kayinbaba mudahalesii

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Iyi geceler arkadaslar bir sorum olacak biz 2 yillik evliyiz kendimize gore biseler birikim anlaminda yapmaya calisioruz esim memur babasina surekli bu isi yapmak istemedigini soyleyip destek istio.gecen aksamda bizdelerdi siz bise yapamazsiniz 0 siniz birikim yapamiosinuz oglum kimseyi memnun etmek icin ugrasma gibi cumleler etti esim agzini acmayinca bende patladim ne demek 0 siniz mudahele etmeye hakkiniz yok vb..dedim ve esimin gozunde terbiyesiz oldum.konusmadigi gibi arkamda durmadi ve terbiyesizlik etme die bagirdi bana.adam beni cekemio resmen oglum kazanio sen yiyosun demeye getirio.haksizmiyim?

Tamam belki siz haklisinizdir ama yinede bir buyuge ozelliklede esinizin yaninda babasina bagirmamaliydiniz.benm esimde hakli yere boyle bisey yaosa bebde esinizin gosterdigi tepkiyi verirdim.biraz empati yapmalisiniz.haksizsiniz demiyorum ama yinede keske bisey soylemeseydiniz

büyükler nekadar haksız olurlarsa olsun ınanın cevabı nasıl olursa olsun küçükler haksız oluyor bu yuzden hiç yuz göz olmayın eşiniz halletsın sız ne yapsnaız saygısız olucaksınız

Eğer bu yazdığınız gibi söylediyseniz bir "çemkirme" durumu oluşmuş.

Biraz daha kibarca, inşallah o günler de gelecek vs deseydiniz. Yaşlı adam, belki de gerçekten oğlu kazanıyo siz yiyorsunuz diye düşünüyo :)

Ne yalan söyleyeyim, bence biraz haksızsınız.

Dediklerine kızmış olabilirsiniz ama belki haklılık payı vardır. Zaten elinize fazla para geçmiyor ve bunun da hepsi harcanıyor ise bu durumda iş falan kurulamaz. Tabii söyleme şekli pek nazik olmamış kayınpederinizin ama ben bunu müdehale olarak algılamadım. Fikrini biraz sert şekilde söylemiş. Ama siz onu tersleyerek haksız duruma düşmüşsünüz. Eşim de benim babamı terslese ben de tepki gösteririm.

İki yanlış bir doğru etmez unutmayın. Karşınızdaki ayıp bile etse, aynı şekilde karşılık verdiğiniz sürece ondan farkınız kalmaz ve yaptığınız hata hafiflemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…