• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayın validesiyle yaşayanlar bana fikir verin

fatmacyhn1996

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
61
106
3
28
nişanlıyım birbirimizi çok seviyoruz. eşim son çoçuk olduğu için kayın validemle yaşayacağız nişanlım annesini çok seviyor ve ben çok sinirliyim hemen herşeye sinirleniyorum evlenince kayın validemi üzmemek ona sesimi yükseltmemek için nasıl davranmalıyım
kayın validesiyle yaşayanlar olumlu fikirlerinizi bekliyorum.

Melekte olsan kv melekte olsa bi yerde bi seyi batarrr ya senin ona ya da onun sana... Benden söylemesi bastan kabul etmemeliydin...

Aynen katılıyorum ema1 ema1 haklı kendine edeceksin kimseye bi sey olmayacak... ne esine ne de kv sorunlar yasayacaksın esinle tartısmaya kadar gideceksin bunlar gercekler üzgünüm...

Ben kayinvalide ve kayinpederim ile yaşıyorum canim. Allaha bin şükür de mutluyum.
Tabi ki onların da benim de biseylere sinirlendigimiz zamanlarımiz oluyor. Ama ben susuyorum kimseyle yuksek sesle konuşmam.
Sende saygini asla kaybetme gözlerinde onemli olan bu. Cok sinirlendiysem odadan çıkarım bu kadar.

Ben kayinvalide ve kayinpederim ile yaşıyorum canim. Allaha bin şükür de mutluyum.
Tabi ki onların da benim de biseylere sinirlendigimiz zamanlarımiz oluyor. Ama ben susuyorum kimseyle yuksek sesle konuşmam.
Sende saygini asla kaybetme gözlerinde onemli olan bu. Cok sinirlendiysem odadan çıkarım bu kadar.
:KK9:Allah senden razı olsun ablacım yaa içimi rahatlattın ni hayet olumlu cevap geldi. inşallah dedidiğini yapmaya çalışırım sinirkenince bende odadan ayrılırım.:KK56:çok teşekkür ederim. mutlu ettin beni.

nişanlıyım birbirimizi çok seviyoruz. eşim son çoçuk olduğu için kayın validemle yaşayacağız nişanlım annesini çok seviyor ve ben çok sinirliyim hemen herşeye sinirleniyorum evlenince kayın validemi üzmemek ona sesimi yükseltmemek için nasıl davranmalıyım
Herkes annesini cok seviyor. Erkek annesi olunca arti ne oluyor acaba merak ediyorum sacma sapan dusunceler

Aklın varsa uzak dur bence

2.5 ay yazın beraberdik.7ay oluyor hala Bazı dediklerini unutamıyorum.Kv kp iyi mi iyi insanlar ama her hanenin iç kültürü farklı.Olmuyor insan alınıyor.Eşimin ailesi deyip sustum yazın çok.O zaman çok iyi oluyorsun ama salağa doğru da bir geçişin oluyor.Herkes evinde güzel bence.

Asla ama aslaz kabul etme bence.
Nişanlı bekle bir sene iki sene kendi evinizi açtığınız gün evlenin.
O kadar çok içinde kalan söylemediğin dertlerin olacak ki.
O evin hanımı kayınvalide olacak en basiti, kendi evin kendi düzenin olmayacak. Ayağını uzatıp istediğin kanalı izleyemeyeceksin kocana sarılıp, evliliğin en tatlı ilk zamanlarında hep bir dikkat etmeniz gerekecek. Kendi arkadaşların gelemeyecek o evde büyük olduğundan, kendi aileni hazırladığın yemeklerle ağırlayamacaksın hep kayın ailen de olacak.
Romantizminiz aynı odada sessizliğe mahkum olacak.
Mutfakta beraber yemek hazırlarken kocana sırnaşamayacaksın mesela, içinden gelince kendi evinde ver bir dudak diyemeceksiniz.
Bugün de yemek yapmayalım gel dışarda yiyelim başbaşa diyemeceksiniz.
Doğumgünleri ve yıldönümlerinde başabaşa olamayacaksınız.
Beraber duşa giremeyeceksiniz mesela.
Burası benim mutfağım diyemeceksin mesela.
Benim kayınvalidem melek gibidir, laf sokmaz, işime karışmaz, akıl vermez. Ama gelip bir hafta kalsa ay gitse artık diyorum. Kendi evin gibi hissedemiyorsun, rahat olamıyorsun.
Sakın kabul etme. Kendi düzenini kurana kadar evlenmeyelim ben beklerim de ama evlenme

Asla ama aslaz kabul etme bence.
Nişanlı bekle bir sene iki sene kendi evinizi açtığınız gün evlenin.
O kadar çok içinde kalan söylemediğin dertlerin olacak ki.
O evin hanımı kayınvalide olacak en basiti, kendi evin kendi düzenin olmayacak. Ayağını uzatıp istediğin kanalı izleyemeyeceksin kocana sarılıp, evliliğin en tatlı ilk zamanlarında hep bir dikkat etmeniz gerekecek. Kendi arkadaşların gelemeyecek o evde büyük olduğundan, kendi aileni hazırladığın yemeklerle ağırlayamacaksın hep kayın ailen de olacak.
Romantizminiz aynı odada sessizliğe mahkum olacak.
Mutfakta beraber yemek hazırlarken kocana sırnaşamayacaksın mesela, içinden gelince kendi evinde ver bir dudak diyemeceksiniz.
Bugün de yemek yapmayalım gel dışarda yiyelim başbaşa diyemeceksiniz.
Doğumgünleri ve yıldönümlerinde başabaşa olamayacaksınız.
Beraber duşa giremeyeceksiniz mesela.
Burası benim mutfağım diyemeceksin mesela.
Benim kayınvalidem melek gibidir, laf sokmaz, işime karışmaz, akıl vermez. Ama gelip bir hafta kalsa ay gitse artık diyorum. Kendi evin gibi hissedemiyorsun, rahat olamıyorsun.
Sakın kabul etme. Kendi düzenini kurana kadar evlenmeyelim ben beklerim de ama evlenme

O kadar güzel açıklamış ki arkadaş üzerine laf söylenmez :)
Çevremde bunu yaşayıp boşanan tanıdıklarım var.
Melekte olsa herkesin ayrı kapısı olmalı.

Ben de bu durumu anlamiyorum. Erkegi bu kadar simartmak niye? Adam daha kendi ayaklari uzerinde duramiyor anasinin evine cagiriyor seni. Bi tane kadin alayim anamin evine onlar bana baksin. 2 sini cok seviyorum ama en cok annemi. Erkekte kadinda annesini sever ne bu annesine duskun erkek tavrini benimseme. Sunu desenize acik acik ana kuzusu anasinin sozunden evinden bile cikmaz. Yakicaksin kendini simdi sana uzaktan guzel geliyorda cok uzuleceksin sonra. Sinirli bir insan icine ne kadar atabilir acaba? Kendi evin kendi duzenin yok madem ole ne diye evlenir insan evlenmenin amacina aykiri bu kayinvalide evinde yasama olayi.

Back
X