Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yenı evlıyım bır sorunum yok ama mesafelı olmak benım tercıhım. dogum gunu, kandıl bayram ararım hal hatır sorar kaparım.onun dısında ayda bır ancak gıderız esımle o da bes dk o kadar kı aynı sehırdeyız bız.. ama esımde benım aılemı oyle gunluk aramaz, bız boyle bır denge kurduk..Yeni evli sayılırım ama kocamın ailesiyle çeşitli sorunlar yaşadık. bizim hayat görüşümüze saygı göstermeyerek hep kendi istedikleri olsun istediler.
Onların isteklerini yapmayınca maddi manevi yaptırımlara başvurdular velhasıl artık onlarla iyi geçinmeye çalışmayı alttan almayı bıraktım ben alttan aldıkça sanki onlara çok ihtiyacım var sandılar galiba tepeme çıktılar.
arayıp sormuyorum ararlarsa konuşuyorum, evime gelirlerse ağırlarım ama kızımm canım annecim modunda değil daha mesafeli.
Örneğin anneler gününde de aramadım.
farklı sehirlerdeyiz çok bir araya gelmiyoruz zaten, ama böyle kandil gibi günlerde ne yapacağımı şaşırıyorum siz mesafeli olduğunuz bu kişilere böyle dini özel günlerde ne yapıyorsunuz arıyor musunuz ?
Gençten biriyse ya da teknolojiden anlıyorsa mesaj at. Veya şu da var küsmeye mi mesafe koymaya mı karar verdin? Küstüysen ne iyi ne kötü arama ağırlama konuşma gitme. Eğer mesafeyse, evinde ağırladığın insanı kandilde, bayram seyranda ara. Kötü bir günde git, düğün derneğe gitme.
Biraz da görüş meselesi kandil vs senin için önemli mi, önemli değilse aramayabilirsin de. Mesafe iel küslüğün limitini iyice belirleyip kararını verip çizginde yürümen şart yoksa geçen aradı pamuk gibiydi, bugün aradım sesi naletti dengesiz bu deyip işin içinden çıkıverirler.[/QUOTE
Küslük istemiyorum yalandan çok iyimişiz gibi davranmak da. Dini günler benim için önemli onların gözünde de öyle bir imajım var zaten, hem öyle hem böyle yapıyor diye düşünsünler istemem.
Onlara baya bir süre verdim bunun için ama çok kötüye kullandılar salak yerine koydular kp de öyle şakayla karışık laf sokmalar vs onlara sırf oğulları arada kalmasın ailesiyle kopmasın diye ses etmedim ama artık kendim mesafeli olmak istiyorum çünkü eşim bunu ayarlayamıyor eziliyor beni de ezdiriyor.
Arayıp kandiliniz kutlu olsun demek,mesafeni azaltmaz ki?Yeni evli sayılırım ama kocamın ailesiyle çeşitli sorunlar yaşadık. bizim hayat görüşümüze saygı göstermeyerek hep kendi istedikleri olsun istediler.
Onların isteklerini yapmayınca maddi manevi yaptırımlara başvurdular velhasıl artık onlarla iyi geçinmeye çalışmayı alttan almayı bıraktım ben alttan aldıkça sanki onlara çok ihtiyacım var sandılar galiba tepeme çıktılar.
arayıp sormuyorum ararlarsa konuşuyorum, evime gelirlerse ağırlarım ama kızımm canım annecim modunda değil daha mesafeli.
farklı sehirlerdeyiz çok bir araya gelmiyoruz zaten, ama böyle kandil gibi günlerde ne yapacağımı şaşırıyorum siz mesafeli olduğunuz bu kişilere böyle dini özel günlerde ne yapıyorsunuz arıyor musunuz ?
ben yenı evlıyım bır sorunum yok ama mesafelı olmak benım tercıhım. dogum gunu, kandıl bayram ararım hal hatır sorar kaparım.onun dısında ayda bır ancak gıderız esımle o da bes dk o kadar kı aynı sehırdeyız bız.. ama esımde benım aılemı oyle gunluk aramaz, bız boyle bır denge kurduk..
ooo demekki esin tuttrumuyo annemlerde kalaım yada aksamda yatalım burda diye 1 saat oturup pek gidenini görmedimBen kandilde aramam
Hatta mecbur kalmadikca aramam diyebilirim
Yuz yuze gelince bir problem olmadigi icin normal konusurum bayramlarda da esimle bir saat oturur geri geliriz o kadar fazla samimi olmamaya calisiyorum sonucta nasil baslarsan oyle gider
Yok be canim tutturmaz ailesinin kendisine yaptiklari ortada sonucta benim birsey soylememe de yapmama da gerek yokooo demekki esin tuttrumuyo annemlerde kalaım yada aksamda yatalım burda diye 1 saat oturup pek gidenini görmedim
Yeni evli sayılırım ama kocamın ailesiyle çeşitli sorunlar yaşadık. bizim hayat görüşümüze saygı göstermeyerek hep kendi istedikleri olsun istediler.