• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbaba problemi

O değil de burdaki deccal kocalara mis gibi hanımlar denk geliyor da size bu saf adam nasıl düşmüş. Demek ki bir iyiye bir kötü düşüyor. Muhtemelen nişan döneminde çok manipüle ettiniz ama bu devran böyle gitmez. Bir zaman sonra eşimle iletişimimiz yok, eve gelmiyor konuları gelmeye başlar.

Mesajı silmişsiniz. Ama alıntılar olduğundan okudum. Aradaki kültür farkı gerçekten evliliklerde bir süre sonra anlaşmamaya neden oluyor. Bu yüzden evleneceğiniz insanı iyi seçmeniz gerekiyor

Dediğiniz olmuş evde huzur yok kısmını anlamadım eş ailesinin garip gario tavırları sözleri var evet ama sonuçta eşiniz sizin yanınızda ve ailesi öyle çok fena yapalım işte ayıralım kötülük yapalım demiyorlar yani ne bileyim idare edilebilirdi güzel güzel konusup açıklanabilir bir orta yol bulunabilirdi gibi geldi bana herşeyimi yazmadiniz onu anlamadım pekde bir fenalik yapmamışlar bana mı öyle geldi .

Back
X