Kayinbabaya nasil cevap vermeliyim

Bunlar çok ciddi şeyler

İş kurdunuz ama hala burs alıyorsunuz

O bursa ihtiyacı olan binlerce insan var

Yaptığınız yasal değil

İşiniz var iş ortağın üzerine siz ssk ödemiyorsunuz ki burs kesilmesin

Resmen dolandırıcılık bu

Bankada 20bini olan adama 1500tl burs çıkıyor

Bu sitede maliyeci hukukçu arkadaş vardır illaki

İhbar edilirsin umarım

Yazıklar olsun sizin gibilere

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyorsunuz
!!!!!!!!!!

sen de şakayla takıl sizin oğlan benim gibisine bulunca kaçırmak istemedi elinden alırlar diye acele etti babacım de :KK70: tabii bu ilk seferinde olmasın 2. veya 3 seferinde söylenecek bir söz

Bide herkesi karşısına alması kötü bir durum değil. seni tam anlamıyla tanımayan bir aile .ikinizde okurken ikinizinde yükünü üstüne almak istememiş olabilir. bence çok ta abartma ... Sana hiç bir şey söylemiyorlar eşinin derdi seni germesin burada ne kv ne kb ler okuduk öpte başının üstüne koy

Haklisiniz, aramizdaki ilişkiyi germek gibi bir niyetim yoktu zaten. Ama ben sanirim burayi okuya okuya bu hale geldim :) kendi kendimi doldurdum galiba en ufak şey için bile.

Bunlar çok ciddi şeyler

İş kurdunuz ama hala burs alıyorsunuz

O bursa ihtiyacı olan binlerce insan var

Yaptığınız yasal değil

İşiniz var iş ortağın üzerine siz ssk ödemiyorsunuz ki burs kesilmesin

Resmen dolandırıcılık bu

Bankada 20bini olan adama 1500tl burs çıkıyor

Bu sitede maliyeci hukukçu arkadaş vardır illaki

İhbar edilirsin umarım

Yazıklar olsun sizin gibilere

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyorsunuz
!!!!!!!!!!

Hanimefendi biz ogrenciyiz ve benim devletten aldigim burs degil kredi. Esimin de devletten aldigi ozel bursu.. Simdi baktim internetten sskli olsa bile bursu kesilmez diyor.

Ayrica bunu soylemek istemezdim ama her ay bir yetim icin para gonderiyoruz. Tuyu bitmemis yetimin hakki icin kendi yaptiklariniza bakin lutfen!

Hanimefendi biz ogrenciyiz ve benim devletten aldigim burs degil kredi. Esimin de devletten aldigi ozel bursu.. Simdi baktim internetten sskli olsa bile bursu kesilmez diyor.

Ayrica bunu soylemek istemezdim ama her ay bir yetim icin para gonderiyoruz. Tuyu bitmemis yetimin hakki icin kendi yaptiklariniza bakin lutfen!

Her postta farkli hikaye

Kimsenin hakkını yemiyorum çok şükür

İş yeri açıp ssk neden göstermiyorsunuz o zaman

Her postta farkli hikaye

Kimsenin hakkını yemiyorum çok şükür

İş yeri açıp ssk neden göstermiyorsunuz o zaman
hanımefendi tüm işlemler eşimin ortgının üzerine. vergimizi de onun üzerinden veriyoruz. belediyeden incelemeye gelmeden ofisi açamıyorsunuzz zaten. incelemeler yaapıdktan sonra açıldı ofis.

hanımefendi tüm işlemler eşimin ortgının üzerine. vergimizi de onun üzerinden veriyoruz. belediyeden incelemeye gelmeden ofisi açamıyorsunuzz zaten. incelemeler yaapıdktan sonra açıldı ofis.

Neden siz de ortak gözükmüyorsunuz
Neden ssk nız ödenmiyor
Bunu cevaplayın
Verginizi ödemeniz meziyet değil zaten ödemeleriniz

Maliyeci üyeler yasal mı bunlar???

Konu sahibi neden banlandı yahu. Ne güzel uyduruyordu birşeyler :KK70:

bi de marifet gibi anlatmıyor mu vergi kaçırdığını. bayıldım ya.

Back
X