Kayınbaba

esimi secerken size mi soracakdim? ben esimle ilgili acmadim burda bu konuyu konu bambaska siz gelmis burda evlilik secimimden bahsediyorsunuz. ben mutluyum! yazdan yazada da degil burda siye ispat edecek degilim. demek eskielrden yasamissin bisiler yoksa nasil bukadar emin konusabiliyorsun herkes adina ? cocuk da degilim bana burda evlilik secim hakkinda akil vermeyin.
O zaman adam boyle sessiz kalir iste ailesi sizi soyup sogana cevirirken. Babasi para istemis,esiniz gonder gonder demis. Normal bir erkek/normal bir koca esini babasina ezdirmez,parasini da yedirmez. Ustune altinlariniz bozdurulmus yine esinizde ses yok.

yok ben duyunca tavrimi koydum esime hesap sordum oda benden duydu. benim tavir koydugum zamanlar surat asdigim zamanlar o cok iyi biliyordur sebebini ama konuyu hic acmadi bize ve bana hergün noldu neden darginsin diyip duruyordu. kaynanama hepsini söyledim herseyi aglaya aglaya ama oda oturdu agladi benimle :KK43:
Artık olan olmuş, kp nize tavır koyun ve belli bir zaman verip ödemesini bekleyin.

Bağ evini sizin için aldıysa tapusu sizde olmadıkça o ev sizin sayılmaz. Üstelik siz zaten yurtdışında yasıyorsunuz o bağ evine kaç kere gidebilirsiniz ki? Resmen kendisi için yapmış, ölene kadar orda keyif yapacak size de yalandan göz boyamak için size yaptım sizin bu ev diyecek yıllarca. Sizde yıllarca o bağ evini ne satabilecek ne de oraya harcanan altınlarınızı kullanabileceksiniz. Resmen ipotek koymuş, üstüne konmuş adam yani altınların.

Günahını almayayım ama kp niz bence planlayarak altınlarınızı götürmeyin demiş size. Kendisi kullanacaktı en başından düşündü büyük ihtimalle. O parayı da asla size ödemez, ödeyene kadar konuşmuyorum deyin yoksa işiniz çok zor.

Back