- Emoji Skoru
- -4
- Puanlar
- 1
Eşimle çalışırken tanıştık. Kültürlerimiz çok farklı ailem evlenmemizi istemedi ama ben seviyorum diye direttin ve sonuç olarak evlendik. Benim ailemin olduğu şehirde yaşıyoruz Ailem eşime karşı çok saygılı davranıyor ve zamanla birbirlerini de sevdiler fakat eşimin ailesiyle kültür açısından uçurum var aramızda. Doğum zamanı gelmek istediler anne ve babası ben eşime uygun bir dille annen gelsin ama babanın doğumdan sonra bulunması doğru değil rahat edemem. İsterse gelsin bir kaç gün kalsın bebeği görüp gitsin dedim ama eşim olmaz babam yemek yapamaz kendine bakamaz falan dedi halbuki kız kardeşi de var ona da gidip kalabilirdi. Neyse geldiler çok kötü bir doğum süreci yaşadım kızım meme almıyordu ben dikişlerden oturamıyordum ama babası rahatça takılıyordu salonda tv izliyordu her şeye laf ediyordu falan dayanamadım eşime babanı uyar ya dışarı çıksın ya da bi odada dursun ben çok rahatsız oluyorum artık dedim neyse söylemiş odada duruyordu pek çıkmıyordu. Bu sefer kaynanam duşa çok girme 3 harfliler gelir bilmem ne diye beni darlamaya başladı eşime ne zaman gidecekler dedim 40 ın çıkınca dedi! Gerek yok ailem burada zaten ben temizlikci alacağım lütfen gidecekleri zamanı öğren ona göre alacağım dedim Mecbur kaldı söyledi ve yaklaşık 10 gün kaldıktan sonra gittiler onlar gider gitmez çocuğum meme aldı ben kendime geldim vs ama eşim ben onları kovdum da bilmem ne diye triplere girdi bebeğim küçücükken bayramda kış demeden aldı bizi yanlarına götürdü. Otururken babası bana diyet yapacaksın dedi nasıl yani dedim hocaya gittim içine cin girmiş doğumda et yemeyeceksin vs vs bir şeyler anlatmaya başladı beynimden vurulmuşa
döndüm eşim odaya geç sen dedi başka odaya geçtim ama titriyordum sinirden gitmek istedim o an biraz sabret dedi salak gibi bir süre daha kaldım.. Neyse yıllar geçti bu süreçte evime gelmediler hiç ben gittim ama pek yüzlerine bakmadım içimden gelmedi konu da açılmadı zaten Bu sene gelmek istediler evime 5 gün kalacağız demişler eşim de çok az onca yol geliyorsunuz olmaz daha çok kalın demiş yeter 5 gün demişler neyse geldiler ama benim içimden sıcak olmak gelmiyor eşim bana bagırmaya başladı işte niye ailemle iyi olmuyorsun vs gibi benim sartellerim attı bayaga büyük kavga ettik yanlarında durmadım yemeğe oturmadım arkadaşlarımda çıktım dışarı zaten çalışıyorum evde değildim gündüzleri falan derken en son eşime ben boşanmak istiyorum dedim o da ailesine söylemiş onlar da siz iyi olun gerekirse cenazemize gelmesin falan demişler Eşim de boşanacağız diye çok korktu görüştürmeyeceğim seni bir daha onlarla dedi ama evimizde huzur yok Ne yapacağım bilmiyorum gerçekten
döndüm eşim odaya geç sen dedi başka odaya geçtim ama titriyordum sinirden gitmek istedim o an biraz sabret dedi salak gibi bir süre daha kaldım.. Neyse yıllar geçti bu süreçte evime gelmediler hiç ben gittim ama pek yüzlerine bakmadım içimden gelmedi konu da açılmadı zaten Bu sene gelmek istediler evime 5 gün kalacağız demişler eşim de çok az onca yol geliyorsunuz olmaz daha çok kalın demiş yeter 5 gün demişler neyse geldiler ama benim içimden sıcak olmak gelmiyor eşim bana bagırmaya başladı işte niye ailemle iyi olmuyorsun vs gibi benim sartellerim attı bayaga büyük kavga ettik yanlarında durmadım yemeğe oturmadım arkadaşlarımda çıktım dışarı zaten çalışıyorum evde değildim gündüzleri falan derken en son eşime ben boşanmak istiyorum dedim o da ailesine söylemiş onlar da siz iyi olun gerekirse cenazemize gelmesin falan demişler Eşim de boşanacağız diye çok korktu görüştürmeyeceğim seni bir daha onlarla dedi ama evimizde huzur yok Ne yapacağım bilmiyorum gerçekten