Kayinbaba...

dogahayat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
297
127
103
34
Merhaba arkadaşlar
Eşimin ailesiyle grubu var bende dağılım icinde
Kayinbabama geçen vitamin gönderdik kargoyla geldi teşekkür ederim demiş
Gruota oğlu ve kızı baba şifa olsun yarasın vs şeyler söyledi.kayinbaabamda sağol oğlum kizinada sağol kızım diyor bende güle güle kullan baba yazdım babada sağolun. Diye yazmış .Dahaa önceki mesajlarda da hep böyle yazar bana sağolun teşekkür ederim falan diye bende eşime varıyorum niye kızım yazmıyor banada yabancı gibi konuşuyor diye benimki de onları savunuyor ne var bunda diye.Siz takar miydiniz sizce ne demek istiyor

El muamelesi yapıyor.

Bence de sinir bozucu gruptan çıkardım galiba.
Aile içinden değilim diyerek..

Ben olsam sizli bizli muhabbete dönerdim. Ha çok mu önemli asla degil ama sırf gıcıklığına siz derdim sürekli.

Seni tek başına birey görmeyip oğluyla birlikte ikinize "siz" nazarında baktığı için çoğul konuşarak ikinizi kastederek Sağolun demiştir belki de. Hoş öyle bile olsa sağol kızım yerine sağolun kızım da diyebilirdi bilemedim savunamadım 🤣

El muamelesi yapıyor.

Bence de sinir bozucu gruptan çıkardım galiba.
Aile içinden değilim diyerek..
Seni tek başına birey görmeyip oğluyla birlikte ikinize "siz" nazarında baktığı için çoğul konuşarak ikinizi kastederek Sağolun demiştir belki de. Hoş öyle bile olsa sağol kızım yerine sağolun kızım da diyebilirdi bilemedim savunamadım 🤣
Yok kız her mesaj attigimda öyle yazıyor beni el görüyor sorun değil ne ekersen onu biçersin ama biçtiği zamanda diyor sürat yapiyorsun kaprisini çekemem diye atılıp bayılıyor 😂Kendilerini hiç görmezler.

Kızı değilsiniz ki

O da sizin babanız değil kayınbabanız

Adam güzelce cevap yazmış daha ne yapsın

Teşekkür edene tek tek neden yazılır ki

Gönderilmiş teşekkür etmiş olay bitti
O zaman bizde baba demeyelim olsun kimsede beklentiye girmesin😂

Back
X