detayı bilmiyorum ama siz değil de eşiniz çözüm bulabilir. isterse tabiiKızlar görümceden beter bir kayınbiladerim var sürekli eşimi kullanıyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardım lütfen
Kızlar görümceden beter bir kayınbiladerim var sürekli eşimi kullanıyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardım lütfen
Sürekli eşimi kullanıyordetayı bilmiyorum ama siz değil de eşiniz çözüm bulabilir. isterse tabii
Eşiniz istemezse mümkün değil.
Detaylandırır mısınız?
Siz değil eşiniz bir çözüm bulacak.
baktınız kullanılmaya devam ediyor küçük çaplı bir cinnet geçireceksiniz
başka çare yok
detayı bilmiyorum ama siz değil de eşiniz çözüm bulabilir. isterse tabii
Oyum tamamen sizeSiz değil eşiniz bir çözüm bulacak.
baktınız kullanılmaya devam ediyor küçük çaplı bir cinnet geçireceksiniz
başka çare yok
Eşiniz istemezse mümkün değil.
Detaylandırır mısınız?
Sürekli eşimi kullanıyor
Detaydetayı bilmiyorum ama siz değil de eşiniz çözüm bulabilir. isterse tabii
Niye böyle resimler paylaştınız yazmak yerine? KayınbiRaderinize yapabilecek bir şeyiniz yok. Eşiniz avelse değişmez ne yazık ki.Sürekli eşimi kullanıyor
Siz değilde eşiniz çözüm bulacak, kocaman adam kullandırtmasın kendisini.Kızlar görümceden beter bir kayınbiladerim var sürekli eşimi kullanıyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim
Teşekkürler TDKSiz değilde eşiniz çözüm bulacak, kocaman adam kullandırtmasın kendisini.
Birde kayinbilader değil kayınbirader
Siz değilde eşiniz çözüm bulacak, kocaman adam kullandırtmasın kendisini.Kızlar görümceden beter bir kayınbiladerim var sürekli eşimi kullanıyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim
Detayı yeni gördüm. Eşiniz söyleyemiyorsa siz söyleyin kayınbiraderinize ya da o davete gitmeyin.
Rica ederimTeşekkürler TDK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?