Kayinailesi ile aynı muhitte oturmaya zorlanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baska yerde ev bakın olmaz mi? Hemen ev kimse alamaz ama kiralik ev bakabilirsiniz. Eşinizi ikna etmeye çalışın. Evinizin huzuru herşeyden onemli

Demeye hiçbir şey diyemezler ben de onlarin borcu yüzünden çok sıkıntı çektim ev verdiler bir yandna da eşimi yediler şimdi evimizi de aldılar yine diplerine geti
Ben de bu yüzden istiyorum ikna etmeye çalışıyorum inşallah bir an önce kabul eder eşim
İşte her haltı yapıp çenelerini tutmazlar. Benim fikrim uzak olmak. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :KK200:

Şu an tek maaş ile geçinmek bile zorken ev almak hayal. Bence taşının oraya sizde işe girin iki kişi çalışırsanız eğer ev almak istiyorsanız ancak öyle alabilirsiniz.

Eğer ev almak niyetinde değilseniz ki bence şart bir durum değil ev satın almak eşinizi ne yapın edin ikna edin kiraya çıkın. Çalışmak istersiniz istemezsiniz siz bilirsiniz huzurunuz olur hiç değilse.

Ayrıca iç içe olmayı hiç sevmem yazmışsınız ama epey iç içesiniz. Sınırlarınızı belirleyin artık. Siz açık kapı bırakır, yumuşak yüzlü olur ses çıkartmazsanız her kayınvalide sanki bir evmişsiniz gibi davranır. Eşiniz belli ki denge kuramıyor, aradaki sınırı siz belirleyin.

Şu an tek maaş ile geçinmek bile zorken ev almak hayal. Bence taşının oraya sizde işe girin iki kişi çalışırsanız eğer ev almak istiyorsanız ancak öyle alabilirsiniz.

Eğer ev almak niyetinde değilseniz ki bence şart bir durum değil ev satın almak eşinizi ne yapın edin ikna edin kiraya çıkın. Çalışmak istersiniz istemezsiniz siz bilirsiniz huzurunuz olur hiç değilse.

Ayrıca iç içe olmayı hiç sevmem yazmışsınız ama epey iç içesiniz. Sınırlarınızı belirleyin artık. Siz açık kapı bırakır, yumuşak yüzlü olur ses çıkartmazsanız her kayınvalide sanki bir evmişsiniz gibi davranır. Eşiniz belli ki denge kuramıyor, aradaki sınırı siz belirleyin.
İnanın benden yuz bulsa çok daha fena olur elimden geldiğince crvabimi da veriyorum ama eşimin sözlerinden cikmiycagini bildikelri için bu kadar bunlar oluyor. Oğullarına güveniyorlar .ayrıca açıkçası çalışmak istemiyorum çünkü eşimin maaşıyla normalde rahat geciniriz ve bebeğim var onunla her anımı degerlendirmek istiyorum bu yüzden bu kadar bunaldım ne yapacağımı şaşırdım .

Merhaba arkadaşlar.
1 haftadır içimi yiyip kemiren bir şeyi paylasip fikirlerinizi almaya ihtiyacım var. Kayinpederim bize ev vermişti aynı sokağından . Ben yakın istemiyordum eşim kiradan ev bulamadi begenmedi işine yakın olsun istedi . Ben de tamam o zaman babanın evinde oturalım dedim . Evlendiğinden beri oturuyrouz ancak kepder sıkıştığı için sattı burayı. Biz bir sure ev baktık bulamadık derken ev sahibi komşum evimden çıkın ay sonuna kadar dedi . Şuan aşırı sıkıştık . Kayinpederimin işi başka bir semte taşınıyor haliyle onlar oraya tasinacaklar. Orda boş olan bir daire olacak . Ancak kvalidemlere o binadan daire kalır mı bilmiyorum . Fırsat bulurlarsa bizi oraya oturtup kendileri de boş daire bulursa kaçırmaz aile binası yapmak isterler.Şuan eşim kiraya çıkmak istemiyor çünkü ailesi sürekli aklına işliyor kiraya verilen para boşa gidiyor diye. Altınlarimi onalra verdim elimizde peşinat yok kpedere gelmesi de 4 ayı bulacak . Ev alalım desek ben nasıl o kadar kredi çekeyim diyo eşim . Baban versim deyince abbasindan da istrmiyor kiyamiyor onlara. Babamlar in taşınacağı yerdeki daireye gecelim en uygunu o diyor. Ben kabul etmedigimde sen benim yanımda olmuyorsun zor zamanımda karşımda oluyorsun diyor. Kiryaa çıkalım sonra alalım kim hemen ev almış ki diyorum ben kira istemiyorum imkan var ev hazır niye böyle yapıyorsun diye beni zorluyor . Çok bunaldım uyku uyuyamıyorum direniyorum direnebildigim kadar ama huzurumuz kalmadı bunlar yüzünden . Ben oraya tasinirsam yine arabamız olmuycak ortak araba kullanicas gerek yok diycekler ve çok zor oluyo. Eşim syrat asiyo ben senin bir deidgini iki etmiyorum diyo. Ne yapicam bilmiyorum . Sizce eşim gerçekten zor durumda kaldığı ev hazır olduğu için mi oraya tasinmak istiyor yoksa ailesine yakın olmak için mi ? Kendisi asla icguvrysi olacağını dusunmezmis ama aynı durumda kendisi olsaymis benim ailemin olduğu yere gelirmiş hiçbir şey umrumda olmazmis diye ajitasyon yapıyor. Ailesinden nasıl crkindigini bilmiyormuşum gibi .
Uzun ve yanlış yazmış olabilirim ama yazdığımı okumaya halim yok anlayışınız için teşekkür ederim ben
Canım tabiki ailesine yakın olup dertlerini çözmek istiyor uzak kalamıyor. Cevremde okadar insan varki bu halde olan en iyi ben anlayabiliyorum seni. Tek yapacağın kararlı olmak ben istemiyorum artık iyiyken kötü olmak istemiyorum falan de ama çok kararlı olacaksın bağırsın çağırsın yapsın yani duygu sömürüsü falanda yapacaktır mutlaka ama kararlı ol istemiyorum bitti. Evlilik kolay bisey değil yani olmadi kayın validenle konuşacaksın ben istemiyorum diye. Ne yapacaklar boşan ozaman falan diyecek halleri yok oğlunu yanında istiyo sen umurlarında bile değilsin emin ol. Mecbur gelcek falan. Aynı şey benim başınada geldi nişanıydım düğünüme yakın ev aramaya çıktık baktım eşim hep annesine yakın yerlerden bakıyo eve ama ben beğenmedim küçük büyük falan dedm. Sonra baktım yine bakıyo aldım karşıma ben annenlere benim annemlere yakın olmak istemiyorum dedi küstü falan ama benim dediğim yerden mecbur oldu. Yani kararlı duracaksın başka çaren yok. Esin onların borcunu ödüyo altınların yok eltinin altınlarınıza almışlar vermiycekler emin ol. Ayrıca çalışmada zaten sana güvenip daha çok paranı alır kocan onların borcunu öder nasılsa bize yetiyor diye kararlı ol canım

Canım tabiki ailesine yakın olup dertlerini çözmek istiyor uzak kalamıyor. Cevremde okadar insan varki bu halde olan en iyi ben anlayabiliyorum seni. Tek yapacağın kararlı olmak ben istemiyorum artık iyiyken kötü olmak istemiyorum falan de ama çok kararlı olacaksın bağırsın çağırsın yapsın yani duygu sömürüsü falanda yapacaktır mutlaka ama kararlı ol istemiyorum bitti. Evlilik kolay bisey değil yani olmadi kayın validenle konuşacaksın ben istemiyorum diye. Ne yapacaklar boşan ozaman falan diyecek halleri yok oğlunu yanında istiyo sen umurlarında bile değilsin emin ol. Mecbur gelcek falan. Aynı şey benim başınada geldi nişanıydım düğünüme yakın ev aramaya çıktık baktım eşim hep annesine yakın yerlerden bakıyo eve ama ben beğenmedim küçük büyük falan dedm. Sonra baktım yine bakıyo aldım karşıma ben annenlere benim annemlere yakın olmak istemiyorum dedi küstü falan ama benim dediğim yerden mecbur oldu. Yani kararlı duracaksın başka çaren yok. Esin onların borcunu ödüyo altınların yok eltinin altınlarınıza almışlar vermiycekler emin ol. Ayrıca çalışmada zaten sana güvenip daha çok paranı alır kocan onların borcunu öder nasılsa bize yetiyor diye kararlı ol canım
Haklısınız bazen ben çalışsam bunlar daha çok yerler diyorum ama şimdi de zaten gecinemiyolar bı tatile cikamiyolar apralarini alıyoruz diue üzülen kimse yok herkes halinden memnun olması gereken buymuş gibi . Direniyorum ama o duygu somurulerinden biktm yoruldum. Hayır tek biz mi olucaz kiraya çıkan insanlar diyorum . Ben niye çıkayım imkanım var ev hazır diyor . Son çare madem hazır satsinlar aprasini bize versinler diyeceğim .

Haklısınız bazen ben çalışsam bunlar daha çok yerler diyorum ama şimdi de zaten gecinemiyolar bı tatile cikamiyolar apralarini alıyoruz diue üzülen kimse yok herkes halinden memnun olması gereken buymuş gibi . Direniyorum ama o duygu somurulerinden biktm yoruldum. Hayır tek biz mi olucaz kiraya çıkan insanlar diyorum . Ben niye çıkayım imkanım var ev hazır diyor . Son çare madem hazır satsinlar aprasini bize versinler diyeceğim .
Aynen canım hiç gerek yok ben niye stres çekeceğim yani istemiyorum bu kadar inan herşey degisiyo iyilikle konusmusunuz siz eşinizin işine gelmemiş bence çalışmayın tatile gitmek istiyorsanız. Kayinvalidenle konuş bence cadı gelin olmak arada ise yarar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X