- 20 Mart 2016
- 738
- 1.418
- 113
Kizlar merhaba, kayinvalidemlerle biz uzaktan akrabayiz. Ayni memleketteniz. Aileler pek gorusmezdi ama yine de bilirdik birbirimizi. Zaten esimle de ilk defa memlekette tanismistik. Yani iyi hos bildigimiz insanlar severiz birbirimizi de ama gecen gun kayinbabam esime sen universite okumaya gittin ama evlendin falan dedi. O an o kadar bozuldum ki hic bir sey diyemedim.. Bu olay bi iki kere daha yasandi, yani cok yumuşak kelimelerle anlatiyor ama erken evlendiniz manasinda cumleler kuruyor.. Beni kirdiginin farkinda bile degil, ben o an aglamak istiyorum. Ki biliyorum o an kendimi tutamayip aglasam adam vicdan azabi ceker.. Ama o an nasil bi tepki verecegimi de bilemiyorum.. Bir daha boyle bir sey derse ne demeliyim? Bu arada kayinbabamin beni esime layik gormedigine dair yazilanlar olmus, esim bogazici siyaset bilimi ben ise ozel bi universitede %100 burslu edebiyat ogrencisiyim. Kulturel anlamda da genel olarak birbirimize yakiniz diyebilirim.
not: bu arada kp boyle dediginde de eşim laf ettirmez babasina, aninda cevabini verir. Ama kp şakayla takilmaya devam ediyor.
not: bu arada kp boyle dediginde de eşim laf ettirmez babasina, aninda cevabini verir. Ama kp şakayla takilmaya devam ediyor.
Son düzenleme: