dolduruşuna gelip bana kiziyor ve ben de ona kızıyorum annesi çok yalanci çunki bazen de çok yalan söylüyor sonra kavga büyüyor of çok yoruldum hep ağlıyorum odama kapanip oturmaktan sıkıldım eşim için kolay tabi ise gdiiyor eve geliyor yemeğini yiyor çayını içiyor tv izliyor sonra yatıyor olan bana oluyor napicam bn